< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 15 Mayıs 2020; 15:55:1 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 26 Mayıs 2020; 21:20:38 > |
Bende gelmiyor baktım şimdi. Ben soundbarı satılığa çıkardım ama basları muazzam iyi, telefondan spotify ile bağlanıp dinliyorum ve sub ayarını -3'e alıyorum, oldukça keyifli ses veriyor. Sanıyorum satmaktan vaz geçeceğim. İlk aldığımda 2+1 hoparlörün bası daha iyi gibiydi ama şu an diğer sistemleri dinlediğimde baslar hep bir uğultu içerisinde. Jbl bar 5.1'i de test ettim geçen ama basları oldukça kötüydü. Uğultuluydu. M550 çok değişik bir cihaz, satılığa çıkardım ama satamayacağım galiba. Diğer özelliklerini tartışabiliriz ama bas'ıbence tartışmasız çok başarlı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kesinlikle hem bass olarak hemde ses kalitesi olarak çok farklı çok üst düzey bir soundbar 2 yıl önce 699tl ye sıfır aldığımız günleri yaad ediyorum... keşke stok yapsaymışız |
Ben de geniş bir alanda kullanıyorum ama özellikle film izlerken soundbarlar boyundan büyük işler başarıyor. Yani kaynak kalitesine göre cihazlar aslan kesilebiliyor bir anda. Düz stereo müzikte tam gücü anlaşılmıyor yani, çevresel sesi destekleyen ses dosyası olunca gerçek performans ortaya çıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İki sistem olsun,ikiside kendi alanlarında zirvede. Biri parçalanıp sound oluşturulabilen JBL 9. 1, diğeri de Yamaha CX-A5200 11.2 kanal Avr destekli Bowers & Wilkins MT-50 Walnut hoparlörleri salona döşedin. Şimdi ikisinde de Atmos destekli aynı filmi de açtın ve tam cepheden koltuğuna oturdun. Aldın eline mevye kokteylini içmeye başladın. Geldik hayati meseleye, ikisi de Atmos fakat alacağın ses kalitesi, derinliği, şiddeti, dengesi vs... yani nesi varsa aradaki fark ne olur, yani aradaki o farklar tam olarak nedir ??? Saygılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |