Şimdi Ara

Samsung Note 4 mü S6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır telefon alma arefesindeyim bu 2 cihaz arasında kaldım note 4 almak istiyorum açıkçası ama şebeke sorunu yaşarım diye de korkuyorum. Bir yandanda s6 düşünüyorum ama bataryası çıkmıyor hafıza kartı takılmıyor ne yapmalıyım sizce fikirlerinizi alabilir miyim?

Teknolojide gelecegi takip edin hocam. Batarya çıkmaması veya hafiza karti takilamamasi cihazin almadan once kafanızda kurdugunuz takintilar.

Emin olun cihazi kullanmaya baslayinca ne batarya zimbirtisi nede hafıza karti gibi seylerle ugrasicaksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kakakola

Butun note serilerini kullanip s serisine gecmis biri olarak kesinlikle s6 derim. Edge ve plus da olabilir.

Teknolojide gelecegi takip edin hocam. Batarya çıkmaması veya hafiza karti takilamamasi cihazin almadan once kafanızda kurdugunuz takintilar.

Emin olun cihazi kullanmaya baslayinca ne batarya zimbirtisi nede hafıza karti gibi seylerle ugrasicaksiniz.

Anladım hocam ama sanırım TÜrkiyede 64gb s6 yok? 32 gb bana yetmez diye düşünüyorum. Ayrıca note 4 ile kıyaslar mısınız?

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Butun note serilerini kullanip s serisine gecmis biri olarak kesinlikle s6 derim. Edge ve plus da olabilir.

Anladım hocam ama sanırım TÜrkiyede 64gb s6 yok? 32 gb bana yetmez diye düşünüyorum. Ayrıca note 4 ile kıyaslar mısınız?

Note4'un tek farki ekran buyuklugu. Sanirim siz ekran büyüklüğünü onemsemiyorsunuz.

Onun disinda kamera, piksel yogunlugu, cerceve kalitesi, veri hızı vs.vs.

Her acidan s6 daha iyi ve daha yeni bir cihaz.

Bende 32gb s6 edge var. Fazlasiyla yetiyor ama illa hafiza yetmez derseniz usb flash bellekler satiliyor telefonlara giris soketi olan. Ondan alin 32 gblik. 64 gb kullanirsiniz. Ben filmlerimi izlemek istedigimde takip aciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Note4'un tek farki ekran buyuklugu. Sanirim siz ekran büyüklüğünü onemsemiyorsunuz.

Onun disinda kamera, piksel yogunlugu, cerceve kalitesi, veri hızı vs.vs.

Her acidan s6 daha iyi ve daha yeni bir cihaz.

Bende 32gb s6 edge var. Fazlasiyla yetiyor ama illa hafiza yetmez derseniz usb flash bellekler satiliyor telefonlara giris soketi olan. Ondan alin 32 gblik. 64 gb kullanirsiniz. Ben filmlerimi izlemek istedigimde takip aciyorum

Ekran buyuklugu de önemli benim için ama s6 küçük ekran diyemeyiz. Dediklerinizi degerlendircem hocam. Peki note 4 kullandınız mı şebeke sorunu yaşadınız mı yada hangi sorunlar yaşadınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S5 mi A7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.