Şimdi Ara

Samsung, otomobiller için eUFS bellek üretimine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, otomobiller için eUFS bellek üretimine başladı

    Samsung Electronics, otomobiller için eUFS bellek üretmeye başladığını duyurdu. Bellek, gelişmiş sürücü destek sistemleri (ADAS), bilgi eğlence sistemi ve gösterge paneli sistemlerinde kullanılmak üzere optimize edilmiş durumda. Yeni nesil otomobiller için geliştirilen eUFS depolama birimi, saniyede 850 megabayta kadar okuma hızı ve saniye başına 45.000 IOPS (girdi/çıktı) değeriyle eMMC'ye kıyasla neredeyse 6.3 kat daha hızlı rastgele okuma hızı sunuyor.

     

    Ayrıca Bkz.Yenilenen Mercedes-Benz S-Serisi Türkiye'de satışa sunuldu
    JEDEC UFS 2.1 standardının yanı sıra yaklaşmakta olan JEDEC UFS 3.0 standardını da destekleyen bellek, gerekli veri yenileme ve sıcaklık bildirim özelliklerine de sahip. Bellek çözümünün 128GB ve 64GB'lık sürümleri üretiliyor. Şirket mobil cihazlara yönelik ilk 128GB eUFS belleğini 2015 yılının Ocak ayında piyasaya sürmüştü. Geçen sene Şubat ayında ise 256GB'lık bir model çıkardı.

     

    Samsung, otomobiller için eUFS bellek üretimine başladı
    Esas olarak amiral gemisi telefonlar için kullanılan eUFS artık orta segment telefonlardaki eMMC'nin yerini almaya başlamış durumda. Samsung otomotiv üreticilerine ekran ve pillerden bellek yongalarına kadar çeşitli bileşenler sunabilmek için 2015 yılında bir otomotiv ekibi kurdu. Ayrıca Harman'ı 8 milyar dolar karşılığında satın alarak portföyüne araç içi ses sistemlerini ekledi.



  • Merak ettiğim elektronik yongalar, lehimler ve baskılı devre sürekli titreşim ve ani zıplama, frenleme, nem, aşırı sıcak gibi durumlarda zarar görmüyor mu? bunlar yerine esnek yongalar yapmaları lazım.

  • Note 4 içine koydukları sallapati ve kusurlu eMMC'ler gibi birşey koymayacaklarına garanti gözüyle bakıyorum. Araç yoldan çıkar veya cana mâl olur mazallah.



    Şahsi kanaatim, elektonik destek birimlerine hiçbir zaman %100 güvenmemek ve klasik olarak mutlaka mekanik veya insan güdümlü bir alternatif işleyişin kesinlikle bulundurulması gerektiği yönünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donar kazaya sebep olur, mevzubahis samsung
  • Bi arabanın içine girmedikleri kalmıştı
  • Samsung kendisi de Elektrikli otomobil üretecek güce sahip,bence o sektöre de girebilirler.

  • araçlar hali hazırda bir veya birden fazla beyin(ecu) bulundurmakta bunlarda kaput ve kokpit içerisinde konumlandırılmakta. Kaputu açtığınızda illaki görürsünüz ve bu ürünler aşırı sıcak, soğuk,nem ve özellikle titreşime dayanaklı(çukur, tümsek, bozuk yol) üretilip, test edilip piyasaya sürülm
  • Bir arabanın bu kadar fazla sürücü kontrolünden çıkması insanı huylandırmıyor değil. Bu kadar elektronik parça hata ve güvenlik riskleri oluşturabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    Samsung kendisi de Elektrikli otomobil üretecek güce sahip,bence o sektöre de girebilirler.

    Ss alıp samsung'a yolladım. Bu zamana kadar bu potansiyellerinin farkında değillermiş, sayenizde bu sektöre girmeye karar vermişler. Ne kadar teşekkür etsek az deyip size bir kutu İzmit pişmaniye göndermeye karar vermişler, evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Ha,ha,ha Çok komik!
  • Allah Rızası için Samsung Üretmesin O Bellekleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    Ha,ha,ha Çok komik!

    Komiklik olsun yada gül diye yazmadım ben o mesajı yavrum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Yav he he!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.