Şimdi Ara

SAMSUNG LED TV Durmadan Kapanıp Açılıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
87.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yaser8587 Y kullanıcısına yanıt

    Benim de 40es7000 aynı şekilde kapanıp açılmaya başladı maalesef.. Bir çözüm bulabildin mi dostum?

  • 6500 samsung tv ilk açılıştan itibaren sürekli açılıp kapanma sorunu oldu. Yine buradan bir arkadaşın yazdığına göre İstanbul/Ümraniyedeki VOLKAN ELEKTRONİĞE götürdüm. 1 saat sonra sorunu çözerek teslim aldım.

    ben Bursa da oturuyorum , burada gösterdiğim servis yapamadı , samsung servisi ledleri komple değiştiririz dedi -o da eğer bulunursa- maliyeti nerdeyse yeni tv fiyatına yakın , Volkan Elektronik elinde çok fazla yedek parça var ve hızlıca sorunu çözdü.

    önceki sayfada yıllar önce forumda numarası verilmişti bende buradan yazayım.

    Volkan Elektronik 0532 620 24 10

  • x3po X kullanıcısına yanıt

    tam 2.5 sene sonra tv deki arızayı araştırırken burayı okudum ve Volkan elektroniğe gittim, sorunu 1 saat içinde çözdüler.

    kısaca ileride lazım oldu. iyi ki yazmışsın.

  • Samsung ue40d5500 , ue46d5500 , ue40d5700 , ue46d5000 , ue32d5500 , ue32d5700 , ue46d5700 smart tv lerde smart logosunda kalma , smart yazıp kapanıp açılma tekrarlama problemleri bu tvlerde anakart daki nand özel cihazlar ile yüklenerek değiştirilerek düzelir bu problem. Nandda oluşan bad sektörlerden kaynaklanır.


    samsung ue40d5500 smart tv de kalma arızası tamiri ataşehir - tvyedekparçaları ilanları
    SAMSUNG UE40D5500 SMART TV DE KALMA ARIZASI TAMİRİ Ataşehir - Tvyedekparçaları ilanları
    http://www.tvyedekparcalari.com/tv-tamir-onarim/samsung-ue40d5500-smart-tv-de-kalma-arizasi-tamiri_i3430
  • Bir güncel çekeyim. Volkan elektronik halen çalışıyor ve kendisine cepten ulaşabilirsiniz. Benim tv de bazen 4 saatte bir bazen saatte bir olan kapanıp açılma vardı en son sürekli kapanıp açılmaya başladı ve tvyi simdi kendisine verdim.


    Fiyat olarak 400₺ tutacak yarin sabah tvyi alacağım. Bu arada benimkinin kodu ue40f6170ss




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Ekim 2021; 14:40:32 >
  • 2011 model 32 innc samsung led tv var,2018 li yıllarda kendi kendine kapanıp açılma sonucu yetkili servis birşey yapamadı,,il merkezindekine götürdüm,hesaplı şekilde 350 tlye anakartını degiştirdi sorun çözüldü,geçen aylarda aynı arıza tekrarlayınca artık yenisini alayım diye düşünürken ,internette çözüm olabilecek yolları keşfettim,ne kaybederim dedim ve tv nin arkasında 7-8 tane vidayı söktüm,fazla ustalık gerektirmeyen bir şey,kapagı dikkatlice actıgınızda,içinde çok basit şeylerin oldugunu göreceksiniz,sağ ve sol tarafta 2 ayrı kart gibi kısımlar ve altta hoparlörler,sağlam monte idlmiş,sağ sol kısımların birbirine iletişimini sağlıyan yaklaşık 20-30 cm uzunluugunda siyah bir kablo var ( 20 nolu kablo ) onu cıkarın bi diş fırcası varsa onla delik kısımlarını azıcık temizleyin ters takın,sağ sol kısımlardaki pile benzer yerlere gözle bakın oksitlenme köpüklenme gibi yerler varsa diş fırcası ile temizleyin,saç kurutma makinesi ile azıcık fön tutun,tv nin kapagını kapatın,büyük ihtimalle kapanma açılma sorunu çözülecektir,tv tamircisine gitmeden deneyin birşey kaybetmezsiniz,kartınız yanmış diye bugünün degeri ile 1000-2000 tl nizi kazanabilirsiniz

    Bu dediklerimi ben yaptım 3 aya yakındır kullanıyorum daha kapanıp acılma yapmadı, internette nasıl yapıldıgını gösterir videolar var,yorumlarında birçok kişi arızasının giderildiğini belirtmiş





  • 43mu7000 de aynı sorunu yaşadım. Tam 5.senesinde. zamanında Media Markt garanti uzama almışım. Süresi de dolmaya yakınken aradım. Evden aldilar 3hafta filan sonra bugün geldi. Ücretsiz anakart değişimi yapılmış. Sevindim valla iyi hizmet
  • Buraya hala bakan olur mu bilmiyorum ama bootloop problemi benim 40ES7000 televizyonumda da başladı (11 yıllık tv).


    Tamirciye verdim. Yaptık dedi ve 15 güne yakın bir süre test için bekletti ve problem yok deyip teslim etti. Kendisi yanımdayken tv'yi açıp bekledik, yapmadı. O gittikten biraz sonra kendim açtım televizyonu ve tekrar yaptı. Yalnız normalde yapmadığını keşfettim. Şöyle oluyor:


    Televizyonu açıyorum ve bir problem yok.

    Kumandasından menü tuşuna basıyorum.

    Menü ekrana gelmiyor ve az sonra restart atıyor. Tahminimce aldığı komutu yerine getiremediği için restart atıyor ve tekrar açılışında menü tuşuna bastığımda menü ekrana geliyor.

    Menü içerisinde dolaşmaya başladığımda arada gene restart atıyor.


    Şu anda aynı şeyi gene denedim. TV'yi açtım, menü tuşuna bastım. Menü gelmedi ve restart attı. Sonra hiçbir şeye dokunmadım ve hiçbir problem yok.

    TV'ye factory reset atmıştım zaten, çözülmemişti.


    Bunun çözümü var mıdır acaba?


    Edit:

    Şimdi de tv'yi kumandadan kapatıp tekrar açtım. Menü tuşuna bastım ve menü ekrana geldi. Birkaç dakikadır bekliyorum, restart atma yok...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestenbetsa -- 24 Eylül 2023; 14:4:39 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.