Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.810
Cevap
74
Favori
249.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mu9000'da eskiden turkcell tv+ uygulaması vardı. simdi uygulama mağazasında arattım bulamadım. Bir zamanlar usb belleğe uygulama atıp yükleyebiliyorduk. Turkcell tv+ kullanan var mı mu9000' da ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 19 Şubat 2021; 17:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santa Monica

    Arkadaşlar mu9000'da eskiden turkcell tv+ uygulaması vardı. simdi uygulama mağazasında arattım bulamadım. Bir zamanlar usb belleğe uygulama atıp yükleyebiliyorduk. Turkcell tv+ kullanan var mı mu9000' da ?
    Bir zamanlar var mıydı?
    🤔🤔🤔
    Ya arkadaş bende belki gelir diye bekliyorum aylardır.
    Desene boşuna bekliyorum.
    Önceden olupda şimdi yoksa artık hayatta gelmez.
    Desene boşuna umutlanmışız😭

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

    Vodafone Tv var ama o yok. Tizen 4-5'te var Turkcell Tv+. Sözde uyumlu olmadığı için kaldırılmış. Netflix, Amazonprime, Digiturk-Bein gibi platformlar ile uyumu gayet iyi olan bir cihaz Turkcell Tv+ mı kaldıramayacak. Tüketici haklarına aykırı yaptıkları olan bir özelliği kaldırmak. Güncelleme yeni bir şeyler getireceğine anca götürüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tv android tv lere gelecekmiş arkadaşlar. Bizim tizenden bi haber varmı acaba google marketine eklenecekmidir veya apk olarak mu9000 e yükleyebiliyor muyuz apple tv yi?

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Sanmıyorum, pazarlama stratejisi olarak mevcut appleri bile kaldırıyorlar. Oysa inmiş programın kaldırılamaması gerekir. Ama Apple tvyi bir şekilde bizim mu9000'e ekleyebilsek çok hoş olurdu.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    hocam bu saatten sonra bizim tv ye hiçbirşey gelmez olanda gidebilir amaç yeni tv satmak...ama problem değil bugün bizim tv ayarındaki tv ler 7-8 binliraya satılıyor alırız bi tane tv box tv bozuluna kadar devam :)

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Ekonomi düzelene kadar dolar 2-3 tl bandına inene kadar yeni tv alınmaz cidden. Amiral gemisi modelleri 10k dan aşşa yok resmen. Daha neo led microled olanlar bile değil normal led olanları bile 10k civarı geziyor. Bu yeni ekran teknolojileri gelince kaça çıkacak acaba. Olmadı bi mi box s alacam bende disney için sırf ve diğer uygulamalar için bi bakalım da gelsin hele apple tv de yükleriz mi boxa.

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    hocam hani amiral modeller 10k olsa o fiyata sattıkları tv xh90 q80t modelleri marka modelleri kapat 10 kişiye izlet demezki bunlar 3 yıl sonra üretilmiş üst model arada bariz fark var...3 yıldır tv ler geri gidiyor performans olarak bugün q70t qled diye sattıkları tv genel olarak bizim tv den geride q80t modelinin tek artısı fald olması oda karartma performansına etki ediyor geri kalan konularda hiçbir fark yok ikisi yanyana olsun aydınlık ortamda kimse q80t alayım demez mu9000 kontrast 2 kat fazla parlaklık aynı 3 yıl geçince insan ister istemez diyorki performans olarak alacağım tv bana çağ atlatsın eskiden 1-2 yılda bile tv ler bariz iyi olurdu...bu sene microled çıkaracaktı hesapta şimdi minilede döndü iş en fazla parlaklık artacak biraz daha becerip düzgün yazılım yapabilirseler birazda karartma performansı iyileşecek ama yeni teknoloji ayağına dünya paraya satacaklar...yani dolar inse bile şu piysada alınacak tv yok şuan için bana göre 2021 modeller bi gelsin bakalım fiyatlar nedir ama yeni tv alırsam led almam bu saatten sonra oledlerin parlaklıklar artmışken oled alırım film dizi keyfi yaparım mu9000 genel kullanıma devam ederim..oledlerdeki o tablo gibi görüntüyü microled harici başka hiçbir tv veremez gerçekten film deneyimi karanlık odada bambaşka oledlerde ama parlaklıkları çok düşüktü yeni modellerde onuda çözdüler fiyat olarakta şu piyasadaki modellere göre çok cazipler ikinci tv için ama tek tv olarak kullanılacak hale gelemediler hala henüz..durumlar böyleyken eldekinin kıymetini bilmek lazım inşallah sorunsuz uzun yıllar kullanırız o yüzden uygulama vs ben pek takılmıyorum artık :)





