Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
841
Cevap
5
Favori
180.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digiman2

merhabalar bende i8000 'imi dün elime aldım ve hemen güncellemeler ile başladım wm6.5 güncellemesi rehberim vs.

Gerek i900, gerekse i8000i kıyaslarsanız her iki telefondan da elimde mevcut birbirlerine karşın farklı üstünlükleri var bence

i900 da bulunan joyistik pad i8000 de olmaması bence çok büyük eksiklik ben yapamadıysam ayrı bir konu :D

onun dışında soft reset tuşunu keşke kapağın altına koymasalardı, ama i8000 bariz bir şekilde daha hızlı özellikle 6.5 a yükselttikten sonra keşfettikçe artılar eksiler ortaya çıkıyor,

ben yaşadığım sıkıntılar şunlar sorunlara çözümü olan varsa memnun olurum. bu arada henüz harici hiç bir program yüklemedim onlarıda bu akşam hallediceğim inşallah

Java Sorunu - 6.5 e yükseltme yapmadan bankalaın java şifre prgramcıklarını kurmuştum ilk yüksetlmeden sonra gitti şimdi wm6.5 de kuramıyorum indiriyorum ama kurulumu yapamıyorum.

Ayarlar bölümü - yükseltmeden önce ayarlar da istersek standart Ayarlar görüntüsüne geçebiliyorduk pc de olduğu gibi denentim maması gibi bunda yani 6.5 e geçtikten sonra bu kalktı ve başlata bastığımda temalı bölüm çıkıyor ben normal eski halini istiyorum :)

operada da flash ı da yuklemedim daha ama eskiden ekranın sağ tarafında ekran boyutunu ayarlayabiliyorduk şimdi o yok.

yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    sıralı sms modunu kapatabiliyoruz bu arada Mesajlara giriyorsunuz klasörlerin göründüğü ekranda Menü->Görüşme kısmına giriyorsunuz. Oradan devre dışı bırakabiliyorsunuz

• quote:

sıralı sms modunu kapatabiliyoruz bu arada Mesajlara giriyorsunuz klasörlerin göründüğü ekranda Menü->Görüşme kısmına giriyorsunuz. Oradan devre dışı bırakabiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    arkadaş sıralı olsun ama sırasıda düzgün olsun demek istiyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

arkadaş sıralı olsun ama sırasıda düzgün olsun demek istiyor ..

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var. ilk mesaj en altta, fakat diğer mesajlar düzgün sıralanmış. en alttaki mesajı siliyorum, bu sefer de ondan sonra gelen veya gönderilen mesaj en alta geçiyor. saati en erken olan bir mesaj en altta kalıyor her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

bende de aynı sorun var. ilk mesaj en altta, fakat diğer mesajlar düzgün sıralanmış. en alttaki mesajı siliyorum, bu sefer de ondan sonra gelen veya gönderilen mesaj en alta geçiyor. saati en erken olan bir mesaj en altta kalıyor her zaman.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar wifi si kaybolan oldumu hiç ?? bağlantı ayarlarında telefon bluetooth var wifi yok..
    bende bi kaç kez oldu..soft resetten sonra düzeliyordu..bugun o şekildede çözüm bulamadım..biraz araştırmadan sonra 2 çözüm buldum..
    bi tanesi

SK tools'u kullanarak devices driver ın içinde $device\NDL1 göreceksiniz..kapatıp açınca düzelmesi gerektiğini sölediler..yaptım..işe yaramadı..ama bazılarında yarıyor..önce bunu deneyin..

