Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.609
Cevap
94
Favori
424.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PM2 de plastik kasadır evet. Yalnız bir model hakkında bir gerçeği söylemek bu kadar zor mu ? Hani bu gerçeği görmezden gelmek veya duymak bile istememek için gidip daha kötü örnekler ortaya koyup "Ah, bak ama bundan-şundan iyi" demek ?
    -
    "This weight comes from its metal alloy body--a load we are happy to carry if it means foregoing a cheap plastic exterior."
    Kaynak : This weight comes from its metal alloy body--a load we are happy to carry if it means foregoing a cheap plastic exterior.
    İşte diyor ki ucuz plastik dış kaplama !
    -
    Bir diğer kaynak !!!
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/samsung-nx300/samsung-nx300A.HTM
    "Cons
    Camera feels more plasticky than expected when you pick it up"

    Bu kanıtlara ihtiyacım yok aslında. Çünki makinayı elinize alınca zaten bunu hissediyorsunuz ama gerçeği inkar edenler olunca. İşte bundan kötüsü var diye bunu iyi diye görmemiz gerektiğini söylemeye çalışanlar olunca ne yapalım ki biz de kaynaklı kanıt sunuyoruz !..

    Makina kötü demedim. Makinanın gövde kalitesi daha iyi olabilir manasına gelecek bir şey dedim. D-slr hissinden de bahsetmedim. Bir Canon EOS-M, bir PL3, PL5, O-MD E-M5 mesela bunları elinize aldığınızda kurşun geçirmez gibi his veriyor. Mesela Panasonic GF6'nın gövdesi de acayip dandik plastik hissi veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Temmuz 2014; 14:41:58 >




  • Ben demiyorum. O yüzden olay benim ne hissettiğimin ötesinde. görüldüğü üzere 2 farklı kaynak benim bizzat gördüğümü evvelce görüp, yazmış. Elbette benim dediğim bana göre bir histir. Bu paylaştığınız yazıda gövdenin malzeme kalitesine hiç değinilmemiş bile !.. İyi, kötü herhangi bir en ufak bilgi yok bu verdiğiniz kaynakta. Ben de zaten makinanın herhangi bir kusuru ve kötü yönü olduğunu söylemiyorum ki ! Verdiğiniz kaynak yukarıda paylaştığım 2 kaynakta belirtilen yöne karşın bunları çürütecek bir bilgi içermemekte.

    Aynen ben de kimseyi kırmak için yazmıyorum. Fakat tartışmak anlaşılmadan kavga etmek demek değildir. Tartışmak kötü bir şey değildir. Tartışmanın ne olduğunu bilenler yapar ise, bilgi ve deliller ışığında konuşulan konudan sapmazlar ise tartışmada amaç doğruya ulaşmaktır. Bilmiyor iseniz, yapamıyor iseniz ki öyle görünüyor. O zaman tartışmaya girmeyin. Açıkca gösterdiğiniz üzere "Tartışma"dan ne anladığınız ortada !.. Gidip üreticisinin kabul edip değiştirdiği bir kusurunu bu modeldeki bu yönün tartışılmaması için örnek göstermeniz müthiş ! Canon bu kusurunu kabul etti ve müşterilerini mağdur etmedi. Bu örnek açıkca ortadadır ki, kanıtıdır ki üretici müşterisine önem ve değer vermektedir. Böyle şeylerden medet umarak konuyu saptırmanızı da anlıyorum. Siz her ne kadar saptırma, baltalama çabası içinde olsanız da başka coğrafyalarda, başka inceleme sitelerinde, başka forumlarda bu konu konuşulmaya devam edecektir ve Samsun bu eleştirileri sizin anlayamadığınız gibi algılamayıp sonraki modellerinde daha iyiye yönelecektir ! Eleştirmekteki, tartışmaktaki amaçları anlamaktan o kadar uzaksınız ki !.. Savunucusu olmadığınız açıkca belli oluyor .
    -
    http://www.bilgiyuvasi.com/tartisma-nedir-%E2%80%93-tartismanin-ozellikleri-%E2%80%93-tartisma-nasil-yapilir.html
    "Bir grubu (veya çoğunluğu) ilgilendiren, daha önceden belirlenen bir konu hakkında farklı düşünceleri olan kişilerin konuyla ilgili görüşlerini açıklamak, konuyu (veya sorunu) çözmek, muhatabın zayıf yönlerini aramak amacıyla bir araya gelerek yaptıkları karşılıklı konuşmaya tartışma denir."

