Şimdi Ara

Samsung Led TV Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizde UE-40B7000 Led Tv var 2senedir.
    sürekli deneyeyim diyordum ama bir türlü zaman bulamıyordum en sonunda bugün uğraşayım dedim ama sonuç olumsuz.
    1.sorun:
    öncelikle samsung sitesinden content library için içerikler indirdim iyi güzel.
    exe formatındaydı çıkarttım bunları klasörlere.
    SEC_GALLERY SEC_COOK gibi klasörler oluştu.
    tvye taktım usbyi ama içerikleri görmedi.
    her türlü denedim olmadı.
    sonra biyerden GAL_MAR_B2_US diye bi klasör indirdim ama bunu gördü galeri kısmında.o diğer içerikler bu tv ile uyumsuzmu yani?
    biyerdede flash formatının fat32 olması gerektiğini okumuştum öyle denedim yine diğerleri görmedi.

2.sorun ise:
    internet@tv özelliğini bir türlü çalıştıramadım.kablo taktık tvnin arkasından lan girişine.ayarladım dnsleri ipleri bağlantıyı sağladım testte ettim.tamam gibi duruyordu sonra internet@tvyi seçtim bağlanılıyor diyor ama bağlanmıyor.biyerde ülkeyi ingiltere yapılması gerektiğini okudum ama şu anten resmi olan yerden ayar yapamıyorum uygun değil diyor.yada plug&play a giremiyorum seçilmiyor.ülke ayarlarını değiştiremiyorum yani.bunu nasıl yaparım?

3.ise pek sorun gibi değil sadece meraktan.
    oda şu dlna ile bağlanabiliyorum bilgisayara.sonra forumda birinin wireless ile internete girebilen her telefon(iphone vs.) içindekileri görebilirsiniz dediğini gördüm onu deneyeyim dedim.
    telefon S5230W bağlandım wifile ama telefon televizyondaki dlna bölümünde gözükmedi sadece pcyi görebildim.

çok sordum kusura bakmayın ama neden böyle olduğunu cidden çok merak ediyorum.
    umarım sadece bende olmuyordum bu sorunlar

Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Sarı
  • Hiçmi yok samsung tvsi olan
    16 yıl önce açıldı
    Philips Led TV yardım lütfen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.