Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.777
Cevap
117
Favori
314.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 50ku7000 kullanıyorum. hdr+ özelliğini açtığımda görüntü sarı renk ağırlıklı oluyor normal mi bu yani beyaz renk keskinliği kayboluyor. onun yerine dinamik mod geçtiğimde ekran daha parlak ve renkler daha keskin gözüküyor ki oyun oynarken şu an dinamik mod kullanıyorum bu konuda önerisi olan var mı?
  • nerden yükledin?
  • Arkadaslar akıllı kumanda bozuldu daga yeni aldım yeni aldıgım kumandada calışmadı yardım edermisinz acilll
  • slarguc kullanıcısına yanıt
    Kabloların görselini paylaşmanız mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slarguc

    Kardeşim sizinle durumlarımız hemen hemen aynı... Bende 55KU7000 modeli yeni aldım ve c.tesi servis kurulumu yaptı. Kurulum esnasında elimdeki 2002 model philips müzik setinin girişlerini kullanarak ses çıkışı alıp alamayacağımı sordum. Çünkü bende tüplü Tv de aynı yöntemle setten ses çıkışı alabiliyor idim. Kutu içerisinden çıkan 1 adet üçlü ve 1 adet ikili lale jakı kullanarak setten ses çıkışı alabileceğimi söyledi. Zamanım olmadığı için deneyemedim. En kısa zamanda deneyip burada paylaşırım...

    İyi forumlar...

    Bende aynı sek8lde çok uğraştım. Bir adet hdmi dönüştürücü buldum. 240 TL dediler vaz geçtim. Az önce yine uğraşmaya başladım. Tivibu deceiver a iyi bakmamışım bir de ne göreyim kulaklık çıkışı var. Taktım hemen artık tivibu sesini dolayı dijital dinleyebiliyorum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba 55ku7000'i az önce indirim ile vatandan aldım.
    Kurulum sırasın da servis ölü piksel testi vs yapıyor mu ? veya kurulum sırasında nelere dikkat etmeliyim.
    Askı aparatını ayrı mı alıyoruz ? içinden çıkıyor mu yoksa.
  • Hayırlı olsun kardeşim. .

    servis kurulumu yaptıktan sonra testleri yaptir. ..

    kafana takılan herşeyi sor bir sorun çıkarsa rapor tutsun..

    inşallah bir sorun çıkmaz Güle güle kullan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rowsort 33 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    Kurulum sırasın da yaptırayım tüm testleri o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugün bir karar kılıp sonuda D Smart üyesi oldum sırf Nat geo için ve bunu kalite ve sadelik takıntım olduğu için modül ile istedim bugün yarın gelir takarlar ama merak ettiğim ve beni cezbettiği için sizlere soruyorum D Smart HD Plus diye bir cihazları var bunların kaydet özelliği biraz cezbetti malum çalışan insanız her daim evde olamıyoruz sizce bu cihazı alsam yayın kalitesi televizyonun dahili uydu alıcısına göre nasıl olur ?

    Belki ya hd uydu alıcısı diyorsun tabiiki d smart kutusu daha iyi olur diyebilirsiniz ama şunu söyleyeyim tv nin kendi usb sine takıp izlediğim filmle hdm ile bağlanıp bilgisayardan açtığım aynı filmin kalitesi bile farkediyor bence tv usb den açtığım görüntüye birşeyler yapıyor anlamıyorum ama görüntü bir başka güzel oluyor. Aynı olayı hd uydu alıcıları ve tvnin dahili uydu alıcısında yaşamaktan korkuyorum fark olup olmayacağını teknik veya deneyimleriyle açıklayibelecek siz değerli zaatlar duymayı çok isterim.
    Teşekkkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin1975


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL


    quote:

    Orijinalden alıntı: engin1975


    quote:

    Orijinalden alıntı: boolat

    1552 mi?!? 55ku7000 mi Model ? evet'se nasıl yükledininiz ?

