Şimdi Ara

SAMSUNG NP370R5E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar performanslı bir notebook istiyorum oyunlarda filan bu notebook nasıldır dwdrw yok sizce önemli bir eksik mi ama tasarımı cok güzel ?

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-np370r5e-s07tr-np370r5e-core-i5-3230m-26ghz-6gb-750gb-2gb-hd8750m-156-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64484#allImages

• Dün gece sipariş verdim, lenovo z500 ile arasında çok gittim geldim ama samsung kalitesidir deyip bu ürünü sipariş ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcisi ve ekran kartı ; muadillerine göre biraz daha güçlü. Optik sürücü kullanılmamış. Kasası diğer ürünlere göre biraz daha hafif ve ince bir tasarıma sahip. F/p babında alınabilir bir ürün. Ayrıca diğer ürünlerde fan yan bölmede kullanılırken, bu cihazda yan bölmelerde kullanılmamış. Yine de ürünü yakından incelersen, kasası ve soğutması hakkında bilgi edinmen açısından iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilanth

Dün gece sipariş verdim, lenovo z500 ile arasında çok gittim geldim ama samsung kalitesidir deyip bu ürünü sipariş ettim.

Kardedom eline ulasinca fikirlerini buraya yazarmisin windows puanini filan sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

İşlemcisi ve ekran kartı ; muadillerine göre biraz daha güçlü. Optik sürücü kullanılmamış. Kasası diğer ürünlere göre biraz daha hafif ve ince bir tasarıma sahip. F/p babında alınabilir bir ürün. Ayrıca diğer ürünlerde fan yan bölmede kullanılırken, bu cihazda yan bölmelerde kullanılmamış. Yine de ürünü yakından incelersen, kasası ve soğutması hakkında bilgi edinmen açısından iyi olur.

Kardesim bu bilgisayar lenovo z580den iyimi oda i5 filan

• İşlemcisi de ekran kartı da z580 deki donanımdan daha güçlü. Üzerindeki karta ; amd 7730m ile hemen hemen aynı performansta denilebilir. Z580 de gt630m özellikleri barındıran gt635m kullanılmış.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • quote:

İşlemcisi de ekran kartı da z580 deki donanımdan daha güçlü. Üzerindeki karta ; amd 7730m ile hemen hemen aynı performansta denilebilir. Z580 de gt630m özellikleri barındıran gt635m kullanılmış.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Sen alacaksan olsan z580 mi alirsin samsumgumu ben samsunga cok sicak bakiyorum hemde baya

• Eğer soğutma perfrormansı iyiyse, samsung u tercih ederdim. Çünkü donanımı-ekran kartı biraz daha güçlü. Oyunlardaki fps oranı da daha yüksek olur. Ekran kartı, gt630m e göre biraz daha uzun güncel kalabilir. Fanı da yan bölmede değil de bataryanın olduğu bölüme entegre edilmiş. Dediğim gibi ürünü yakından inceleyip karar verebilirsin.
  • quote:

Eğer soğutma perfrormansı iyiyse, samsung u tercih ederdim. Çünkü donanımı-ekran kartı biraz daha güçlü. Oyunlardaki fps oranı da daha yüksek olur. Ekran kartı, gt630m e göre biraz daha uzun güncel kalabilir. Fanı da yan bölmede değil de bataryanın olduğu bölüme entegre edilmiş. Dediğim gibi ürünü yakından inceleyip karar verebilirsin.

Sence fanin bataryanin oraya alinmasi yararlimidir zararli mi ?

• Fan, oyuncu serilerinde de arka kısımlarda kullanılıyor. Bunda da pek sorun olmaz herhalde.
  • quote:

Fan, oyuncu serilerinde de arka kısımlarda kullanılıyor. Bunda da pek sorun olmaz herhalde.

ben bu bilgisayardan almayı düşünüyorum aynı klasmanda lenovo z580 var 6gb ram gt635 li i5 ondan iyi diyosunuz demi siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayserili3883

quote:

Fan, oyuncu serilerinde de arka kısımlarda kullanılıyor. Bunda da pek sorun olmaz herhalde.

ben bu bilgisayardan almayı düşünüyorum aynı klasmanda lenovo z580 var 6gb ram gt635 li i5 ondan iyi diyosunuz demi siz

Donanım olarak np370 daha güçlü. Fakat optik sürücü yok üründe. Kasa kalitesi babında hangisi daha iyidir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 3 Mart 2013; 14:30:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayserili3883

quote:

Donanım olarak np370 daha güçlü. Fakat optik sürücü yok üründe. Kalite kalitesi babında hangisi daha iyidir bilmiyorum.

sürücü önemsiz estetik olarakda np370 güzel duruyor samsungun ekranıda mat galiba

• Açıklamalarda yanısamasız olduğu yazıyor, mat olsa gerek.
  • Arkadaşlar bende bu cihazı almayı düşünüyorum.Alan yorum yapabilecek olan var mı ?
  • samsung NP370R5E serisini aldım.
    Beyaz renk fiyatı 1590 tl gold bilgisayardan aldım.
    Ekran kartı biliyonusunuzki HD 8750M serisi ve araştırmayın bu ekran artı diğer GT serisi gibi ekran kartları farketmez hepsinden üstün ekran kartıdır.
    Herkezin ısınmaya dikkat ettiği bir durumda bu pcde sadece samsung yazısı kısmı ısınıyor ki oda pcyi etkileyecek bir durum söz konusu değil.Yazının fanın altında olduğundan fanın üflemesi sonucu ısınmasıdırki ısınma bile denmez.kasa buz aklına gelebilecek her zorlamayı yaptım..
    bilgisayar çok hafif ince mat ekrana sahipki çok iyi bence ve fanı sessiz çalışıyor...ne kasma ne ısınma nede başka bir sorunla karşılaşmadım.Pil ile ilgili bir şey diyemicem prize takılı kullandım.

ALMAK İSTEYENLER GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİR...
  • mtnsn M kullanıcısına yanıt
    Prize takılı kullanma kardeşim ben prize takılı kullanıyordum şimdi pil 10 dk bile gitmiyor sonra hep prize takılı kullanabilirsin
  • kaqan571 K kullanıcısına yanıt
    haklısın...
  • mtnsn M kullanıcısına yanıt
    prize takılı kullnın,haftada 1 defa pil uyarı verene kadar doldur boşlat yapabilirsizni doldur boşalt döngüsünü sık tutmayın bu şekilde daha çok yıpranır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.