Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.329
Cevap
378
Favori
635.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anil.K kullanıcısına yanıt
    Cogu sirket toplam esya bedelinin yuzde 10 u kadar elektronik cihaz teminati veriyor. Bazi sirketler bolge izni ile elektronik cihaz bedelini elle girmemize izin veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65Q80R bugün geldi, kurulumu yapıldı. Macaristan’da birleştirilmiş.
    Aradığım televizyon buymuş. 👊
  • Ya gerçekten büyük firmalara küçük çingenelikler hiç yakışmıyor hdmi 2.1 nasıl olmaz kardeşim qled teknolojin oledin gerisinde hdmiların 2.1 değil dts ses lisansin yok


    kafa mı buluyorsun milletle?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hvarol

    65Q80R bugün geldi, kurulumu yapıldı. Macaristan’da birleştirilmiş.
    Aradığım televizyon buymuş. 👊
    Hayırlı olsun hocam, görüşlerin nasıl? ben de yarın teslim almayı bekliyorum.. izleme mesafeniz nedir?
  • Gelen tv. Bantlar normal mi daha önce tvsi gelenler bakabilir mi? Birde VDE yazan yerde tested 12/2018 yazıyor sizde de öyle mi acaba





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Taze bir preset buldum Q70 için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    Ya gerçekten büyük firmalara küçük çingenelikler hiç yakışmıyor hdmi 2.1 nasıl olmaz kardeşim qled teknolojin oledin gerisinde hdmiların 2.1 değil dts ses lisansin yok


    kafa mı buluyorsun milletle?
    sırf bu yüzden almaktan vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kuruldu benim Q70, standart 1080p televizyondan sonra HDR ve 4K birleşimi inanılmaz güzel görünüyor. Netflix ve PS4 Pro'da görüntü harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hupelka kullanıcısına yanıt
    Bantlar aynıydı bende de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hupelka

    Gelen tv. Bantlar normal mi daha önce tvsi gelenler bakabilir mi? Birde VDE yazan yerde tested 12/2018 yazıyor sizde de öyle mi acaba




    Siz nezaman sipariş vermiştim iz ürünü 11indemi. Bence güvenlik bandı normal. Çünkü bir bant olur. Oda kavlatilir kesilirse veya üstüne tekrar bant çekilirse belli olur. Bence fabrikadan çıkmış gelmiş. Servis kurulum yaparken rica edin ölü piksel ve bulutlanma test yapın. Cihazın ekran çalışma süresine baktıriniz. Gelişmelerden bizide haberdar ederseniz bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anil.K kullanıcısına yanıt
    Kutusunda üretim yeri olarak neresi yazıyor tv nizin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koolandgang kullanıcısına yanıt
    Hocam.preeset ne oluyor bu ne demek tam olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whowerts

    Kutusunda üretim yeri olarak neresi yazıyor tv nizin?
    evet 11/11 de zaten kutu üzerine 11/11 yılın alışveriş günü diye sticker yapıştırmışlar damgalamışlar yani :) ''Servis kurulum yaparken rica edin ölü piksel ve bulutlanma test yapın. Cihazın ekran çalışma süresine baktırınız'' bunlardan bi haber servisler olabilir bilmiyoruz bakamıyoruz derlerse ne yapalım. Kendimiz ekran çalışma süresine bakabiliyor muyuz ? ölü pixel bulutlanma onlara youtube videolarından bakabiliriz sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulusi

    İleride q serisi TV lerde hdmı 2.1 desteği gelme ihtimali var mı?
    Yani teknik olarak bunun olması mümkün mü?
    Son sayfalara doğru bir arkadaş, samsung resmi olarak qled leri üretmeyi bıraktığını söyledi. Biz de ne üretecekmiş diye sorduk; qled ile oled teknolojisini harmanlayıp üreteceklermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Micro led tv lere gelene kadar piyasayı biraz daha oyalayacak anlaşılan. Bence 2.1 desteği gelecektir. Piyasada bu donanıma ihtiyaç duyduracak daha çok cihazlar çıkacağı için. Ps5 mesela.
  • mertb M kullanıcısına yanıt
    "Daha büyük q60 küçük q80 den iyidir."

