Şimdi Ara

Samsung otomobiller için ISOCELL sensörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung otomobiller için ISOCELL sensörünü duyurdu



    Akıllı telefonlarımızda gündelik anlarımızı ve önemli kareleri kaydetmekte kullandığımız kamera sensörleri otomotiv sektöründe hayati bir rol oynuyor. Çevreyi hatasız algılaması gereken kameralar anlık ışık ve parlaklık değişimlerine de mükemmel bir şekilde tepki vermek zorunda. Bu bakımdan akıllı telefonlardan çok daha kompleks teknolojiler içermesi gerekiyor. 



    ISOCELL Auto 4AC neler sunuyor?



    Samsung mobil kamera sensörü pazarında ikinci sırada ancak henüz otomotiv sektörü için bir adımı bulunmuyordu. Firma bu hafta ISOCELL Auto 4AC sensörü ile otomotiv pazarına da ilk adımı atmış oldu. 



    Ayrıca Bkz.Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı, Bitcoin (BTC) ve kripto paralar hakkında konuştu



    ISOCELL Auto 4AC sensör 1.2MP çözünürlüğünde ve 3 mikron piksel boyutlarına sahip. Sensör boyutu ise 1/3.7 inç. CornerPixel teknolojisi ile 3 mikronluk pikseller ve 1 mikronluk pikseller tek bir piksel içerisinde birleştiriliyor. 



    3 mikronluk pikseller düşük ışık koşullarında çalışırken 1 mikronluk pikseller de parlak koşullarda çalışıyor. Böylece tünele giriş veya çıkış esnasında ya da kapalı otoparklara giriş veya çıkış esnasındaki ani ışık değişimlerine en iyi şekilde tepki veriyor. 



    Samsung otomobiller için ISOCELL sensörünü duyurdu



    Gerçek zamanlı 120 desibele kadar dinamik aralık sunan canlı HDR videolar yakalayabilen kamera herhangi bir hareket bozulmasının da önüne geçiyor. Pozlama süresini uzatarak trafik işaretlerinin veya tepe lambalarının titremeleri de azaltılabiliyor. 



    Dahili bir görüntü sinyal işlemcisi olan sensör -40 ve 125 derece arasında çalışabiliyor. Automotive Electronics Council-Q100 tarafından Auto Grade 2 güvenlik sertifikasını da alan ISOCELL Auto 4AC sensör Tesla CyberTruck araçlarında dikiz aynası görevi görecek. 

     




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-launches-first-dedicated-isocell-camera-sensor-automobiles







  • Şu araçlardaki dandik kameralardan anlaşılan kurtaramayacaz gene.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.