Şimdi Ara

Samsung q80t titreme sorunu Netflix Magdurlarimi desem artik bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 11 ay
  • Cevaplayan Üyeler 4
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 5
  • Ortalama Mesaj Aralığı 13 gün 4 saat 47 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Naruto45 (5 mesaj) Affection and Hatred (1 mesaj) oski_293 (1 mesaj) ugurtunc (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (5 mesaj) (3 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Netflix izlerken samsung q80t de titreme sorunu yasiyorum ayni konudan muzdarip baskalarida vardir diye buraya taşıdim

Önerisi olan varmi? Samsung q80t titreme sorunu Netflix Magdurlarimi desem artik bilemedim Samsung q80t titreme sorunu Netflix Magdurlarimi desem artik bilemedim

Aldigimdan beri boyle tv bazi filmlerde dizilerde titreme yapiyor
    Goruntu netligi ayarlarindan led net hareketli goruntuyu kistim o zamanda ekran soluklasti😟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Mart 2022; 0:17:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sebebi nedir bilen yok sanirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Hocam bu tv "net hareketli görüntü" seçeneğini açınca PWM frekansını 120hz'ye çekiyor. Bu sebeple fark edilir bir titreme olması normal. Görüntü ayarlarından "Film" seçerek parlaklığı en yüksekte kullanırsanız herhangi bir titreme olmayacaktır.

• Panelden kaynaklıymış samsung servis geldi ekranı yenilediler

• Bir üst tv ile değiştirlermi acaba farkı ödesem

Yeniden başladı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Nisan 2022; 18:11:25 >
  • aynı sorun bende de vardı q60t modelinde bende youtube ve netflixte bazı videolarda yapıyordu özellikle koyu ve siyah sahnelerde servis geldi izlediğiniz yayından dedi bir çözüm bulamadım birde q60t modeli 60hz ondan böyle oluyor dediler fakat şikayet vara baktığımda bu serilerin birçoğunda bu hata mevcut q80t de bile maalesef samsung tv aldığıma pişman oldum...

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.