Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.329
Cevap
378
Favori
635.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    seviye muhteşem...
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Sizi uyardım, üslubumu değiştireceğimi söyledim üzgünüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    problem yok kişilik meselesi..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam, tüm mesajlarımızı okuyalım kim kime kaç kez saygı, özür kelimelerini kaç kez kullanmış bakalım .

    Siz hangi kişilik meselesinden bahsediyorsunuz ? kendinizinkinden mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    hocam kafam çok karıştı özellikle dünkü dönen muhabbetlerden sonra bugun kargo gelmesine rağmen iade ettim..Hala iyi mi ettim kötü mü kararsızım..tizenin 2 sene sonra güncelleme almaması ve ekran temizleme mavi renk muhabbeti korkuttu gözümü..tamam 10bin çok güzel rakam ama para da kolay kazanılmıyor..biraz daha bekleyip araştırıcaz artık..umarım yeni kampanyalar felan da gelir..ama ben hiç sanmıyorum 10bine düşeceğini bu tvnin kampanyalarla bile..
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    konuya üstü kapalı bana cahil muamelesi yaparak başladınız insanlar salak değil bende dahil neyin ne anlama geldiğini anlayabiliyorum..sonrasında dansöz gibide kıvırttınız ama saygı ve özür kelimelerini kullanınca bunların problem olmadığını düşünüyorsunuz demekki..ne güzel karşındakine cahil muamelesi yap üstten üstten konuş sonra saygı.. :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ben size sürekli tv konusundaki bilginize saygı duyarım ama bu konuyla dalga geçemezsiniz buna izin vermem dememe rağmen neden hala aynı yöntemi denemeye çalışıyorsunuz ?

    Özür diletim bu konu insanlar için önemli olabilir diyebilmek bu kadar zor mu ?

    Beni tahrik etmeye mi çalışıyorsunuz ?

    Amacınız buysa sizi son kez uyarıyorum.Hayatınızın dersini alırsınız benden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sinanfb S kullanıcısına yanıt
    Fiziki darbelere karşı koruyacağından tabikide şüphe yok. Her ortamda cihazınızıdan alacağınız görüntü performansınız düşüreceği de aşikar. Karanlıkda sorun yaşamazsınız(yada kalite düşüşü telafi edilir/göze batmaz düzeyde olacaktır). Fakat aydınlıkda özellikle tvnizde bulunan yansıma engelleme özelliğinin nimetlerinden feragat edileceğini düşünüyorum. Yansıma yapacaktır hiç kuşkusuz.

    Belirtmeden geçmeyeyim brnim yazdıklarım tahminen. Bunu veya benzeri ürün kullanmadım. Fakat bebeğimiz büyüdüğünde mecburen alıp bende kullanacağım. Görüntüdeki kalite düşüşünü de sineye çekeceğim. Darbe alıp da hiç izleyememekden maddi zarara girmekten iyidir diyeceğim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    hocam selam..yanlış anlamayın da çok uzadı mevzu..bilgi alışverişinizi çok hırslandıysanız özelden devam ettirin?Bilgi almak için giriyoruz ama hep uzattınız mevzuyu..Bence gerek yok..Teşekkürler..
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    ben düşündüğümü istediğimi yazmak için sizden izinmi alacağım yada çekinip yazmayacağım öylemi? canım öyle yazmak istiyor yazdım isterse yine yazarım rahatsız oluyorsanız bloklar geçersiniz ben size yazmadım o mesajı konuya yazdım sizlik bişey yokken bunu büyük mesele haline getirdiniz..sizin için önemli olabilir benim için değil..görende derki hakaret ettim küfür ettim ailenize bişey söyledim inandığınız değerler hakkında yorum yaptım altı üstü tv bu kadar dert etmeyin..artı sizin neden tahrik etmeye çalışayım bana ne faydası var? kaç kez uzatmaya gerek yok dediğim halde kendinizi bi yarışın içine sokup uzattıkça uzattınız..halada devam ediyorsunuz...
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Uyarınız içın çok teşekkür ederim, haklısınız kardeşim bende bunu söylemek istedim.Hatta dikkat ettiyseniz defalarca insanları daha fazla rahatsız etmeyelim dedim ama malesef karşımda okuduğunu anlamayıp, lastik gibi uzatmayı seven bir şahıs var.

