Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE-5 2.099 TL n11 !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz note-4 'ün fiyatı 1600 TL nin altına inmiyor. Ama bu note 5 gayet uygun gibi ; 2.099 - (333 -150 = 183) -60 = 1.856 TL

Ancak forumlarda ve incelemelerde note-5 tutulmuyor beğenilmiyor gibi siz ne dersiniz alınırmı bu note-5 ?

(333 lük çek 150 TL ye alınıyor ve 60TL maximum kart e-ticaret kampanyasından düşüyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Ancak forumlarda ve incelemelerde note-5 tutulmuyor beğenilmiyor gibi siz ne dersiniz alınırmı bu note-5 ?

Komik.
  • quote:

Ne dersiniz note-4 'ün fiyatı 1600 TL nin altına inmiyor. Ama bu note 5 gayet uygun gibi ; 2.099 - (333 -150 = 183) -60 = 1.856 TL

(333 lük çek 150 TL ye alınıyor ve 60TL maximum kart e-ticaret kampanyasından düşüyor)

note 5 güzel telefon bir iPhone cu olarak söylüyorum :) o fiyata geliyorsa kaçırmadan alın. en az 3 4 yıl götürecek seviyede telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Komik.

Afedersin de komik bulduğun nokta nedir? Tutulmuyor diyen ben değilim bu bir. İkincisi Note-4 fiyatları ortada . Üçüncüsü son seri note olan note-5 in fiyatının aniden düşmesi de çok ilginç......

Eminim biraz okuyup düşünmüşsünüzdür, millet artırılabilir hafıza yok ve değişmeyen batarya olayına çok takılıyor ve özellikle bu 2 sebep sorun olarak gösteriliyor NOTE-5 & NOTE-4 kıyasında.

Bende Samsung telefonları hiç bilmediğim için bilen, kullanan insanlara sordum. Yani komik olan nedir anlayamadım?

• Note 5 i yurtdışından 1400Tl ye alabilme imkanım varken, sırf değilmeyen pil yüzünden almadım

şimdilik note 4 forever
  • 2069 tl oldu suan ve her rengi mevcut saticida guvenilir. Ithalatci garantili oldugunu belirtelim yinede piyasanin en uygun fiyati suan bu
    333 tl kupon 60 tl bonus ile gayet mantikli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Komik.

Eminim biraz okuyup düşünmüşsünüzdür, millet artırılabilir hafıza yok ve değişmeyen batarya olayına çok takılıyor ve özellikle bu 2 sebep sorun olarak gösteriliyor NOTE-5 & NOTE-4 kıyasında.

Tavsiyenizi kendiniz yaptınız mı ? Okuyup düşünerek bu sonuca vardıysanız durum daha vahim bence.

• quote:

Ne dersiniz note-4 'ün fiyatı 1600 TL nin altına inmiyor. Ama bu note 5 gayet uygun gibi ; 2.099 - (333 -150 = 183) -60 = 1.856 TL

nasıl alıyoruz n11 e girip arama bölümüne bizi fiat2001brava gönderdi mi diyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.