  • Kontrast iki değil 5 katı da olsa edge led bir tv asla fald (fullarray) bir tv dynamic range’ine, object iluminocity’ sine ulaşamaz sakın sakın kontrast yalanı ile edge led tv almayın fald varken...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 23 Şubat 2021; 10:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Ben kendi ayarlarımı yaptım öyle kullanıyorum arka ışık 4 yaptım diğer ayarları da güzel ayarladım. OLED performansı alıyorum nerdeyse. Ama blackout perde aldım sinema odası kurdum ışığını ayarladım karartma perdesi ile. Bu ayarlarda da resmen oled izliyorum gibi ışık sızması 0 bulutlanma 0 kontrast muazzam. Ama dediğim gibi arka ışık 4 te. Şuankı mu9000 tv gerçekten çok kaliteli. Film dizi anlamında. Oyun hiç oynamadım ps veya xboxum olmadı hiç. Bir sonraki tv alacağımız zaman eğer samsung fp olarak amiral gemisi sunabilirse artık 2-3-4 sene sonra bakarım memnun ederse alırım onun dışında bende OLED düşünüyorum bir sonraki tv yi. O zamana kadar kaliteli bir şekilde kullanmaya devam. Renk performansı da çok iyi mu9000 in. Wandavision izlerken bile SDR ve düşük bitratede bile olsa görüntü cam gibi resmen... Renkler muazzam kaliteli. Tıpkı samsungun dinamik amoled ekranlarının kalitesi gibi.. Bende memnunum kısa vadede ve orta vadede kullanmaya devam edeceğim.





  • Otomatik güncelleme kapalı olduğu halde benim tv kendi kendine güncelleme yapmış.
    Hiçbir değişiklik farketmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tv yi sakın 1290 sürümüne güncellemeyin benim tv bi şekilde yine kendi kendini güncellemiş tv sapıtmaya başladı ses açıp kapatırken kanal gezerken uygulamarda falan sürekli takılıyor donuyor allah bildiği gibi yapsın bunları sırf yeni tv satmak için içine ettiler tv nin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    arkadaşlar tv yi sakın 1290 sürümüne güncellemeyin benim tv bi şekilde yine kendi kendini güncellemiş tv sapıtmaya başladı ses açıp kapatırken kanal gezerken uygulamarda falan sürekli takılıyor donuyor allah bildiği gibi yapsın bunları sırf yeni tv satmak için içine ettiler tv nin
    Benimkide geçen hafta kendi kendine güncelleme yapmış ama hiçbir sorun yok.
    Hala tıkır tıkır.
    Senin sorun başka birşeyden kaynaklı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    O bende de var hocam mesela netflixten çık dediğim an ses kısma tuşuna basılı tutunca donuyor 24 ses seviyesinde canlı tv gelince birden 0 lanıyor yani arayüzde donmalar takılmalar kasmalar mevcut bazen kanal değiştirirken o sağda kanal butonu çıkmıyor kayboluyor. Değişik arayüz sorunları var yani ama çok kafaya takmadım sonuçta tv bu film izliyorum dizi izliyorum youtubede takılıyorum. Ama genede can sıkıcıdır elbet. Yağ gibi akan arayüz şimdi su gibi akıyor sorunlu.

  • Biz tvden yenilik beklemiyoruz ama bu kadarı da fazla artık. Yeni tv alacak olsam bu tutumlarindan dolayı kesinlikle Samsung almam hâlbuki bu olaydan önce yine tv alsam Samsung alırım diyordum. Artik herkes bilgiye cok rahat ulaşabiliyor. Bu tarz tv alanların çoğu bu konuda az çok bilgi sahibidir. Küçük düşünüp büyük resmi göremiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 4 Mart 2021; 19:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Bende bir önceki sürümden hiçbir fark yok kullanımda olumlu ve olumsuz anlamda, sorun yaşayanlar cihazı bir sıfırlasınlar faydası olur belki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa Monica kullanıcısına yanıt

    hocam sadece samsung yapmıyorki bunu diğer markalarda aynı bazıları olan özellikleri bile kaldırıyor...

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Kahrolsun kapitalizim. Premium tv diye sattıkları cihazlara 50hz 8+2 bit(frc) panel koyuyorlar artık. MU9000 gibi tv almak istesek en 8-9k ödemek zorundayız. h96 x3 amlogic box almayı düşünüyorum. Bir arkadaşıma aldık hizını felan beğendim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım 2020 den beri mibox s 4K tvbox kullanıyorum çok da memnunum.Her çeşit uygulama var netflix amazon 4K.İptv için Tivimate uygulaması süper ötesi.Bizim tv ler için tvbox şart oldu.

  • Santa Monica kullanıcısına yanıt

    hocam benim sıkıntım dahili uydusunu kullandığım için smart kısmını zaten kullanmıyorum dün biraz daha düzeldi gibi düzelmezse servis menüsünden reset atacağım gene olmadı servisi çağıracağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.