    Burada muhatab ne siz, ne kullanıcıları ne de benim. Burada muhatabımız Samsung NX300.
    -
    Konu : Samsung NX300'ün gövdesinin plastik kaplamasının kalitesi.
    İyi Bir Tartışmanın Özellikleri :
    * Tartışmanın başarıyla sonuçlanması için üyelerin konuştukları konular üzerinde yeterli bilgilerin bulunması ve konuşmaların bulgulara dayanması gerekir.
    Bulgular :
    "This weight comes from its metal alloy body--a load we are happy to carry if it means foregoing a cheap plastic exterior."
    Kaynak : This weight comes from its metal alloy body--a load we are happy to carry if it means foregoing a cheap plastic exterior.
    İşte diyor ki ucuz plastik dış kaplama ! (http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=5351 )
    -
    Bir diğer kaynak !!!
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/samsung-nx300/samsung-nx300A.HTM
    "Cons
    Camera feels more plasticky than expected when you pick it up"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Temmuz 2014; 17:59:11 >




  • 55'inci sayfada bundan bahsedildiğinde her halde artık "Soran birine ilk diyeceğimiz şey plastiği kötü" olamaz ! Delil olarak ortaya koyduğunuz kaynakta mevzu hakkında olumlu/olumsuz bir bilgi yok ise bunu kendinize göre "Olumlu" olarak algılayabilirsiniz ama başkası da "olumsuz" algılayabilir gayet tabii !!! Üstelik ben 2 farklı linkte bu konudan bahsedildiğine dair kanıt ortaya koyabilmişsem !.. Yanlış algılayabileceği bir şey yok. Ne yani hiç bir yönünü konuşmayıp direk "Mükemmel bir ürün" mü denmeli ? Ne dedik ise delilleri çürütemediğiniz halde ürünü savunma modundasınız ? Hala olayı şahsi bir konuya sokma çabanız, delilsiz laflarınız sizin tartışma yapabilecek kapasitede olmadığınızı evvelce de gösterdiğiniz gibi aynen belli oluyor.

    Hakaretleriniz sizin yapınızın delilidir. Tekrar seviyenizi gösterdiğiniz için memnun olduk. Zekaya bak hele. "Marka karalaması yapmak" imiş yaptığım ? Deliliniz var mı ? Yine yok, yapılan ne şahsa olmayan şeyler ile iftira atmak. Hatta o kadar pervasızca iftira atıyorsunuz ki, daha 3 mesaj yukarıda ne yazdığım ortada iken,
    "
    quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    NX-300 sensörü iyi, iyi foto veriyor da makinanın kasa tipi(hadi o zevk meselesi , tartışılır kimi beğenir kimi beğenmez) hele ki malzeme kalitesi baya bi iyi hissi vermekten uzak. Bugün Sony Nex-5000'e de baktım, aynen dandik plastik hissi veriyor.

    Buna karşın söylediğiniz iftiranızın hiç yazdığım ile alakası var mı !!!

    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan - Bir cihazin kotu taraflarini soyleyip iyi tarsflarini soylemeden mesaji bitirirseniz yanlis yonlendirme yapmis olursunuz.

    Hani kötü taraflarını söyleyip iyi taraflarını söylemediğim yer !!! Sensörü iyi, iyi foto veriyor demek kötü taraflarını söylemek mi yoksa size göre ! İşte tam bu kadar sapıtmışsınız. Gözler kapalı sırf markaya nasıl laf söyletmem çabasından daha yazdıklarımı okumak ve anlayabilmekten bile ne kadar uzak olduğunuzu kaçıncı sefer kanıtladınız ? ! Bir de çoğul kullanıyorsunuz "kötü taraflarını" o ise söylediğim bir tek yönde kötü olduğu da değil zayıf, daha iyi olabilir, olmalı, olsun diye bir eleştiri !!!

    Sizden çok gördü bu forum. Hiç merak etmeyin.

    Ancak bu forumda bu başlıkta siz markanın savunucusu olun. Keşke onu da kanıtlar ile doğru düzgün yapabilseniz. Kişilere hakaret ederek gerçekleri örtbas edebileceğinizi zannederek bu hallere düşürmeseniz markayı.

    Misal bir başka karalama ! Sizin algınız öyle işlediğinden böyle dersiniz.
    "Bir forum üyesi 06-12-2013
    Sonuç?

    Sonuç AF'de aşmış. Çok fazla aynasız kullanmış birisi değilim ama X Pro 1'den çok daha iyi AF konusunda. Gövde kalitesi de çok iyi ama tekerleği düşecekmiş gibi bir his vermişti bana. Lensleri gövde olarak çok kaliteli hissi vermese de iyi yine. Menüsü biraz karışık geldi bana ama daha fazla kurcalayabilseydim alışırdım kesin. Alınır bu makine."
    -
    A-aaa ! Markayı kötülüyor baksanıza !!! Eyvah Eyvaaah orada soghan da yok ki bu arkadaşın şahsına iftira ve hakaret ederek susturabilsin ! E ne olacak şimdi ? Bu başlıkta bu kişinin bu düşüncelerini okuyanlar yanlış mı yönlenmiş olacak ? Gitti, bitti Samsung !

