Şimdi Ara

samsung mu i phone mi almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bulundugumuz yılda iphone mı tavsiye edersiniz samsung mu ? kimisi iphone kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum pişmanım diyenler var. samsung kullanıyorum keşke iphone alsaydım diyende sizler hangisini tavsiye edersiniz?

    beni uzun süre götürmesi için iphone 6s (uygun fiyat denk gelirse 7) almayı düşünüyorum veya samsung galaxy s7 almayı düşünüyorum. Şu zamana kadar bekle daha uygun fiyat olur gibisinden tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz.

    hangi markanın hangi ürünleri daha iyi ? bir sürü 6s plus, 6, 6s g6,2 vs gibi bir sürü modeller var kafam karışıyor.
    yada beni uzun süre götürebilcek f/p ürünü varsa bu gibi tavsiyelerinizde yazabilirsiniz. şimdiden teşşekkür ediyorum.



  • 6s alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım merhaba. Kullanım tazınız bu seçimde belirleyici olmalı. Sadece telefon olarak kullanacaksanız iphone veya samsung fark etmez. Beğendiğiniz ürünü alın. Ama bilgisayar gibi kullanacaksanız iphone sizi biraz yorar. İOS işletim sistemi sınırları olan bir sistem. Android kadar özgür bırakmaz sizi.



    İphone alacaksanız 6s, 6s plus veya 7 plus inceleyin. Samsung isterseniz S6 S7 veya Note 5 incelemenizi tavsiye ederim. Güncel fiyatlara baktığımız zaman İphone almak (iphone kullanıcısıyım) bence mantıksız. Daha uygun fiyatlı Samsung almanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpeko -- 27 Şubat 2017; 22:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende fikirlerimi söylemek istiyorum.

    Öncelikle iphone modellerindeki plus ibaresi ekranın büyüklüğünü tanımlıyor.

    İOS işletim sistemi arkadaşın da söylediği gibi kapalı bir sistem, telefona resim, müzik, video yüklemek itunes isimli program ile oluyor ve oldukça can sıkıcı, samsungda ise direk usb den bağlarak usb bellek kullanır gibi istediğin dosyayı ekleyip çıkartabilirsin kolayca.

    İOS un kapalı bir sistem olması nedeniyle her ne kadar eleştirilse de internetteki tehlikeleri bilmeyen kullanıcılar için son derece güvenli. Android işletim sistemi daha esnek bu konuda, tabi bunu kullanmayı bilen kullanıcılar için.

    Ben sıradan bir telefon kullanıcısıyım, indirdiğim uygulamaları bana verilen sınırlar dahilinde kullanacağım diyorsan ben İOS öneriyorum. Ama yok ben telefona hükmetmek istiyorum derseniz Android sizin için daha doğru bir tercih olur.




  • bendee android öneriyorum..samsung s serisi, htc 10 serisi, huawei p9, mate9, nova plus, lenovonun p2 serisi gayet güzel telefonlar..biraz araştırma yaparak en beğendiğin telefonu alabilirsin.
  • İphone al. Çok sezgisel bence kullanımı aşırı pratik. Sürpriz yaşamıyorsun genelde. Anlık bişey olsa Androidde kamera açılana kadar gidior çekeceğin şey bunda şak diye açıyorsun kilit ekranını sola kaydırıp. Bu bi örnek tabi İphone kullanırsan ne demek istediğimi anlarsın. Bende SE var bir kaç sene kullanır 7S'e geçerim muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi telefonada 4 bin tl veripte kısıtlanmak istemem. telefonu hor kullanmıyorum örn: şu anda zenfone 6 kullanıcısyım 2.5 yılı aşkın süredir kullanıyorum.

    aslında suyun altında video fotograf vb. çekmek istediğim için pek iphone kullanmak istemiyorum. bide 7's,nde kablosuz kulaklık çıkarmışlar sanırım oda ek ücretli pek araştırmadım.

    her yeni bişey çıktıgında benimki en yenisi olsun istiyen biride değilim beni uzun süre götürmesi yeterli telefonun. önerebilceğiniz f/p ürünü varsa s7 almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.