    Size söz veriyorum, buradan bu şahsa tek kelime dahi yazmayacağım.

    Tekrar özür dilerim kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bence de burada noktalayın gitsin.

    İkinizde haklısınız.

    Biriniz sonuçda bu bosch profesyonel serisi el aleti değil, işi bize iyi görüntüyü sunmak. Narin bir ürün olsada olur modundayken(açıkçası ben de bu moddayım),
    Diğeriniz de bu kadar hassas olmamalı. Ekranlar çeşitli ev senaryolarında kirlenebilir biz kullanıcılar da bunu rahatlıkla temizlemeliyiz modunda.

    Yani ikiniz de haklısınız. Kirlenirse çözümü var kuru mikrofiberle çıkartılıyor lekeler gayet rahat. İllaki solüsyon sıkmamıza gerek yok. Kuru bezle çıkartamayacak kadar bir lekeye maruz kalınırsada "bence" kullanıcının varolan kullanım şeklini/senaryosunu sorgulamazsı gerekiyor. Eğer evcil hayvan ya da çocuk gibi irade dışı etmenler varsa ekran koruyucu plaka çözümlerine gitmesi gerekiyor. Nihayetinde yine söylüyorum keşke solüsyonu geçtim saf ipa sıksak da temizleyebilsek ama olmuyor bu ürünler de böyle. Ve bu ürünlerin böyle olması genel anlamda(tabikide kimisi için en önemli şey bu olabilir) tüketici nezninde önemsiz sayılabilecek sorunlardan biridir. Bu ürün hassas der ona göre kullanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam ben konuyu kapattım görüşlerinize de saygı duyarım.

    Beni sinirlendiren tek şey konuyla dalga geçiliyor olması

    Bu şahıs bunu yapmaya devam ederse, cevabını da almaya her türlü platform da devam edecek.

    Ben konuyu kaoattım.

    Sizlere verdiğim rahatsızlıktan dolayı ŞAHSIM adına özür dilerim.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 17 Eylül 2020; 18:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Bakin ben Sony XH95 sahibiyim ve XH95’te iz filan kalmiyor diyorum. Nerenizle okuyorsunuz? Aksine siz ise sahibi olmadiginiz TVler hakkinda yorum yapiyorsunuz. Asil sizin magazaniz var herhalde, burada insanlar TV’mde leke var, cikmiyor dedikce ‘asla olmaz imkansiz’ diyorsunuz. Insanlar gozlerine mi inansin size mi? Bir de kendi yaptiginiz seyle beni sucluyorsunuz. Pes.

    Ayrica konuyu yansimaya getirmeniz ilginc. Buyurun Q95T’ye.

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQluUi3xlmbDS8052nme9XgR9gJYJoHX1q51Q&usqp=CAU

    TV’yi almadan once o yansima goruntuleri beni de endiselendirmisti ama orada gosterilenle alakasi yok. TVmiz guney cepheye bakan odada ve hemen yan tarafindaki duvarda bir kapi ve pencere var. Ve o pencere ile TV arasinda da bir metre bile mesafe yok. Buna ragmen bizim tvde hic de boyle abartili bir yansima olmuyor. Bakin ben fanboy degilim, bir seyi koru korune savunmuyorum. O yuzden TV’nin tam karsisinda pencere olsaydi ya da ekran uzerine gunes isigi vursaydi sonuc ayni olur muydu bilmiyorum. Bu konuda da kimseye garanti vermem, kimseyi de yanlis yonlendirmem. Neyse Siz inanmazsiniz simdi, yarin ogleden sonra foto cekip koyarim buraya. Aksam yansima performansi zaten iki TV’nin ayni. KS8000’de bile ayniydi. TV’nin karsisina lamba koyarsaniz o isik uzayip yayiliyor tum ekrana. TV’yi tavana yakin montaj yaptirmaz ya da yere kadan sarkan avize ya da abajur kullanmazsaniz aksam hicbir isik rahatsiz etmez hicbir tvde.