    Çok şükür sizin gibi seviyesizlere kalmadık. Bugün bu bölümde hangi başlığı açarsanız açın her markanın her modeli hakkında zayıf yönlerini konuşan onlarca üye görürsünüz. Kimse de sizin gibi çıkıp bu eleştiri yapanlara sizin yaptığınız gibi şahsına iftira ve hakaretler etmez. Edenler vardı, olmuştu, görmüştük. Ne olduklarını da zaman gösterdi. Konu hakkında bilginiz yok ise, kanıtınız yok ise kişi ile uğraşarak vaktinizi boşa harcamayın. Gerçekleri çürütemediğiniz sürece gerçek orada duruyor. Kişilere verdiğim yanlış dediğiniz 1 tek bilgiyi çürütecek kanıtınız yok. Hala benim kanıtlar yanlış sizin ise kendinize göre laflarınız doğru ! Haydi haydiii
    -
    Sayfa 44-45'te ortaya koyduğum kanıtların hiçbirini çürütececek kanıtınız olmadan sırf laf üreterek o zaman da konuyu saptırmıştınız !
    http://forum.donanimhaber.com/m_70157069/mpage_45/tm.htm

    Zavallı savunmanızda şöyle bir cümle kullanmıştınız
    "Vermis oldugun linklerdeki incelemeler jpg. Ayriva carpani 2 olan bir olympus ile cekilen fotogrsftaki metal para ile 700d gibi bir cihaz hangi lens ve kac mm kullanilarak parayi neredeyse syni buyiklukte cekiyor?"
    Gidip baktınız mı kaynağa-delile ? Yok, gidip baksanız , şu cehaletiniz ile kanıtları konuşmak yerine şahsım ile uğraşma zavallılığını göstermeseniz ? Fakat ne mümkün, işte kimliğinizi ille kanıtlamak çabasındasınız... Paylaştığım linkte o siteye girip bakacak olanlar görecekler ki sitede her makina için Dünya çapında kalitesi kabul edilmiş en iyi lensler kullanılmıştır bu test fotoğraflarında ! Yine sitede RAW karşılaştırması da var, hatta bu fotoğrafların orijinalini RAW olarak da indirip kendi bilgisayarınızda açıp bizzat gözlerinizle de görebiliyorsunuz.
    Yine bu cümleyi sarf edebilen zeka şu fotoğrafa geldiğinde kal geliyor :) Bu fotoğraftaki 20 mp. 16pm. kesitin nasıl aynı büyüklükte, aynı açı ile ve hatta renk tonları bile 1'e 1 aynı olabildiğini hiiiç sorgulamaksızın bu yanıltıcı bilgiyi eleştiremiyor !
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

    Biz bir delili paylaşır iken sizin gibi laf ebelerini, ezberci marka fedailerini, iftira ve hakarette hiçbir ahlaki değeri olmayanları bu gerçekler ile böyle rezil etmeyi pek severiz !.. Seyretmeye devam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Temmuz 2014; 20:24:11 >




  • http://forum.donanimhaber.com/m_57749813/mpage_3/f_//tm.htm
    Konu bir başka marka olunca siz ne de güzel sadece kötü yönlerinden bahsetmesini bilir mişsiniz böyle !
    -
    forum.donanimhaber.com/m_88900586/tm.htm
    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan - Nx sistemi uyguladigi fiyat politikasi ile piyasada bence payını arttıracaktir. Fiyati ucuz ozellikleri cok velhasil.

    Reklamları izleyin... Samsung NX serisinin fiyatları ve NX300'ün fiyatı ucuz imiş
    -
    Sadece 1 yerde denk o da "Distribütör Garantili" diyor !.. Diğer fiyatlar 1.700 - 1.800 liralarda !
    http://www.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=48353&langId=-3&searchProfile=onlineshop&searchParams=&path=&query=samsung+nx300
    http://www.akakce.com/dijital-slr-fotograf-makinasi/en-ucuz-samsung-nx300-18-55mm-lens-fiyati,1092696.html

