Şimdi Ara

Samsung Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba elimde küçük ufak bi bilgisayar var. Bu bilgisayara mecbur kaldım, işim gereği tarayıcıdan veri almak, excel, word, access gibi programları kullanmam gerekiyor. Pc şu an aşırı yavaş. Özelliklerini ekliyorum.

    Format atmak tam olarak nasıl olur araşıracağım ama hızlanmsına faydası olur mu yoksa artık geç mi? Yada nasıl hızlandırabilirim?
    Samsung Laptop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • işlemcı yavaş excel word çalısmaya uygun degil . Yazı yazarsınız yazdıklarınız sonradan gelir. format atın bir nebze olsun rahatlar . Bankacılık vede cok onemlı seylerınızde yoksa virus programı kullanmayın. Window hızlandırma ıcın youtube vıdeolar var onaları yapın.
    Laptop size ait şirkete ait degil ise recover bölümünü silmeden ve keyini not alıp eski xp iletim sistemi kurmanız.


    notebook işlemcisi kötü sadece ınternetten sayfa acıp bakarsın cok fazla yapılacak bir sey yok
  • "Hızlısından" ufak bir flash bellek alın nano boyutlarda. Readyboost seçeneklerinden bu aygıtı readyboost'a ada'yı seçin. Format atın. Windows 7 üzerini kurmayın. Bütün güncellemeleri yapın. Bende sizinkinden daha düşük özelliklere sahip bir netbook var (1 gb ram, atom n470 işlemci) onda Office 2010 gayet güzel çalışıyor. Office lazımsa 2010'un üzerini kurmayın. Antivirüs olarak Microsoft Security Essentials kurabilirsiniz en hafif antivirüstür çok bellek kullanmıyor denendi onaylandı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.