Şimdi Ara

Samsung LC32JG50 Gameekstra Mağduriyeti. Bu bir uyarıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam değerli forum arkadaşlarım. Bunu bir uyarı ve kötü referans yazısı olarak alabilirsiniz. Bir adet de ülkemizde yaşanan bir yanlış bilgilendirme rezaletini de yazacağım.
    Gameekstra denen firmadan (ki bu firma birçok e-ticaret sitesi aracılığı ile de satış yapmakta) Samsung LC32JG50QQMXUF monitör aldım. trendyol'da olsun diğer e ticaret sitelerinde olsun (bu firma ve başka satıcılarda da bu sıkıntı var) bu monitörün FREESYNC destekli olduğu koca koca harflerle yazılmış ve kimisinde halen yazmakta.
    ben de yaklaşık 10 yıl aradan sonra 60hz ekranımı bir 144hz kavisli freesync destekli bir ekranla değiştirmek istedim. 2500-3000 i de gözden çıkardım.
    ve direk havale ile bu monitörü satın aldım. artık 35 yaşında dahi olsam, bir unbox yapacak olmanın ve begenerek aldığım bir ürüne sahip olacak olmanın tabiri caizse hevesini yaşıyordum. Monitör kargo halindeyken, dedim ki ne almışız nasıl bişeymiş bir de yabancı sitelerden bakayım. yabancı sitelerden bu monitörün freesync OLMADIĞINI öğrenmemle gameeskstayı aramam bir oldu. kısa keseyim, o gün bugündür (5 ekim 2019) iade etmeye çalışıyorum. kibarca söyledim yok. yazdım çizdim yok. artık telefonlara bile çıkmıyorlar. Hal böyle olunca, alın terimle kazandığım 2700tl yi haram etmekle kalmadım tabiki. önce "şikayetvar"a yazdım. hemen akabinde de tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Şuan monitörü kullanıyorum, freesync hariç gayet de güzel monitör ama mesele güzel olması değil tabiki.
    İkinci olay az önce belirttiğim ve aslında sizi daha çok ilgilendiren.
    32 inç kavisli bir monitör aradığınızda TR de bu monitöre hemen rastlayacasınız. Bu monitörün "FREESYNC" desteği yok. Yazan sitelere inanmayın. Mağdur olmayın.
    JG54 olanında freesync desteği var. Bunu da belirteyim.
    İyi forumlar, iyi paylaşımlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi configsYs -- 15 Kasım 2019; 21:14:51 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.