    NX2000'e bakalım, 200 Euro ! TR'de ise en ucuz 1.284 TL = 440 Euro !!! Koş vatandaş sudan ucuza veriyor Samsung
    http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-NX2000---20-50mm-schwarz,48353,464096,1232875.html?langId=-3
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-samsung-nx2000-20-50mm-fiyati,1533524.html
    -
    Fujifilm X-A1'e bakalım - TR'de daha ucuz !
    http://www.mediamarkt.de/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=48353&langId=-3&searchProfile=onlineshop&searchParams=&path=&query=fujifilm+x-a1
    https://www.fujifilmshop.com/katalog/urun/x-a1_siyah_standart_kit
    X-T1'de ne ? - TR'de daha ucuz !
    http://www.mediamarkt.de/mcs/product/FUJI-Fujifilm-X-T1-XF-18-55mm-schwarz,48353,464097,1208335.html?langId=-3
    https://www.fujifilmshop.com/katalog/urun/x-t1__fujinon_18-55mm_f2,8-4_r_lm_ois_kit
    -
    Olympus pen e-pl5'e bakalım - 60 TL. daha pahalı TR'de !..
    http://www.mediamarkt.de/mcs/product/OLYMPUS-Pen-E-PL-5-14-42mm-schwarz,48353,464097,908711.html?langId=-3
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=7439
    -
    Sony Alpha 5000, 400 Euro ! Türk MMrkt'te oha falan oldum yani :)
    http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SONY-Alpha-5000-16-50mm-schwarz-%28ILCE-5000LB%29,48353,464097,1112239.html?langId=-3&et_cid=58&et_lid=248&et_sub=1-SONY%20Alpha%205000+16-50mm%20schwarz%20%28ILCE-5000LB%29
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-A5000-20-1-MP-16-50mm-Aynas%C4%B1z-Sistem-Foto%C4%9Fraf-Makinesi-Beyaz,103452,465686,1292249.html?etcc_par=Price+Search+Engine&utm_campaign=pse&v=1.1.6&etcc_ori=akakce.com&etcc_cmp=Productlisting&utm_medium=pse&et_lid=99&langId=-14&utm_source=akakce&etcc_med=Price+Search+Engine&et_cid=99
    - - - -
    Kimin uyguladığı fiyat politikası iyi imiş Türkiye'de ? Hep laf, hiç kanıt olmayınca böyle oluyor işte.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    canon 1100d iyi bir makine, objektifleri çok çeşit ve fiyatta. Bütçen yeterli gelirse gittigidiyorda canon 600d yi öneririm. 1100 d eski bir model.yada bir üst model olan 650d ye bakmanı öneririm.1100 d den çok çok iyi ve 300TL gibi bir farka alabilirsin. Bütçe meselesi tabii.

    http://www.dpreview.com/products/canon/cameras?subcategoryId=cameras
    600D ve 1100D'nin çıkış tarihleri aynı iken arkadaşa göre 1100D eski bir model ! Hiç yanlış, yanıltıcı, yönlendirici bilgi vermiyor !..
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_72713909/mpage_2/tm.htm
    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    En iyi makina aldığın makinedir:)) Mesala adı geçmeyen benim nikon v1 bunlara 5 basar bi çok özellikte.:)) Beğendiğini al arkadaşlar çok iyi makinalar önermişler hangisini alsan aklın diğerinde kalacaktır.


    Nikon V1'in Sony Nex-6 ya ve Olympus O-MD E-M5'e 5 bastığını söylüyor ve bunu bir çok özellikte başardığını iddia ediyor !!! Ne cevherler varmış görüyoruz...
    Tıkla ve gör nasıl basılıyor !..
    -
    Anlama kapasitesine dair süper örnek
    http://forum.donanimhaber.com/m_80672971/tm.htm




  • Marka kötülüyor diye ona buna gerçekleri konuşmasın diye iftira atanlar her zaman çıkabilir. Fakat gerçekler er-geç görünür. Görmek istemeyenin başına gelecekler kendi sorumluluğudur.

    Buyrun buradan da bakın meğer ne entrikaları var imiş başkaca !
  • http://webteknolojin.com/samsunga-htcyi-karaladigi-icin-340-bin-dolar-ceza.html

    Samsung,Bundan birkaç ay önce Tayvan’da enteresan bir iddia ile suçlanmıştı.İddialara göre Samsung, Tayvan’da öğrencilere para vermiş ve internette HTC’ye ait olan bütün ürünleri kötüleyen yorumlar yapmasını istemişti.Bu İddialar üzerine samsung’a soruşturma ve dava açılmıştı.Bu dava bugün açıklandı.

    Dava sonucunda mahkeme Samsung’u suçlu buldu ve tam 340 bin dolar para cezasına çarptırdı.
    -
    http://ekonomi.milliyet.com.tr/samsung-1-milyar-dolarlik-ceza-yedi-apple-cephesi-costu/ekonomi/ekonomidetay/26.08.2012/1586393/default.htm
    -
    Bitti mi ? Yetti mi ? Yoo durur mu Samsung hiç
    http://forum.donanimhaber.com/m_69728031/tm.htm
    -
    Yo yooo Samsung bu yeter mi hiç !
    http://pckoloji.com.tr/buyuk-lcd-ureticilerine-388-milyon-ceza-yagdi/

    Bunlar da markayı karalamak şimdi değil mi !
    Ne oldu ? Birden bir markanın savunucusu modu aktive mi oldu ? Kontrolünüzü mü yitirdiniz ? Resmi sitesindeki fotodaki sahtekarlığa gık çıkartmayıp ispat edemediğiniz diğer bütün markalara da iftirayı ne güzel attınız !.. İddianızı ispat edin. Bir cok delil bulabilin bir dolu markayla ilgili madem öyle ! Laf değil laf, kanıt. Laflarınızla düştüğünüz yer ortada !..




