Şimdi Ara

Samsung NP350V5C Bios Update sonrası Bios şifresi geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok ilginç bir şey başıma geldi. Samsung NP350V5C bilgisayarıma orjinal formatını attım. windows yüklendikten sonra masaüstünde samsung driver yükleme programına tıkladım. ilk önce bios güncellemesi yapmak istedi. yap dedim, demeseydim. Flash Bios çıktı. biosu yükledi, bilgisayar kapandı açıldı. o ne Bios şifresi istiyor. servise götürdüm 90 tl verin yapalım dediler. Samsung müşteri hizmetlerini aradım fos çıktı. Anlıyacağınız samsung para kazanmanın kolay yolunu bulmuş.
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşım varmı?



  • bios pilini çıkarıp 5 dakika bekle diyeceğim ama yapabilecekmisiniz ?

    bilgisayar normal açılmıyormu ? bios şifresini illa istiyormu ?

    default olarak 0000 , 1111 , 1234 ü deneyin bir.

    olmassa alıntıla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Mayıs 2013; 18:03:33 >
  • Bios şifresini açılışta hemen açılışta istiyor. açılıştaki fonksiyon tuşlarına bile ulaşamıyorum. bios pilinin yerini tam bilmiyorum, kasayıda komple sökmek istemiyorum. şifreyi 3 defa hatalı girince 18 haneli kod çıkıyor. samsung servisi bu koddan şifreyi bulabiliyormuş. programı buldum fakat 2010 yılına kadar cihazları bulabiliyor. bütün aklıma gelen, internette olan 0000 1234 12345 denedim ama olmadı. samsung ada kızıyorum. formatlama hatası olmasa bile müşteri memnuniyeti adına ücretsiz yapmalılar. sonuçta çalıntı değil, kutulu faturalı cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevota

    Bios şifresini açılışta hemen açılışta istiyor. açılıştaki fonksiyon tuşlarına bile ulaşamıyorum. bios pilinin yerini tam bilmiyorum, kasayıda komple sökmek istemiyorum. şifreyi 3 defa hatalı girince 18 haneli kod çıkıyor. samsung servisi bu koddan şifreyi bulabiliyormuş. programı buldum fakat 2010 yılına kadar cihazları bulabiliyor. bütün aklıma gelen, internette olan 0000 1234 12345 denedim ama olmadı. samsung ada kızıyorum. formatlama hatası olmasa bile müşteri memnuniyeti adına ücretsiz yapmalılar. sonuçta çalıntı değil, kutulu faturalı cihaz.

    garanti dışı kalmasın cihaz fazla kurcalama servise ver yapsın ücreti öde sorun düzelir
  • Bu sabah servise bıraktım. Yapın parası ne ise vereyim dedim. Samsung servisi Size öğleden sonra haber veririz gelir alırsınız dedi. Saat 17:00 gibi aradım durum nedir diye. Verdikleri cevap: serdar bey şuanda bilgisayarınız ile ilgileniyoruz. bios anahtarları bilgisayarınızda işe yaramıyor. yapınca biz size haber veririz dediler. artık beklemedeyim.
  • Sonuç ne oldu yazmamışsın. Çünkü aynı sorun bende de var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberati

    Sonuç ne oldu yazmamışsın. Çünkü aynı sorun bende de var.

    quote:

    Orijinalden alıntı: siberati

    Sonuç ne oldu yazmamışsın. Çünkü aynı sorun bende de var.


    90 tl ödeyip servise yaptırdım hocam.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

    Çözüm aşağıdaki linkte


    https://forum.donanimhaber.com/samsung-dizustu-bios-sifresi-password-nasil-kaldirilir-bircok-marka-icinde-var--103366446

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.