Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.290
Cevap
375
Favori
630.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    https://www.samsung.com/tr/tv-hediye-karti-kampanyasi/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 55Q70T modelinde internette bazı kaynaklar 3. port HDMI 2.1 diyor iken bazı kaynaklar bir şey belirtmemiş. Samsung Türkiye ile iletişime geçtim HDMI 2.1 var dediler, Samsung Avustralya ile iletişime geçtim onlar da var dediler. Aranızda kullanıp da net bilgisi olan var mı?
  • 55Q70T modelini 600TL samsung hediye kartı ile birlikte havaleli bir şekilde Şehrimde bulunan Gizerler üzerinden 7594TL fiyata satın almış oldum. Ürün geldikten sonra samsung da 600TL hediye kartı veriyormuş ortalama 6994TL gibi bir fiyata gelmiş oldu ki benim için bence gayet güzel bir fiyat. Perşembe günü kendileri getirip teslim edecekmiş, ilçede olduğum için perşembeleri nakliyat varmış. İstersem kargoyla da gönderilebilirmiş fakat ben kargo taşımasının nasıl olduğunu bildiğimden direkt kendi araçlarıyla nakliye talep ettim. Düşünen arkadaşlar alabilirler bu şekilde. Umarım sıkıntısız bir cihaz olur, merakla bekleyiş başladı bile :)
  • Selam arkadaşlar..55q70t ve 56q95t arasında kaldım bende..ikisi arasında 3bin oynuyor hemen hemen hediye parayı da düşünürsek..3bini hakedecek kadar ne fark var acaba arasında çok mu büyük farklar bunlar?10bin biraz zorlar ama gene de alabilirim zorlayıp fakat değer mi emin olamadım..şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden aldığımızda bu kampanyadan yararlanabiliyor muyuz??
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Kardeş

    Şaka mı yapıyorsun ? Birisi Megan, diğeri Mercedes

    Sanırım başka söze gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Evet ararsanız yardımcı oluyorlar. Sipariş vermeden önce samsunga sms atıyorsunuz gelen kodu sipariş verirken açıklamaya yazıyorsunuz faturanız ona göre düzenleniyor. Sonra mail geliyor yapmanız gerekenler ile ilgili. Perşembe günü hemen gelir de servis de hemen kurar umarım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 47 inch tv kullanıyorum, xbox ve netflix odaklı. Forumu aylardır takip ediyorum. Şu anda 55 ve 65 inch arasında ciddi fiyat farkı var. 55 q95t de şu anda iyi bir kampanya var ve son tarih 17 eylül. Yinede aklımda şu soru.. 55q95t mi 65 q80t mi. Artık dolar iyice zıplamadan almak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Fark Varmı Derken Q70T İle Q95T İçin 3Bin Tl Hak Edecek Kadar Kendiniz Görün
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q70t-vs-samsung-q90t/1818/9810?usage=11114&threshold=0.1
  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu siteye de baktım da q95t olmayınca karşılaştıramamıştım..sanırım Tr de 95 olarak geçiyor aynı model..çok teşekkürler..ekran temizleme işi aklımı kurcalıyor fakat sanırım 95t yi alacağız..sağolun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Bizdeki Model Daha İyisi Hocam
    One Connet Box
    120 Zone
    1700 Nits Parlaklık Q95T Burun Farkıyla Önde Diyebilirim Q90T Modelinden
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, hayırlı olsun.
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Q95T Türkiye ye gelen model Q90T den bile daha iyi tv.