  • Ne tutmuş Samsung'un fiyattan TR'de millete nasıl gömdüğü mü :) Valla helal hiç Samsung'u savunmuyorsunuz yani maaşallaaah
    Örneğin muadili olarak gözüken nex miş ! Vuay vuay Dünya elektronik cihazlar sınıflandırma konsorsiyumu başkanından hangi cihaz hangisinin muadili onu da öğreniyoruz şu anda Kralsınız...
    -
    Anlayamazsınız, yeterli değilsiniz. Bu soruyu siz kendinize soracaksınız işte aslında amma bunun için "zeka" olarak tanımlanan bir varlığa sahip olma gereği var. Çünki ben burada bir model hakkında ürünü tümü ile kötülemediğim halde, iyi dediğim halde sadece bir yönünü eleştirmemi siz tutup "Markayı kötülediğimi, ürüne ait sadece kötü yönleri söyleyip mesajımı bitirdiğimi" söyleyen değil misiniz ?
    E işte bakın görün, kendiniz benden beterini yapmış mısınıız !!! Üstelik ben sensörü iyi, iyi fotoğraf veriyor demişim ! Siz ise direk ve sadece kötü yönünü yazmışsınız o mesajınızda
    Yaaa !.. İşte ne haldesiniz görülüyor. Ehe, ne yazsam batıyormuşum. Acıttı mı batışlarım ! E biraz sivriyimdir n'apayım. Ha öyle çırpın lag'ı bilmiyorlarmış da onu açıkladım da... çırpın daha battıkça iyice çırpın :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    Bu tür bir olayı sen zaten yapıyorsun.Yorum yazarken dikkat etmeni öneririm. Hangi makinayı kötülediğimide belgelendirerek yazınız. Böyle internet kötüleyicilerini onaylamadığım için yazıyorum sen farkında olmasanda. Bu tür şeyler hoş şeyler değil ama herkez birbirini ezerek çıkmak istiyor. bırak kulanıcı yorum yazsın demii.. yok cihazın plastiği kötü, yok olmpus al, yok sony al babammı diyo?

    Kendi suçunuzu babanıza atmayacaksınız. Nerede bu iftiranızın ispatı ? Nerede "yok cihazın plastiği kötü, yok olmpus al, yok sony al" dediğimin kanıtı ? Kanıtın yok, olamaz. Yaptığın bu haysiyetsiz hareketi ya düzelt ya da rezilliğini sürdürmeye devam et !..
    -
    Delil işi benim değil. Bir iddiası olan iddiasını kanıtlamak zorundadır. Kanıtı olmadan iddiada bulunan yaptığı şeye iftira atmak denir ! Burada sürekli iftira atan ve bu anlamda hakaretler de eden sizsiniz. Ben iddia ettiğim şeyleri kanıtları ile ispatlıyorum. Yok öyle yaaa maa ! Madem kanıtın yok oturup ettiğin pisliğinle başbaşa kalırsın böyle işte !..
    -
    Türkçe'yi gayet iyi biliyor ve anlıyorum.
    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    canon 1100d iyi bir makine, objektifleri çok çeşit ve fiyatta. Bütçen yeterli gelirse gittigidiyorda canon 600d yi öneririm. 1100 d eski bir model.yada bir üst model olan 650d ye bakmanı öneririm.1100 d den çok çok iyi ve 300TL gibi bir farka alabilirsin. Bütçe meselesi tabii.


    Burada 600D'den eski olduğu ifade ediliyor. Devamında ise yada bir üst model denilerek 650D modeli bunlardan ayrı tutularak ifade ediliyor. Siz dilinizi kullanmayı da bilmiyor iseniz insanları yanlış bilgilendirmekten vazgeçin !

    İyice yitti gitti !.. Hangi markayı kötülediğini belgeleyerek yazacak mışım !.. Anlaşıldı, tedaviniz bitmeden kaçmışsınız siz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    Daha önecede babamın değil senin bu tür söylemler yaptığını zaten paylaştım. Bi zahmet onada alıntı yapıver. Ayrıca plastiği kalitesiz diyen de sensin hacı. Kafa patates oldu iyice senin. Güneşe dikkat et. Sakın öğle saati dışarı çıkma. Az kaldı babamın dediğine inandıracan komik çocuk:))
    600 d mi 650 demi konuyu anlayan anladı. Noktadan sonra cümle biter. Devam eder diyosan öyle olsun:)) senimi kıracam 600 d yi kastetmiş olayım senin algın buysa napayım. Ne şekil anladıysan bir satır yazı yazdım hangisinin daha eski olmasının önemiyle ilgili . Oku ki zaten cevap yazılmış konuşmalar yapma. Neyse sana iyi geceler. Güneşi unutma . Çarpar adamı. İyi geceler olsun. İyi bir uykuda zihini açar bu arada geç yatma. sen alıntılara devam edebilirsin. Ben SAMSUNG laptobumu kapatıp LG tvye döüyom. Dijitürkte iyi filmler oluyor.Reklam yapayım biraz. Yarınki alıntını şimdiden merak ediyorum. Bak sırf malzeme olsun diye reklam yapıyorum. Sony ps 3 var ps4 bakacaz işallah. Arçelik lcd de var.

