Şimdi Ara

SAMSUNG M2 P2370HD vs LG M2262D-PC Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hem tv olarak hem de ps3e bağlamak için bu 2 modelden birisini almayı düşünüyorum siz hangisini önerirsiniz,kullananlar da varsa onlardan da yorum bekliyorum...teşekkürler...2sinin de artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim...

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-p2370hd-23-(59-cm)-wide-lcd-tv,-1920x1080,-50.000:1,-5-ms,-300-cdm2-p2370hd/productdetails.aspx?I_ID=44395

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2262d-full-hd-56cm-lcd-tv,-1920x1080,-50.000:1,-5-ms,-2x-hdmi,-300-cdm2,-usb-mp3jpeg/productdetails.aspx?I_ID=42410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabirmusti -- 16 Ağustos 2010; 12:27:54 >

• Yok mu arkadaşlar bu 2 modelden birisini kullanan....hiç cevap gelmiyor
  • P2370HD yeni olduğundan pek alan olmamıştır şu an için. Şayet bende bu modeli beklemiştim. Ama gelmediği için B2430H almıştım. Şu an monitör alacak olsam P2370HD'yi tercih ederim. TV özelliğinin olması zaten bir artı. Ayrıca almadan önce yerinde incelemeni öneririm. LG hakkında bir şey diyemeyeceğim o markanın ürünlerini pek beğenmiyorum.
  • Peki arkadaşım teşekkürler lg monitörüm var çok memnunum şimdi de samsung alayım o zaman...Bulunduğum yerde bakabileceğim biryer olmadığı için inceleyemedim ancak samsung kalitesine de güveniyorum...Umarım pişman olmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabirmusti -- 17 Ağustos 2010; 0:32:24 >

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

Psn : erolaltinkaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

Peki arkadaşım teşekkürler lg monitörüm var çok memnunum şimdi de samsung alayım o zaman...Bulunduğum yerde bakabileceğim biryer olmadığı için inceleyemedim ancak samsung kalitesine de güveniyorum...Umarım pişman olmam...

Ölü piksel garantisini ve testini araştırmadan alma derim.
    LG PH300 vs PW600G
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • P2370 Hd modelini eksenden sipariş verdim kargoda pazartesi gelecek umarım bi sıkıntı olmaz..
    gelince yorumları yazarım..
  • dün gece monitörüm bozuldu. samsung 206bw 1680*1050 kullanıodum. mutfakta tv niyetine kullandığımız http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011355&CS_Category=_SBSHAD_853_1333_822_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853 bu lg yi aldım taktım idareten. açıkçası ben de samsungu tek geçiodum bugüne kadar. hep de samsung marka monitör kullandım ama bozulan samsungda yaklaşık 1 sene önce bi kaç ölü piksel oluşmuştu. dün geceye kadar önemsemiyodum ama dün gece aniden sanki uyku moduna geçmiş gibi ekran karardı ve 2 saniyede bi ekran flaşör gibi yanıp sönmeye başladı ve hiç bişi görünmüo artık. ne yapıp ne ettiysem düzelmedi. henüz 3 senelikti halbuki. şu an kullandığım lg 2 senelik ve keşke 2 sene önce bunu kendime alsaymışım diyorum açıkçası. görüntü süper. oyun full hd filmler çizim tasarım programları çoğunu denedim en ufak bi beni rahatsız edicek bişeyle karşılaşmadım. bu linkini verdiğim model arkadaşın önerdiğinin alt modeli sanırsam ama sadece kontrast değeri farklı o yüzden en azından lg ile bi fikir oluşturur akıllarda die yazayım dedim. artık samsungdan soğudum açıkçası.

• lg w2261vp-pf monitörü kullanıyorum ve çok memnunum ancak bu 2 model arasında çok kararsız kaldım ve samsung da karar kıldım,incelemeler de daha bir öne çıkmış...Üstelik vatan bilgisayar da başka yerlere göre fiyatı da çok uygun ...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.