Şimdi Ara

SAMSUNG LT32E310MZ 32'' 81 CM FHD LED EKRAN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
23.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu cihazdan bende almayı düşünüyorum ancak şu alt çerçevedeki açıklık olayı ve bazı arkadaşların yaşadıkları problemler beni düşündürüyor. Ürünü migros'tan alsam bu tarz sıkıntılı durumlarda iade edebilme yada değiştirme şansım var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firstemperor

    Bende teledunya ile izliyorum ancak ne yaptıysam hdmi1(stb) girişinden çalışmadı source tools seçenekleri denedim olmadı. Sadece hdmi 2 den görüntü geliyor , elimde başka harici cihaz olmadığı için deneyemiyorum. Acaba sorunum hdmi kablodan olabilir mi? Yoksa hdmi1 girişi bozuk mu? Kurulum Için servis cagirmamistim bu sorun olur mu? Güncelleme yaparsam düzelir mi?

    Burada yazılanlara göre kurulum için 32 ınc olduğundan servis gelmiyormuş. Ben Kipa avm den aldım ve orada çalışanlar da servisin 40 ınc altı için gelmediğini söylediler. Mağazada açıp her özelliğini kontrol ederek aldım. Diğer problemlerinizi bilmiyorum maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tvde hdcp var mı?netflix izleyen arkadaşlar rahat rahat izleyebiliyolar mı?hdcp yoksa bi süre sonra yayını kesiyor.
  • Johnny Lesh J kullanıcısına yanıt
    Vertical banding nedir hocam? Varsa bu sorunu nasıl anlarız? Bu modeli almayı düşünüyorum incelerken mesajınızı görünce tereddüte düştüm.
  • merhabalar

    ürünü hem monitör, hem tivibu, hem de play station için aldım.
    bu üçü hariç ayrıca usb ile medyanızı da oynatabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kumanda'dan ( source ) kaynak tuşundan gerekli değişimi yapmak.


    öncelikle bahar kampanyası ile izmir kipa'dan 899 tl'ye aldım. dolar fırladıktan sonra piyasadaki en uygun fiyat oradaydı ve kampanya hala devam ediyor.

    ürün Tv Monitör ve kumandalı.

    1 usb, 2 x hdmi ve 1 adet de '' SCART '' girişi var.

    Tv'yi eski Ati X1050 grafik kartıma Dvi- Hdmi çevirici ile bağladım. monitör olarak tatmin edici bir görüntüye sahibim. ( ekran kartı 10 yıllık olmasına rağmen )

    Tivibu 'yu Scart ile bağladım fakat bu şekilde görüntü çok tatmin edici gelmedi. bu Tivibu'nun henüz tam oturmamış yayın yada internet hızı vs ile de alakalı da olabilir ayrıca scart çıkışndan 720p'ye yakın görüntü beklemek ile de hata yapmış olabilirim; pek tabiiki hdmi çıkışı ile daha başarılı görüntü desem yalan olmaz. eğer hem playstation , hem (uydu ile ) tv ( yada tivibu ) hem monitör olarak kullanıcaksınız Scart girişini TV için kullanabilir;. hdmi çıkışının birini playstation için ayırmak daha mantıklı olucaktır. hdmi switcher almaya gerek yok ( ortalama bir marka olan s-link 5li hdmi switcher hub 130 tl civarı ) yada 1300 tl'lik başka bir 32 inch samsung tv'yi almaya da gerek yok. tabii keşke 3 hdmi çıkışı olsa idi.


    daha öncede yazılmış, kutu'yu açtığımda çerçeve sol alt çıtada hafif dışarı çıkma vardı. bunu çok önemsemedim çünkü kullanımıma ve görüntü olarak bir sorun teşkil etmedi. bi ton samsung garanti servis ve prosedür ile uğraşamam. Servisi de çağırmadım. zaten gelseler de paralı imiş. onun yerine en kalitelisinden akım koruma prizi alırım. ( zaten kipa çalışanı bana monitör için servis gelmeyebilirler dedi ) kutu içinden kumanda ( pilleri ) duvara asmak için gereken metal parçalar ve gerekli vidalar (fakat duvar askısını ayrı almanız gerekli ) kalitesiz plastik ayağını sabitlemek için iki plastik parça ve vidaları ve hiç okumadığımız kullanma kılavuzları çıktı.

    monitörün ayakları çok hassas , çok hafif ve kalitesiz. duvara monte ile daha iyi oluyor. bir arkadaşımda duvara monteli şekilde kullanarak hem sağa sola döndürüp hem düşmeye karşı sağlamlaştırmış. ben bu monitörü ayağı ile kullanıyorum. hafif sallanmada monitör önde doğru düşebilir gibi duruyor. bu da Monitörün en büyük eksisi. diğer eksileri ise bana göre hdmi çıkışları çok dışarı doğru ve bu nedenle sağ taraftan hdmi kablolarınız gözükebiliyor. usb girişi de sert bir giriş.