    Şiddetle 3 bin e bakmadan Q95 T almanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iCankat

    Arkadaşlar 55Q70T modelinde internette bazı kaynaklar 3. port HDMI 2.1 diyor iken bazı kaynaklar bir şey belirtmemiş. Samsung Türkiye ile iletişime geçtim HDMI 2.1 var dediler, Samsung Avustralya ile iletişime geçtim onlar da var dediler. Aranızda kullanıp da net bilgisi olan var mı?
    Q70t de 2.0b hdmi var diye biliyorum. Rtings sitesinden baktım. Avustralya daki modeller ile ülkemizdeki modeller arasında farklar olabilir. Örnek q95t yabancı kutu açılımı videosuna bakın metal kumanda çıkıyor. Türkiyede satılanlar da çıkmıyor. Bu konuda da sözü geçmişti. Hatta Şikayetvar. Com da bir arkadaş metal kumanda ile ilgili şikayette bulunmuştu. İyice araştırın bazı yerdede var yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark177 -- 15 Eylül 2020; 18:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shark177 S kullanıcısına yanıt
    4. port için HDMI 2.1 deniyor. Samsung Türkiye'ye de doğrulattım Samsung Avustralya'ya da. İlk olarak Rtings'te görmüştüm zaten. Hadi Avustralya'daki kendi ülkesi dışındakini bilemiyor olabilir de koskoca Samsung Türkiye araştırıp size döneceğiz dedi diğer gün 2 ayrı kişi arayıp evet efendim HDMI 2.1 var dedi.
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Q95t için aldığınız fiyat nedir hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim tv surekli portre modunda takilir gibi, arka plan surekli flu gorunuyor. Tum kanallarda boyle, oyunda da boyle, detroit oynarken dumduz karsiya bakmama ragmen goruntu ben bir seye yaklastikca netlesiyor, uzaktayken hep flu, blurred yani. Tv izlerken cok sorun olmadi da oyun oynarken basim agridi resmen, bir ayari falan mi var bunun niye boyle? Odak noktasindaki obje net, arkasi blur, cok rahatsiz edici. Insallah derdimi anlatabilmisimdir, yardimci olabilir misiniz lutfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar Bot kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 saat önce vatan da gördüm aleti harbi çok iyi.. Samsung bayiisi kapanmış malesef ayrıca fiyat alamadım..sorun şu bir kısmını nakit kalanı 6 taksit yaptırmayı düşünüyorum ancak internetten yapmak istiyorum bunu mağazadan almak istemiyorum..böyle bir durum İnternet üzerinden memnun mu acaba onu da bilmiyorum..bayii olsa en az 300-400 düşerdi sanırım fakat şansıma kapanmış..pandemi Samsungu bile etkiledi gözüküyor.
    Vatandaki satış görevlisine dipnot düşmek istiyorum insanları salak zannediyorlar sanırım ya da her insan düşer ama öyle değil o işler..o kadar gevşek şekilde ve daha edepsizce insanların akıllarınla dalga geçer gibi kurduğu cümle : “bu gün inial kart için son gün, yarın gelirseniz alamazsınız o kampanyayı..süre doldu..bu gün bize samsungdan mail düştü..” felan diye nasıl saçmaladı sırf bu gün satabilmek için..tabi gereken şekilde cevap verince yan çizdi biz size yarın gelin yardımcı olmaya çalışırız felan..dedim bir size mi geldi bu mail?imternet sayfasında kocaman 17si yazıyor felan diye..vallahi üşengeç bir insanım yoksa vatana samsunga yanlış yönlendirdiği için şikayet edeceksin böylelerini..bir 10 dakka da kapora vermem için uğraştılar..sırf şunlar kazanmasın diye ordan almak istemedim yani böyle bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Samsung modelleri ülkeden ülkeye farklılık içerebiliyor. Bu hususda farklılık olmadığını düşünsemde süz yine de başka ülkelerin yazdığını referans olara bellemeyin. Tr den iki kişi arayıp dediyse öyledir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Fırsatçı çok hocam yapacak bir şey yok. Yarın Teknosa'dan 12K ya q95t alıcam galiba ama henüz gözle göremedim aleti. Geçen sene q70r görmüştüm çok başarılı gelmişti. Umarım sıkıntı yaşamam cihazda. Teknosa tarzı yerlerden alırken indirim vb. kampanyalar yaptırılabiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.