Şimdi Ara

Samsung NP550P5C - S05TR İnceleme | Kullanıcı Platformu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
13.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dokunmatik yüzey bölümünü bulamadım ama kullanma kılavuzunu buldum nette 2 parmağınızla aynı anda dokunup aşağı yukarı hareket ettirirseniz işe yarıyor.yalnız ters çalışıyor aşşağı indirirken yukarı çıkıyor yukarı çıkarırken aşşağı iniyor.
  • Mrb arkadaşlar. Fn tuşu'nun ses açıp kapatma dışında diğer fonksiyonları çalışmıyor. Her seferinde Samsung support center programıyla bu sorunu çözüyorum. Bilgisayarı kapatıp açtığımda yine aynı sorun başlıyor. Yardım lütfen arkadaşlar.
  • Merhabalar, cihazı kullananlardan bir şey rica edebilirmiyim ?

    Bana bu cihazın "NP550P5C-S05TR" recovery bölümündeki fabrika ekran görüntüsü lazım ! Ben zamanında komple formatladım ve recovery'de gidince serviste yeniden sistem ayarlarına döndürdüm. Fakat recovery'ye kore'midir, çin'midir accayip bir yerin ekran görüntüsünü atmışlar ve recovery kısmında Allah'a emanet tuşlara basıyorum, çünkü hepsi çince ! Bana orj. fabrika ekran görüntüsünü dışa aktarıp, bir DVD'ye yazıp babayiğit aranıyor ! Ücret isterseniz onuda konuşabiliriz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By40bir

    Merhabalar, cihazı kullananlardan bir şey rica edebilirmiyim ?

    Bana bu cihazın "NP550P5C-S05TR" recovery bölümündeki fabrika ekran görüntüsü lazım ! Ben zamanında komple formatladım ve recovery'de gidince serviste yeniden sistem ayarlarına döndürdüm. Fakat recovery'ye kore'midir, çin'midir accayip bir yerin ekran görüntüsünü atmışlar ve recovery kısmında Allah'a emanet tuşlara basıyorum, çünkü hepsi çince ! Bana orj. fabrika ekran görüntüsünü dışa aktarıp, bir DVD'ye yazıp babayiğit aranıyor ! Ücret isterseniz onuda konuşabiliriz...

    onun yerine indir windowsu format at recovonun yerine indir windowsu format at recoveryle ugrasma
  • onun yerine indir windowsu format at recovery le ugrasma
  • Recovery olayından orj. ve kolay sistem kurmak varken, format ile uğraşmak istemiyorum. Ayrıca recovery bölümüne kendi kurulum dosyalarımızı orj. kurulum gibi nasıl yazdıracağız bilmiyorum
  • ben bu bilgisayarı kullanıyorum 1.5 yıldır şahsen hiç memnun değilim. ekran kartının fiyatına göre yetersiz olduğunu düşünüyorum. cs:go, dota2 gibi oyunlarda low ayarlarda 30-40 fps yi geçmiyor ki bu low ayarlar gerçekten rahatsız edici grafik açısından, 30-40 fps de son derece yetersiz. aldığıma pişmanım keşke bin lira fazla verip daha iyi birşey alsaydım diyorum. ha bu oyun laptopı olarak değerlendirilir mi orası ayrı konu ama genel olarak normal işlerinizi fazlasıyla halledebileceğiniz bir laptop. ben fazla oyun oynamam arada bi oynarım counter, dota falan alayım bu laptopı zaten oyunla pek işim yok arada bi oynuyorum ondada idare eder diye düşünerek aldım fakat etmiyor. azıcıkta olsa oyun oynuyorsanız tavsiye etmem, memnun kalmazsınız. onun dışında güzel laptop, oyun hariç her işinizi görür.
  • SElamlar,