2.si ise HKLM\System\State\Hardware -> wifi
    burda wifi değerini 0 > 5 değiştirdim..soft resetten sonra bağlandı..tekrar aynı ayarlara girdiğimde ise 0x13(19) görünüyor ve bağlıyım..çözüldü gibi..şansınızı bi deneyin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre3kardes

arkadaşlar wifi si kaybolan oldumu hiç ?? bağlantı ayarlarında telefon bluetooth var wifi yok..
    bende bi kaç kez oldu..soft resetten sonra düzeliyordu..bugun o şekildede çözüm bulamadım..biraz araştırmadan sonra 2 çözüm buldum..
    bi tanesi

SK tools'u kullanarak devices driver ın içinde $device\NDL1 göreceksiniz..kapatıp açınca düzelmesi gerektiğini sölediler..yaptım..işe yaramadı..ama bazılarında yarıyor..önce bunu deneyin..

burda wifi değerini 0 > 5 değiştirdim..soft resetten sonra bağlandı..tekrar aynı ayarlara girdiğimde ise 0x13(19) görünüyor ve bağlıyım..çözüldü gibi..şansınızı bi deneyin ;)

Alıntıları Göster
    bu arada msg olayını hala çözemedim..çözer çözmez sizide aydınlatırım :)

• quote:

bu arada msg olayını hala çözemedim..çözer çözmez sizide aydınlatırım :)

Alıntıları Göster
    wi-fi sorunum hiç olmadı orjinal romu kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeJayKerem

Helal olsun sana helal olsuunn :) :) :) yine yaptın yapacağını Volcano. Ellerine emeğine sağlık bundan iyisi şamda kayısı ;) ... THIS IS REAL IPHONE KILLER...
    HARİKA VE DÜZENLİ BİR ÇALIŞMA TEŞEKKÜRLER. BİRDE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM OMNİA I8000 İLE BİLGİSAYARIMA UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTISI YAPABİLİRMİYİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

merhabalar bende i8000 'imi dün elime aldım ve hemen güncellemeler ile başladım wm6.5 güncellemesi rehberim vs.

Gerek i900, gerekse i8000i kıyaslarsanız her iki telefondan da elimde mevcut birbirlerine karşın farklı üstünlükleri var bence

i900 da bulunan joyistik pad i8000 de olmaması bence çok büyük eksiklik ben yapamadıysam ayrı bir konu :D

onun dışında soft reset tuşunu keşke kapağın altına koymasalardı, ama i8000 bariz bir şekilde daha hızlı özellikle 6.5 a yükselttikten sonra keşfettikçe artılar eksiler ortaya çıkıyor,

ben yaşadığım sıkıntılar şunlar sorunlara çözümü olan varsa memnun olurum. bu arada henüz harici hiç bir program yüklemedim onlarıda bu akşam hallediceğim inşallah

Java Sorunu - 6.5 e yükseltme yapmadan bankalaın java şifre prgramcıklarını kurmuştum ilk yüksetlmeden sonra gitti şimdi wm6.5 de kuramıyorum indiriyorum ama kurulumu yapamıyorum.

Ayarlar bölümü - yükseltmeden önce ayarlar da istersek standart Ayarlar görüntüsüne geçebiliyorduk pc de olduğu gibi denentim maması gibi bunda yani 6.5 e geçtikten sonra bu kalktı ve başlata bastığımda temalı bölüm çıkıyor ben normal eski halini istiyorum :)

operada da flash ı da yuklemedim daha ama eskiden ekranın sağ tarafında ekran boyutunu ayarlayabiliyorduk şimdi o yok.

Alıntıları Göster
    dostum ellerine sağlık söyleyebilecek hiç bir şey bırakmamışsın
    bundan daha iyi paylaşılamazdı herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: boran_cem

dostum ellerine sağlık söyleyebilecek hiç bir şey bırakmamışsın
    bundan daha iyi paylaşılamazdı herhalde

Alıntıları Göster
    uzak masaüstü yapılabiliyor evet.. gps haritası güncellendi bu arada... ;)
  • quote:

bi tanesi

Bende de kayboldu soft resetten sonra düzeldi ama sebebini çözemedim????

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperkon

quote:

bi tanesi

Bende de kayboldu soft resetten sonra düzeldi ama sebebini çözemedim????

Alıntıları Göster
    benimkide orjinal rom..yani sanırım..6.5 ama orginal :S.. tek tük kaybolmalar oluyordu..ama artık çok sık olmaya başladı..gerçi çözdüm ama çok yoruyor benii..hard reset atsam 6.5 i tekrarmı kurmam gerek dersiniz??