    Kaldi ki, ben dikkatli davranilacaksa Samsung da tercih edilebilir demistim, lekelerin bir Tv’den vazgecmek icin basli basina bir neden olmadigini soyledim. Ama gercekten de fanboylarla iletisim kurmak imkansiz. Bir tarafta Sony’e laf dedirtmeyenler, diger tarafta Samsung’a laf dedirtmeyenler. Ya teknik servissiniz, ya da magaza sahibi, ya da fanboy. Yoksa goz onunde olan somut bir gercegi inkar etmeniz icin bir neden olmamali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 17 Eylül 2020; 20:2:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    hocam çok manipülatif mesajlar yazıyorsunuz..

    birincisi ben leke olmaz asla imkansız diye bişey demedim..

    ikincisi paylaştığınız fotoda jelatini çıkmamış halini paylaşıp insanları yanıltıyorsunuz ve bunu bilerek yapıyorsunuz..

    buyrun çıkmış hali burada..




    üçüncüsü bi lekeye sebep tv çöp oluyor diyorsunuz..

    ayrıca ben samsunglarda yok demiyorum bu durum sadece yeni 2020 modellerde filtre değişti sony kadar kötü değil diyorum..2019 modeller deseniz neyse..

    sonra cevap verince nerenizle okuyorsunuz oluyor..ya lütfen bana cevap vermeyin yada doğru düzgün mesajlar yazın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 17 Eylül 2020; 19:59:5 >




  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Hocam

    Sizden bir ricam var.

    Lütfen bu şahsa cevap vermeyin ve konuyu kapatalım.

    İstirham ediyorum sizden.

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar,

    65Q70R kullanıcısıyım. Bugün TV yi açtığımda, altta yer alan "Turkcell Tv" aplikasyonunun olmadığını gördüm. Oğlum yanlışlıkla mı kaldırdı acaba diye düşünerek Aplikasyonlara baktım orada da yok. TV+ a ancak kaynak lardan seçerek girebiliyorum.

    Turkcell TV+ kullanan ve bu sorunla karşılaşan var mı? Alttaki sekmelere TV+ koymanın şu anda bir yolu var mı?
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tvyi alsanız uzun süre güncelleme gelecek ki? Ah şu Apple televizyon da üretse keşke. TV işine girse onda da lider olur, doğru düzgün servisi, müşteri memnuniyeti olur. 5 yıl da güncelleme alır. Kısacası bence güncelleme sebepli vazgeçmeyin hocam q95tden, çok iyi tv çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    hocam benim aklım almıyor valla 10 bine 55q95t gibi bi tv alma şansı varken tv arayan alacak olan arkadaşlar nasıl bu şansı böyle basit sebeplerle tepiyor anlamış değilim..
  • Hocalar öyle konuştunuz ki yarın şubeye gidicem..teknosanın kredisiyle almıştım kredi masrafı 2000 ile bedavaya gelmiş gibi oluyor..12bine almak mantıklı mı bilmem de gidip alsam mı diyorum..bir de şu var aldığım ve fatura kesme tarihi 15i gözüküyor kampanyaya inial kart icin katılma şansımı kaçırdık mı acaba?eğer kaçırmadıysam alayım diyorum..ya da krediyi iptal etsem farklı fatura kesmeyin desem kabul ederler mi kredisiz alsam..kafam karıştı napsam bilemedim..kaçırmak da istemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 17 Eylül 2020; 23:21:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.