Şimdi Ara

samsung nvidia geforce gt630m driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunlarda aniden fps düşüyor. Her şeyi denedim fayda etmedi en sonunda en kartı driverı mı güncel değil acaba diye nvidia'nın sitesinden 301.42 driverını indirdim ancak yüklerken uyumlu grafik donanımı bulunamadı diye hata veriyor . Başka bir yolla yükleyebilir miyim ben bu driver'ı nasıl çözerim bu sorunu internette bir şeyler buldum nasıl çözeceğime dair ama kafamı çok karıştırdı basit bir yolla anlatabilecek var mı

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • öncelikle doğru drivere indirdiğiniğinize emin olun.. masa üstü için olan sürümü indirmiş olabılrsınız ..kontrol edın .. sürücü doğru ise .. eskiyi güvenli modda kaldırın .. sistemi yeniden başlatın ve yenıyı kurun ..bu arada yine olmassa eğer nvıdea nın değilde samsungun sıtesınden cıhazınızın modelını belırtıp samsung un belirlemiş oldugu ekran kartı sürümünü ındırıp onu kurun ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

öncelikle doğru drivere indirdiğiniğinize emin olun.. masa üstü için olan sürümü indirmiş olabılrsınız ..kontrol edın .. sürücü doğru ise .. eskiyi güvenli modda kaldırın .. sistemi yeniden başlatın ve yenıyı kurun ..bu arada yine olmassa eğer nvıdea nın değilde samsungun sıtesınden cıhazınızın modelını belırtıp samsung un belirlemiş oldugu ekran kartı sürümünü ındırıp onu kurun ..

Nvidianin sitesinden notebook icin olan driveri indirdim ancak desktop icin cikti driver nasil oluyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• notebook için olanı indirdim şimdi fakat yine uyumlu grafik donanımı bulunamadı diyor bu sefer kesin eminim doğrusunu indirdiğime başka ne yapabilirim. Samsung'un sitesinden bulamadım bu driver'ı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes2013 Nvidia ekran kartı sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Ati HD5470 siyah ekran sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.