    Hehehe
    Noktadan sonra cümle biter der amma işine gelince kendisi noktadan önceki cümle ile noktadan sonraki 650D yazdığı cümleyi birbirine bağlar ! Daha ne olabilir ki ? Yani noktaya varana kadar ne kadar küçülebileceğiniz, ne kadar rezil olabileceğinizi kanıtladınız ya... Teşekkür ederim

    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    canon 1100d iyi bir makine, objektifleri çok çeşit ve fiyatta. Bütçen yeterli gelirse gittigidiyorda canon 600d yi öneririm. 1100 d eski bir model.yada bir üst model olan 650d ye bakmanı öneririm.1100 d den çok çok iyi ve 300TL gibi bir farka alabilirsin. Bütçe meselesi tabii.

    Bütçen yeterli gelirse gittigidiyorda canon 600d yi öneririm NOKTAAA 1100 d eski bir model NOKTAAAA yada bir üst model olan 650d . . . Türkçe bile işinize gelince kuralları tarafınızdan değiştirilebilir bir durumda. Sizinle ne konuşulsun ki daha. Yazık ki insanlar bu hallerinizi topluca görüp rahatsızlığınızın derecesini öğrenemiyorlar. Sizden dolayı yanlış bilgiler ediniyorlar !..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Temmuz 2014; 0:55:38 >




  • Hahahaha ! Mevzu neye yönelttiğin değil orada. Uğraşma işte yetmiyor zekan ! 600d ile 1100d aynı tarihte çıkmış ama mesajda 1100d'nin 600D'den eski bir model olduğu bilgisini veriyorsun !.. Kirlilik var ise bütünü ile sizin eseriniz. Her mesajımda bilgi var, her mesajımda delil var. İnsanlara deliller sunarak bilgi vermek kirlilik ise bu da sizin süper algı yeteneğinize bir kanıt. Aksine hiçbir kanıtı olmadan, hiçbir bilgi paylaşmayan bütün kirliliğe sebep olanın kim olduğu gayet net görülüyor.
  • Samsung fotograflarina bakmak icin konuya girdim neyle karsilastim.

    Bizim ulkede bu kisir,kisisisel tartismalar neden oluyor.

    Arkadaslar, lutfen karsilikli atismalari birakalim. Konuyu kirletmenin disinda faydasi olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha da mı küçülme peşindesin ! Harika... izliyoruz... Demek insanlara ettiğin(ispat edemediğin) sözde yardımları bir de ulu orta yazıp mağdurları ve mağdurların durumlarını kendini bir şey gibi göstermek için kullanacak kadar da küçüldün ! Yürrü be, kim tutar seni !..

    Demediğim şeyleri dediğimi iddia ederek bana iftira ve hakaret etmeyi sürekli yapanın kim olduğu bizzat elleriniz ile kitap gibi yazılmış durumda burada. Aksine demediğiniz hiçbir şeyi ne dedim, ne de yapmadığınız hiçbir hareketin adını yazdım. Siz küçülmeye devam edin, kanıtlayabildiğiniz tek şey bu oluyor bari .
  • Arkadaşlar ben kendi şahsi görüşümü yazayım buraya. Makinayı almaya niyetli arkadaşlar bu konuda hiç tereddüt etmesinler. Samsung NX'lerin kasasına çok iyi çalışmış bence. Daha önce NX1000 kullanmış biri olarak söylüyorum, NX1000 de iyiydi, NX300 de çok iyi. Bu konuda her türlü içiniz rahat etsin.

    Bunu bugüne kadar VW, Mazda3 ve Audi A4 kullanmış biri olarak söylüyorum ki Mazda'nın plastik kalitesi de çok iyiydi doğrusu. Ayrıca bugüne kadar en az 3 defa sistem topladım. Mesela her ne kadar bilgisayar bileşeni konusunda Asus bir numara olsa da bence Gigabyte'ın malzeme kalitesi hiç birinde yok. Gigabyte marka kasa bile kullandım. Gigabyte her türlü daha iyi bence.

    Mesela şu anda Samsung Galaxy note tablet kullanıyorum. Çok kaliteli. Fakat ipad bence en az 2 basar malzeme kalitesi olarak.

    Tabi bunlar tamamen benim şahsi kanaatlerim. Yoksa bir ölçüme falan dayanmıyor.