    Buna katılmıyorum, modele göre değişir. Biri edge led aydınlatma, diğeri direkt led aydınlatma. Başlı başına büyük bir fark. Çoğu zaman büyük ekran daha iyidir, her zaman değil.
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Q90r modeline bir tane 2.1 desteği koymuşlar. Samsungun tüm ürünlerine uyguladığı politika bu. Ben 2011 den beri biliyorum. Özellikle telefonlarında daha çok yapıyor. Malumunuz, alfabenin neredeyse tüm harflerini kullanarak ürünlere model ismi belirliyor. Bununla alakalı affınıza sığınarak bir yerde okuduğum yazıyı paylaşmak isterim; "dün tuvalete girdim çıktım, baktım Samsung yeni bir telefon çıkarmış" demişti biri. Ayrıca ram leri gıdım gıdım koyuyor. Diğer özellikleri de tabi. Şimdi bakıyoruz 2.1 desteği sadece en üst model olan Q90r modeline koymuş. O da bir adet.
    Önceki sayfalarda bu minvalde yazılarım oldu, bir arkadaş bana bunu bütün firmaların yaptığını söyledi. İllaki yapıyorlar ancak bunu en iyi başaran bence Samsung. Çok kurnazca ve cimrice düşünüp hesaplayıp bu mantıkla üretim yapan firma Samsung başta gelir.
  • Cümleten selamın aleyküm 11.11 kampanyasından yararlanıp N11 sitesinden Avrupa isimli satıcıdan 800 TL kupon kullanıp 7581 TL ye almış olduğum 55Q80R televizyon 12 kasım salı günü horoz lojistik isimli firma ile kargoya verilmiş olup 13 kasım çarşamba günü diyarbakır aktarma merkezine gelip 14 kasım yani bugün teslimatı gerçekleştirilecek kargo elime geçtiğinde detayları sizlerle paylaşacağım ... Umarım kargoda sıkıntı yaşamayız kutusunda her hangi bir problemle karşılaşmak bir o kadar daha beklemek büyük sorun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anil.K

    Bugün kuruldu benim Q70, standart 1080p televizyondan sonra HDR ve 4K birleşimi inanılmaz güzel görünüyor. Netflix ve PS4 Pro'da görüntü harika.
    Hocam televiyonunuz hayırlı olsun öncelikle kurulum aşamasında nelere dikkat ettiniz ,servisle ilgili sıkıntı oldu mu? Hangi testleri yaptınız ?
  • hupelka kullanıcısına yanıt
    Tıpkısının aynısı benim tvnin kutusu da böyleydi. Bantlama dikkatimi çekmişti. Broşürü de yapıştırmışlar servis açmalı şeklinde uyarı broşürü vardı. Vde kısmında bende de aynı 12-2018 de test edilmiş yazıyor. Endişe etmenize gerek yok. Kutu sağlam. Siz tv ye odaklanın. Test ettirin. Tv nin sağlam çıkması asıl önemli olan. İçinde çıkan parçalar çıkarılırken dikkat edin. Fabrika mı paketlemiş yoksa sonradan bir daha mı paketlemiş dikkat edin. Ben aldığım yerle irtibata geçmiştim sipariş geçmeden önce. Ürünlerimiz sıfır üründür, hiç iade almadık demişlerdi. Hayırlı olsun çok memnun kalacaksınız güzel bir tvdir kendileri.
  • One connect kutusu kullanmak mı iyi kullanmamak mı ? kablo gizleme sorunum yok. Birde one connect kaliteyi düşürüyor mu acaba diye düşünüyorum. sonuçta hdmi kablosunu direk tvye girmek yerine kutuya girip ordan tv ye gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.