    ürünün paneli kaliteli ve fiyatına göre aşırı tatmin edici bir görüntüye sahip. bunuda 1080p örnek ( sample) görüntülerle gözlemledim. Tv'de samsung'dan şaşmayın derim. bundan 6-7 yıl evvel bir başka TV'im yine bir samsung idi. hatta Dh'de forum'unu ben açmıştım. daha ucuza hd ready lg ve philips ürünleri de buldum fakat tercihimi bu üründen yana kullandım. tabii karar sizin.



    resimler eklenicek.




  • sweetjus kullanıcısına yanıt
    güle güle yakından incelemiştim gayet güzel görüntüsü var çerçeveyi sevmemiştim onun yerine AOC Q3279VWF aldım
  • Bu modelde H265 codec ve x265 encoder desteği var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bu modelle Philips 32PFS4132/12 arasında kalmıştım. İki modeli de Migros'ta gördüm. En sonunda kararımı Philips'ten yana kullanmıştım. Kurulumu yaptık kendinden uyduluydu ve kanalları buldu. Neyse açtık ama bakıyorum zerre netlik yok. Kıllandım iyice. Sıkıntı mı var diye düşündüm bilgilerine bakarken başımdan kaynar sular döküldü misali 32PFS4132/12 modeli yerine dalgınlıkla o olduğunu zannederek 32PHS4132/12 modelini almışım. Birinde H diğerinde F harfi var olaya bakar mısın? İnsanı yanlış seçim yaptırtmaya çok müsait bir şey. Özelliklerine bir de baktım ki meğerse HD Ready yani 1366*768 imiş. Hemen kutusuna koyduğum gibi iade edip Samsung'u aldık. Uydusu olmadığı için kendi alıcımızı bağladık. Görüntüyü 1080'e ayarladık ve gerçekten de görüntü kalitesi olarak 768i ile 1080i arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm. Şunu söylemeliyim ki TV alınacaksa kesinlike FHD'den aşağı olmamalı. Hatta 40 inç ve üstünde FHD bile yeterince net görünmüyor. 40-47 inç arasında 2K, 47'nin üzerinde kesinlikle 4K olmalı. Telefon ekranında bile 720-1080 farkı anlaşılıyorken 32 inçlik bir ekranda görüntünün bir hayli bozulduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.



    Bu arada ürünü 900'e aldık gayet de makûl. HB'de bile 930 lira. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu monitör bende de var. Çok memnunum.
    Yazılım güncellemesi yapılmıyormu bu ürüne acaba?
    Hiç bir yerde yazılım dosyası bulamadım.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:22:39 >
  • Arkadaşlar bende fhd uydu var bu monitörün görüntü kalitesi nasıl tv olarak iş görür mü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu alacağına AOC-Q3279VWF monitör al üst düzey görüntü kalitesi var tv bile bu kadar görüntü vermez 10 bit MVA panel var

    https://forum.donanimhaber.com/aoc-q3279vwf-monitor-goruntu-kalitesini-merak-edenler-buraya--132331199#132331199
  • merhaba arkadaşlar hem tv hemde laptop ekranının yerine kullanmak için bi model arıyorum 2 model var aklımda sizce bu iş görür mü çok profesyonel bişey aramıyorum
  • Hb'dan aldım bende dün 929 TLye ....

    bakalım nasıl çıkacak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4hece10harf

    Hb'dan aldım bende dün 929 TLye ....

    bakalım nasıl çıkacak :)
    Hocam nasıl cihaz elinize gectimi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4hece10harf 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnun musunuz acaba bir sorun çıkmadı değil mi? Ben de almayı düşünüyorum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:22:42 >
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için Bir aksilik olmazsa bugün almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu modelden aldım arkadaşlar. 3 gündür kullanıyoruz. Tavsiye veren yardım da bulunan kişilere çok teşekkür ederim. Beklediğimden çok daha kaliteli canlı bir görüntüsü var gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz evvel ben de bu ürünü aldım. Masada kullanacağım ilk kurulumu kendim yapabilir miyim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.