Şimdi Ara

Samsung Note 3 Kırılmaz Cam Koruyucu 10 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Samsung S3 ve Note 3 Kırılmaz Cam Koruyucu

Kırılmaz cam koruyucu yani temperli cam (tempered glass). Ben Samsung S3 kullandığım zaman almıştım. Çok güzel bir şey. Anahtarla çizmeye çalıştım çizilmedi. Maket bıçağının keskin tarafını iyice sürttüm, çizilmedi. Normal ekmek bıçağıyla denedim, hiç bir şey olmadı. Sonra S3'ü satmıştım. Dolaba bakarken bunları gördüm, aklıma geldi. S3'ü satınca Note 3 alırım diye planlamıştım, Note 3 için koruyucuları onun için almıştım. Sonra başka telefon aldım. Bunlar kaldı. Başka yok. Çabuk satılsın diye fiyatı uygun tuttum.

Samsung S3 için 1 tane @rockymarlboro'ya satıldı.

Samsung Note 3 için 1 tane @OguzDURSUN'ya satıldı.

Samsung Note 3 için 1 tane @muratd555'ya satıldı.

Başka modellere uyar mı bilmiyorum. Mantık olarak ekran boyutları aynı ise uyması lazım.

Kargo alıcıya ait, 1 tane ekran koruyucu fiyatı : 10 Lira. [HEPSİ SATILDI]

Samsung Note 3 Kırılmaz Cam Koruyucu 10 Lira  Samsung Note 3 Kırılmaz Cam Koruyucu 10 Lira
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 4 Nisan 2016; 17:44:43 >

• pm attım
    Forumdan Alisveris yaptiklarim: @mitrox: Notebook ALINMISTIR...@WILLIAMs Logitech Cordless Desktop Wave Pro set ALINMISTIR ...@visor: 2adet iphone4 SATILMISTIR...@Black_BlasterR: Vanguard DSLR Çanta,Pro-Care Temizleme Seti SATILMISTIR...@NovariX: Pentax K20D body+18-55 lens+50-200lens SATILMISTIR... @89serkank : Sandisk SD Extreme 16Gb + HAYYAM'dan canon 600d+18-55+50mm+çanta SATILMISTIR...forumdan ismini almayi unuttugum 3 arkadasa çesitli lensler SATILMISTIR...@cagataytr: 1adet iphone4 SATILMISTIR...@sakiriye: 1adet iphone4 SATILMISTIR...@SOL1DXT: Logitech Wave Cordless pro mx1100 SATILMISTIR ...@xzolax: HTC hd7 SATILMISTIR @pudinkk Samsung Galaxy SII ALINMISTIR
  • kargo dahil olsa fiyat iyiymiş lakin böyle hiç uygun olmuyor hocam? 11-12 TL ye ücretsiz kargo şeklinde satılıyor zaten??
    Sorunsuz Alışverişlerim : F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, cagataybas, jaroo1. Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

kargo dahil olsa fiyat iyiymiş lakin böyle hiç uygun olmuyor hocam? 11-12 TL ye ücretsiz kargo şeklinde satılıyor zaten??

Gel alıcıysan, sana kargo dahil yapalım. Herkese de yapmam yani. Ama sorup kaçıcıysan kargo dahil olmaz.

cam koruyucuyuda alabilirim p.m

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

s3 sadece üst ekranı alıyorum dokumatiği sağlam da ekran çizildi sadece üst ekran camı arıyorum

Bende sadece fotografını gördüğün (tempered glass) ekran koruyucu var. Dokunmatik, ekran,... vs gibi şeyler yok. Yanlış anlaşılmasın.
    Bu ekran koruyucuyu telefonun camına yapıştıracaksınız. Çizilmelere ve darbelere karşı koruyacak.

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

s3 sadece üst ekranı alıyorum dokumatiği sağlam da ekran çizildi sadece üst ekran camı arıyorum

Bende sadece fotografını gördüğün (tempered glass) ekran koruyucu var. Dokunmatik, ekran,... vs gibi şeyler yok. Yanlış anlaşılmasın.
    Bu ekran koruyucuyu telefonun camına yapıştıracaksınız. Çizilmelere ve darbelere karşı koruyacak.

anladım hocam bende benım telefonun ekranı çizildiği için yeni ekran bulana kadar kullanıcam koruyucuyu telefonun ekran çatlak elimi çiziyor şu anda.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.