    Kendi kullandığım ürünlerden başka örnekler de verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soghan

    Daha önceden cevap yazmadığımı söylediğiniz için testi eklemek zorunda kaldım. Görüldüğü üzere en fazla detay veren cihaz hangisi? Bu teste güvenebilirmiyiz?


    Zavallı,
    Ben bu kaynağı paylaştığımda bana yazdığın cevapta ne demiştin ?
    Bunlar jpeg dememiş miydin ?! Şimdi sana gelince jpeg kullanmak uygun mu oluyor ! Bu kadar akli dengeni yitirmişsin işte !
    -
    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    Vermis oldugun linklerdeki incelemeler jpg.

    -
    Elbette güvenilir ! Senin bilgin, aklın, zekan bunu algılamaya yetmiyor işte ispat ediyorsun.
    - - -
    Dpreview'deki bu stüdyo karşılaştırma fotoğrafına herkes ulaşabilir. RAW olarak herkes en düşük iso'dan makinanın çıkabildiği en yüksek iso'lardaki bu stüdyo test fotoğraflarını bilgisayarına indirip hiçbir işlem yapmadan Adobe Camera RAW'da sadece her makina için "Auto" ya tıklayıp bu fotoğrafları açabilir.

    ISO 1600'de RAW'dan Adobe Camera RAW ile "Auto" ile açılıp %100'ünden alınmış kesit(Az önce kendim siteden indirip yaptım, hiçbir oynama yok-exif bilgisi de mevcut). Bu delilleri inkar etmeden önce bunu herkes yapabilir !!! Bilmeden, görmeden siteye iftira atmak da ne kolay değil mi ?
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Temmuz 2014; 13:18:56 >




  • Hatta bir örnek daha vereyim Size. Ebay 'dan iki kere orijinal porsuk kılı (badger hair) traş fırçası almış biriyim. İkinci aldığımı nasıl olsa aynıdır diye biraz ucuzunu almıştım. Fakat bariz kalite farkı var. İkinci aldığımın tüyleri resmen yüzüme batıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca plastik kalitesi ile ilgili de şöyle bir konu açılmış.


    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=32936589&p=1#32936589

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekası yetmeyenin... Tartışma konusunu daha geniş satıha yayarak konuyu saptırmaya çalışanın ne yaptığı görülüyor.
    @finansmen1 , görüldüğü üzere siz de ortaya bilgi + kaynak + delil koyuyorsunuz. Ayrıca yaptığınız örnek harekette olduğu gibi bir ürünün tümünün veya bir bölümünün kalitesi hakkında fikirlerinizi söyleyebileceğinizi de gösteriyorsunuz. Ne yazık ki burada o porsuk tüyü fırçayı benzer şekilde savunacak birisi yok !.. Öyle biri olsa size dese ki "Bizim kılımız iyidir, siz bilmem şu satıcının kıllarını gördünüz mü ?" Bu açıklama o kılın kalitesinin iyi olduğunun kanıtı mı olur yoksa sadece ondan daha kalitesiz kılların olduğunu mu gösterir ! ? Bu kadar basittir, anlamak istemeyince ama olayı taa buralara çekerek bu hallere düşürür kişi böyle kendisini.
    -
    İnkar edilen sitenin delilleri ortadadır, herkes inkar etmeden önce bu işlemi yapıp kendi gözleri ile görebilir ! Bu inkar edilemez gerçekleri işine gelince kendisi jpeg olarak paylaşınca oluyor ama değil mi ? İşte bu kadar kıvıran, bu kadar bilgisizce sırf laf üreten birisinin yazdıklarını bir şey zannedenler de olabiliyor. Ne bilsinler ki yaptıklarını ?!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Zekası yetmeyenin... Tartışma konusunu daha geniş satıha yayarak konuyu saptırmaya çalışanın ne yaptığı görülüyor.
    @finansmen1 , görüldüğü üzere siz de ortaya bilgi + kaynak + delil koyuyorsunuz. Ayrıca yaptığınız örnek harekette olduğu gibi bir ürünün tümünün veya bir bölümünün kalitesi hakkında fikirlerinizi söyleyebileceğinizi de gösteriyorsunuz. Ne yazık ki burada o porsuk tüyü fırçayı benzer şekilde savunacak birisi yok !.. Öyle biri olsa size dese ki "Bizim kılımız iyidir, siz bilmem şu satıcının kıllarını gördünüz mü ?" Bu açıklama o kılın kalitesinin iyi olduğunun kanıtı mı olur yoksa sadece ondan daha kalitesiz kılların olduğunu mu gösterir ! ? Bu kadar basittir, anlamak istemeyince ama olayı taa buralara çekerek bu hallere düşürür kişi böyle kendisini.
    -
    İnkar edilen sitenin delilleri ortadadır, herkes inkar etmeden önce bu işlemi yapıp kendi gözleri ile görebilir ! Bu inkar edilemez gerçekleri işine gelince kendisi jpeg olarak paylaşınca oluyor ama değil mi ? İşte bu kadar kıvıran, bu kadar bilgisizce sırf laf üreten birisinin yazdıklarını bir şey zannedenler de olabiliyor. Ne bilsinler ki yaptıklarını ?!

