Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
29
Favori
60.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese 55 inç tvler için duvar askı aparatı almıştım, kutunun üzerinde 40 inç ile 55 inç arası yazıyor ve üst sınır 55 yazıyor. Fakat 55 inç televizyon alırken vazgeçerek 58 inç televizyon almaya karar verdim. 17.2 kg dan 18.6 kg 58 inç de ağırlık artıyor.


    Sorum şu 1,5 kg ağırlık artışı stand da sorun oluşturur mu? ve 58 inç için vida yuvaları 55 inç ile karşılar mı? Bu şekilde daha önce karşılaştıran kullanan oldu mu?

  • Ben monitör olarak kullanıyorum soru basit.. Bu tv nin HDR sinden b.k anlayan var mı?

  • 55Q60R televizyonum var alalı tam 1 sene oldu. Son 2 aydır özellikle Netflix, Beinconnect gibi bir uygulamadan canlı tv ye geçtiğimde ekranda TV yazısı takılı kalıp sadece ses geliyordu ve hiç bir şekilde görüntü değişmiyordu. Ancak kapatma tuşuna uzun basarak düzeliyordu. Dün gece televizyonu normal bir şekilde kapattım sabah açtığımda televizyonun sesi optik kısmında takılı kaldı. T550 soundbar da kullanıyorum. Sesi bir türlü TV ya da Bluetooth yapamadım. Aynı şekilde sesi açıp kısınca ses seviyesini de göstermedi televizyon sadece optik yazıyor ve değişmiyor. Netflix vb hiçbir uygulama açılmıyor yükleniyor yazıyor öylece kalıyor. Televizyonu sıfırlayım dedim o da olmuyor televizyon kendini yeniden başlatıyor hemen son izlediğim kanal geliyor hiçbir ayar sıfırlanmayarak. Destek birimini aradım uzaktan yönetim için sizinle iletişime geçecek dediler ama uzaktan yönetim kapalı gözüküyor onu bile açamıyorum. Sizce sıkıntı nedir? Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu?





  • Arkadaşlar benim tv de bir çıtlamadır başladı son 1 aydır. bazen geliyor bazen gidiyor ama çok rahtsız edici. TV nin tam sağ alt tarfından geliyor bu ses benzer sorunla karşılaşan varmıdır.

  • Donatn kullanıcısına yanıt

    havalar soğuduğundan beri çok gelmeye başladı. eski tv'de de gelirdi de bunda daha fazla geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuwanda87

    havalar soğuduğundan beri çok gelmeye başladı. eski tv'de de gelirdi de bunda daha fazla geliyor.

    5 sene sony tv yi monitör olarak kullandım en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Bu tv yi alacak arkadaşlar almayın..

    HAtta samsung markasını iki kez düşünün.

  • Donatn kullanıcısına yanıt

    Diğer bir konuda da sony serviste ilgilenen biri yok dalga geçiyorlar gibisinden yazmış. Samsung servis ise bence bizim ülkeye göre iyi. Birinin bir yeri iyiyse diğer tarafı kötü olabiliyor. Fişe takılan her cihazın bir sorunu var artık. Bugün çıkmasa yarın elbet çıkıyor ve hiçbiri eskisi gibi de uzun ömürlü değil.


    ben memnun muyum, memnunum. Q60 yerine 80-90 olsaydı ne değişirdi merak ediyorum ama çok da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Sony de kampanya yakalamazsan hep bir tık pahalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Yaklasık 1 senedir kullanıyorum ben de 55q60rat model samsung tvyi. Tv de söyle bir problem var tv yi kapatiyorum, 10-15 saniye sonra kendisi açılıyor. Dikkat ettim kapattiktan sonra akilli kumandasindaki kirmizi isik yaip sönüyor sonra tv aciliyor. Acaba kumanda da mı bi sıkıntı var.? Başına böyle bişey gelen oldu mu.? Servise de sordu. Uzaktan baglandilar ses komutlarini falan kapattilar azaldı sanki ama ara ara yapiyor yine de
  • Arkadaşlar merhaba. Bu tv 5 Ghz wifi destekliyor mu ? Ona göre modem almayı düşünüyorum.

  • yıldızburak Y kullanıcısına yanıt

    Evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lserdarl L kullanıcısına yanıt

    Alttaki düğmeden tv kapanıyordur herhalde ya da telefon uygulamasından kapatın tv’yi evvelinden de pilini çıkartın kumandanın, en azından kumanda mı kaynaklı anlamış olursunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim tesekkurler.
  • TV yöneticisindeki iki kısmı da şimdi temizle yapınca YouTube videoları açılmama sorunu çözülüyor
  • merhaba arkadaşlar. Bende ses komut özelliği çalışmıyor ses algılanamadı hatası veriyor. 10 denememden 1 tanesinde bazen çalışıyor sorun ne olabilir anlamadım. Başına gelen var mı servisi çağırmam gerekiyor mu sizce

  • Sözde 100hz tv . Laptop bağlıyorum bi oyun acayim diyorum. Felâket bir gecikme yaşanıyor. Eski tv im daha hızlıydı. Sözde alet qled de 100hz . Yersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acar85

    Sözde 100hz tv . Laptop bağlıyorum bi oyun acayim diyorum. Felâket bir gecikme yaşanıyor. Eski tv im daha hızlıydı. Sözde alet qled de 100hz . Yersen.

    Hdmi kablosundan da olabilir....

  • Arkadaşlar merhaba
    TV çıkışının ARC olduğu bir TV modeli bu ama EARC'ye dönüştürerek Kullanmış olduğum EARC girişli Soundbar dan tam performans almak istiyorum en uygun fiyatla bunu nasıl yapabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşlar, amazon'da 65q60r satılıyor şu an 9.999TL'den. satıcı doğubank'taki bir mağaza. ne dersiniz ürünün sıfır kapalı kutu olma ihtimali var mıdır?

  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Doğubank güven konusunda son güvenilecek yerlerden biridir. Eski bi televizyon. Sıfır olma ihtimali düşük ama ihtimal dahilinde tabi
  • Arkadaşlar merhaba TV nizde böyle bir hata aldınız mi daha önce?
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.