    İşlemci, Ram ve Ekran kartını değiştirmek istersem, eskilerini satabilir miyim, yenileri bana kaça patlar, bilgi verebilecek var mı?
  • SuSpect_tr kullanıcısına yanıt
    Yapacağınız işlemler gereksiz olur üzerindeki işlemci yeterince güçlü ram deseniz 8gb şuanda yeterli ilerde 16gbye kadar artırılabilir.Ekran kartı değiştirilemez anakarta entegredir bu makineye ssd takılı değilse performans artırımı için takılabilir hdd bu sistemde yavaş kalır belki makineniz size yavaş geliyor olabilir bu şekilde çözebilirsiniz oyun oynuyorsanız buna yapacağınız bir şey yok.
  • Beyler bosta ve yuk altinda sicaklik degerlerini yazabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Fandan rahatsız edici derecede gürültü geliyor. Servise veren var mı? Akıl fikir?
  • ngallagher kullanıcısına yanıt
    Benim temizliğimi yap diyor fan temizliği ve macun sürdürün kasa içi tozları arındırın
  • fanı değiştirdim. göbek bozulmuştu.
  • Selamlar,
    artık geçen 3 yıldan sonra yeni oyunlar için kastırmaya başladı. yeni bir laptop alıcam, bunu kaça satabilirim, piyasa hakkında pek bilgim yok, kazıklanmamak adına fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.
    hiç bir sorunu yok, çizik bile yok, çok iyi baktım. pili hep %80 de tuttuğum için 3 yıl sonra bile hala canavar gibi çalışıyor.

    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSpect_tr -- 11 Temmuz 2016; 8:59:22 >
  • ngallagher kullanıcısına yanıt
    Fanı kendin mi değiştirdin?

    Ben de servis arıyorum da. Isınma problemi dışında hiç bir sorunum yok. 3. seneyi bitirdim. Nvidia ile kullanıyordum herşeyini, çok ısınma olduğu için intele çektim şimdi ondada çok ısınıyor. Temizletmem hatta gerekiyorsa fanı yenilemem lazım. Daha 2-3 sene banamısın demez bu bilgisayar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermantpc -- 7 Ağustos 2016; 13:27:53 >
  • benim laptopum kendiliğinden kapanmaya başladı. evde samsung televizyon var, wifi ile bağlayınca televizyona 10 dk falan izledikten sonra pat diye kapanıyor.
    ekran kartı ile ilgili bir problem yaşıyorum acaba?
    fan açmıyor, çok ısınma olduğunu zannetmiyorum.
  • aralık 2013'te almıştım bilgisayarı, hala da maşallah tertemiz çalışıyor fakat başta da ısınma problemi vardı bilirsiniz zaten, artık iyice artmıştı. 45 derece rölantide çalışmasıydı, gittim temizlettim fanını, macununu falan değiştirttim eski haline geldi güzel ama adamın bir önerisi oldu ne kadar mantıklı bilemem, size sorayım.

    750 gb lık harddisk i çıkarıp yerine 120 gb lık bir harddisk takıp 750'liği de taşınabilir şekilde kullanmamı tavsiye etti. hem performans hem ısı açısından daha işe yarayacağını söyledi, ne kadar haklıdır bilemem. sizce yapmalı mıyım?

    oyunda 47 derecelere çıkıyor hala ama normal kullanımı 30 derece şu an.
  • Merhabalar,benimde aynı modelden labtobum var. Anakartım arızalı elinde aynı modelin anakartı olan ve satmak isteyen olursa hatem_eskisehir@hotmail.com mail adresimle iletişime geçerse sevinirim.İyi günler...
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın ikinci eli ne kadar eder?
  • 2013 te aldim suan 2018

    battlefield 4 normal ayarda

    Compani of heros lar hig ve normal

    Gta5 normal ayarda

    Mortal kombat son cikan modeli ve siger dovus oyunlari normal

    Kisacasi bircok oyunu normal ayarlarda oyanaya biliyorum

    Ama 2018 de cikan oyunlarda tirtlamaya basladi nedforsped son cikan battlefield 1 gibi oyunlari lowda oynayabiliriyorum ve dehset derecede isiniyor icini de yeni temizledim ama demekki artik yeni oyunlari kaldirmayacak gibi farkiray 5 e bakacagim bakalim ne yapacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.