    Bu konuyu "Porsuk kılı traş fırçası" başlığı altında ayrıca mı tartışsak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: finansmen1


    quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Zekası yetmeyenin... Tartışma konusunu daha geniş satıha yayarak konuyu saptırmaya çalışanın ne yaptığı görülüyor.
    @finansmen1 , görüldüğü üzere siz de ortaya bilgi + kaynak + delil koyuyorsunuz. Ayrıca yaptığınız örnek harekette olduğu gibi bir ürünün tümünün veya bir bölümünün kalitesi hakkında fikirlerinizi söyleyebileceğinizi de gösteriyorsunuz. Ne yazık ki burada o porsuk tüyü fırçayı benzer şekilde savunacak birisi yok !.. Öyle biri olsa size dese ki "Bizim kılımız iyidir, siz bilmem şu satıcının kıllarını gördünüz mü ?" Bu açıklama o kılın kalitesinin iyi olduğunun kanıtı mı olur yoksa sadece ondan daha kalitesiz kılların olduğunu mu gösterir ! ? Bu kadar basittir, anlamak istemeyince ama olayı taa buralara çekerek bu hallere düşürür kişi böyle kendisini.
    -
    İnkar edilen sitenin delilleri ortadadır, herkes inkar etmeden önce bu işlemi yapıp kendi gözleri ile görebilir ! Bu inkar edilemez gerçekleri işine gelince kendisi jpeg olarak paylaşınca oluyor ama değil mi ? İşte bu kadar kıvıran, bu kadar bilgisizce sırf laf üreten birisinin yazdıklarını bir şey zannedenler de olabiliyor. Ne bilsinler ki yaptıklarını ?!

    Bu konuyu "Porsuk kılı traş fırçası" başlığı altında ayrıca mı tartışsak ?


    Gayet tabii mümkündür... Sonuçta tüketici yararına bir tartışma olacak ise neden olmasın ? Forum niye var ?! Vatandaş "Kız bana şöyle baktı acep benden hoşlanıyor mu?" diye başlık açabiliyor ise kıl konulu bir başlık da gayet münasiptir .
    -
    quote:

    Orijinalden alıntı: soghan
    Vermis oldugun linklerdeki incelemeler jpg. Ayriva carpani 2 olan bir olympus ile cekilen fotogrsftaki metal para ile 700d gibi bir cihaz hangi lens ve kac mm kullanilarak parayi neredeyse syni buyiklukte cekiyor? Cep telefonundan bakiyorum gercek dışı tek renk pm2 nin. Para karanlik gorunuyor digetleri ile kiyadlarsam. Ayrica paraların oldugu site nikon 1 serilerini dahi senin vok iyi dediğin cihazlardan iyi cikaracaktir. Site aleni nikon ve olympuscudur.bunu ben soylemiyorum...canon 700 d den de iyi olmadi pm2 nin kampanyafan ucuz satildigi anlaminami geliyor.cift lensli 900 tl civari satildihi oldu.hatta bu fiyat lenslerden ucuzdu ve cihaz hediye ediliyordu adeta. Bahse konu sitede sirafan bir nikon 3200 ile 5dmark2 kiyaslamasi dahi yapilabilir ve nikon bu ff cihazdan daha iyi fotograf verirse hic sasirmam. Olmpus bile bu senin soyledigin kiyadlamalarin icine girmez. Cihazin iyi olan af hizini on plana cikarir ve dslr ye yakin (ustun demez) fotograf verir der.orjinal olmpus sitesi boyle diyor. Konu uzamasin. Bir fotograficiya gidip beğendiğini alsin kisi ve bu pm2 d700den iyimi diye sorsun bence.

    Sayfa 45'te bu başlıkta bu mesajına ulaşabilirsiniz.
    Vermiş olduğum link de bu - Tıklayın ve Görün -

    O kadar gözü kara cahil ki ! O kadar "en doğrusu benim dediğimdir" düşüncesine sahip ki, verdiğim kaynakta sorduklarının hepsinin cevabı var ! Var ama cehaletinin zindanından çıkıp gerçeğe bakabilmesi ne mümkün !.. Ezberlemiş 2x çarpan, 3x bölen, 4x yutan eleman buralardaki birilerinin mesajlarından ötüyor. Linke girip bakar iseniz her makinaya ait kesitin olduğu kutu çerçevesi içinde iso değeri, jpeg yada RAW görüntüsü, çark şeklindeki ikon ile de hangi ayarlar ile hangi lensler kullanıldığının bilgisi (yani exif) görülür ! İnkar ettiği delilin yakınından geçebilecek 1 tek delili yok bunca mesajdır, bunca sayfadır !!!




  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.