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam ellerinize sağlık, çok güzel bir paylaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgayuk

Hocam ellerinize sağlık, çok güzel bir paylaşım.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı

1) Bu zamana kadar burdan indirdiğim gps programı da dahil hiç birini çalıştıramadım çalıştıırdım fakat uyduya hiç bir zaman bağlanmadı sadece haritalarda gezinebildim.Ne yapmam gerekiyor

2)Bluetooth tam bir problem gönderiyor mu göndermiyor mu belli değil bu konuda bir program var mı herşey için teşekkürler şimdilik ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebze

Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı

1) Bu zamana kadar burdan indirdiğim gps programı da dahil hiç birini çalıştıramadım çalıştıırdım fakat uyduya hiç bir zaman bağlanmadı sadece haritalarda gezinebildim.Ne yapmam gerekiyor

2)Bluetooth tam bir problem gönderiyor mu göndermiyor mu belli değil bu konuda bir program var mı herşey için teşekkürler şimdilik ..

Alıntıları Göster
    rom değiştirmeyi denedin mi?

xtra gps'i indir ve çalıştırıp internetten son uydu konumlarını çek,
    sonra açık bir alana çıkıp burdan indirip sd karta kopyaladığın igo yu çalıştır. Ayarlardan portları kontrol et. gerekirse portları tarat kaydedip çık.
    max 5 dk kadar bekle kesin bulmalı...

• quote:

rom değiştirmeyi denedin mi?

xtra gps'i indir ve çalıştırıp internetten son uydu konumlarını çek,
    sonra açık bir alana çıkıp burdan indirip sd karta kopyaladığın igo yu çalıştır. Ayarlardan portları kontrol et. gerekirse portları tarat kaydedip çık.
    max 5 dk kadar bekle kesin bulmalı...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler deniyeceğim. Bluetooth için bir öneriniz var mı yada yapılması gereken ?
  • quote:

Teşekkürler deniyeceğim. Bluetooth için bir öneriniz var mı yada yapılması gereken ?

Alıntıları Göster
    bluetooth için hiç bir önerim yok umalımki donanımsal olsun ve telefonu sıfırlasınlar :)
  • quote:

bluetooth için hiç bir önerim yok umalımki donanımsal olsun ve telefonu sıfırlasınlar :)

Alıntıları Göster
    bluetooth sorunu herkeste mi var ?

bir de

Screen Rotation / Ekranı döndürebilmek için tuş atamanızı sağlar

bu programı kurdum yükledim ama nerde olduğunu bulamadım? Program listesinde yüklü olarak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebze -- 25 Mart 2010; 11:01:04 >
  • quote:

bluetooth sorunu herkeste mi var ?

bir de

Screen Rotation / Ekranı döndürebilmek için tuş atamanızı sağlar

bu programı kurdum yükledim ama nerde olduğunu bulamadım? Program listesinde yüklü olarak gözüküyor

Alıntıları Göster
    :) bende bluetoothda sorun yok.. Tuş ayarlama menüsüne gir oraya ekran çevirme komutu gelmiş olacak ordan ayarla.
  • quote:

:) bende bluetoothda sorun yok.. Tuş ayarlama menüsüne gir oraya ekran çevirme komutu gelmiş olacak ordan ayarla.

Alıntıları Göster
    bu arada herkes farkettimi bilmiyorum..geçenlerde tesadüfen denk geldi..mesela rehbere girip tek tek aramaktansa ..arama ekranındayken emre diye birini arıcaksam *#3673 ü tuşluyorum..o arada emre diye kayıtlı herkes gözüküyor.. 3673deki kasıt e harfinin 3te m harfinin 6 da r harfinin 7de olmasından :))
  • quote:

bu arada herkes farkettimi bilmiyorum..geçenlerde tesadüfen denk geldi..mesela rehbere girip tek tek aramaktansa ..arama ekranındayken emre diye birini arıcaksam *#3673 ü tuşluyorum..o arada emre diye kayıtlı herkes gözüküyor.. 3673deki kasıt e harfinin 3te m harfinin 6 da r harfinin 7de olmasından :))

Alıntıları Göster
    *# ye gerek yok direk isim kodlaması yaparsanız o isimler çıkıyor doğru :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.