    43Ku7000u 1150 siteden indirdim ve usb ile yükledim bir iki gün sonra tv kendisi yazılım güncelledi 1152 oldu şimdi siteden bakıyorum ne 1150 nede 1152 var eski sürüm 1142 var ilginç.

    hocam sizin dışınızda 1152 yükleyebilen kimse olmadı galiba :)
    siz ilk söylediğinizde dahi kendim güncelleme denediğimde cihaz güncel diyordu



    çok ilginç ya peki bize niye vermedi bunlar :)
    şuan kendi sitesinde de yok galiba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: boolat

    nerden yükledin?

    güncellemeyi soruyorsanız ben yükleyemedim :)
  • Arkadaşlar günaydın, youtube da video izlerken formatı otomatik 1080p yapıyor bunu 720p'ye nasıl düşürürüz?
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    VİDEO İZLERKEN DİĞER SEÇENEKLERE BAKTIM AMA SADECE VİDEO NUN ÖZELLİKLERİ VAR ...
    GALİBA YOK....
  • merhaba arkadaşlar, bende dün itibari ile 60ku7000 tv yi vatandan 3380 TL ye almış bulunmaktayım. alan tüm arkadaşlara ve bana hayırlı olsun, umarım kötü bir şeyler olmaz. neyse konuyu 1 saattir okuyorum fakat bazı arkadaşlar bazı sıkıntılarından bahsetmiş ve bunların cevapsız kaldığını görüyorum. benim düşüncem şu , burada kimseyi cevapsız bırakmayalım elimizden geldiğinde cevap verelim. şayet soruyu okuyorsak boş geçmeyelim. herkes derdine bir şekilde çare bulabilsin,
    bu arada ben tv den o bahsetmiş olduğunuz banding vs vs ne ise onlardan anlamam, gözle net görülür bir şeyler var ise şikayetimi servis elemanlarına dile getiririm elbet ama sizlerin daha profesyonel olduğunu düşündüğüm için bana hangi testleri yapmamı önerirsiniz. servis elemanları gelip kuracak bir şey yok diyecek , yani kimse malına kötü demez. o yüzden önerileriniz neler olur. saygılar sunuyorum.




  • raiden82 R kullanıcısına yanıt
    Youtube un android tv uygulamasında bu ayar mevcut fakat bizim televizyonlarımızdaki YouTube uygulamasında malesef çözünürlük ayarlama olayı yok. Direkt auto ya ayarlanmış. İnternet hızı o an en fazla hangi çözünürlüğü destekliyorsa onu veriyor otomatik olarak.

    Edit : Google yardımdan YouTube uygulaması ile ilgili araştırdım. Sonuç bu malesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 29 Kasım 2016; 12:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boolat kullanıcısına yanıt
    paylaşılan resimde 1550.7 gözüküyor 1552 sürümü yok. ben de geçtiğimiz günlerde 1550.7 olarak güncelledim. samsung sitesinde ürünün destek bölümünde yazılım güncelleme bölümünden indirerek usb üzerinden güncellemiştim. ilgili dosyayı indirdikten sonra usb ye atınız. _USB uzantısını klasör isminden siliniz ve tvnin yazılım güncelleme bölümünde takılı usb dosya taransın mı uyarısını onaylayarak güncellemeyi başlatabilirsiniz.. Kolay gelsin..
  • boolat kullanıcısına yanıt
    Ancak şimdi kontrol ettim. Destek bölümündeki yazılımı değiştirmişler, tekrar eskisine çevirmişler. sanırım kararsızlıklar vardı. Biz de yüklemiş olduk, farkedilebilecek bir fark göremedim zaten. umarım sorun yaşamayız..
  • boolat kullanıcısına yanıt
    Elbette türkçe şarkılar da var olmaz mı. Gözat listeleri yabancı şarkı ağırlıklı genelde. arama çubuğunu kullanmanızı öneririm ayrıca Premium kullanıyorsanız telefondan kontrol edebilme özelliği oldukça başarılı çalışıyor ve pratiklik kazandırıyor.
  • Benim modemim aynı odada olmadığı için dizi izlerken kötü kalitede gösteriyor sanırım laptopu bağlamam gerekecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batari2521

    merhaba arkadaşlar, bende dün itibari ile 60ku7000 tv yi vatandan 3380 TL ye almış bulunmaktayım. alan tüm arkadaşlara ve bana hayırlı olsun, umarım kötü bir şeyler olmaz. neyse konuyu 1 saattir okuyorum fakat bazı arkadaşlar bazı sıkıntılarından bahsetmiş ve bunların cevapsız kaldığını görüyorum. benim düşüncem şu , burada kimseyi cevapsız bırakmayalım elimizden geldiğinde cevap verelim. şayet soruyu okuyorsak boş geçmeyelim. herkes derdine bir şekilde çare bulabilsin,
    bu arada ben tv den o bahsetmiş olduğunuz banding vs vs ne ise onlardan anlamam, gözle net görülür bir şeyler var ise şikayetimi servis elemanlarına dile getiririm elbet ama sizlerin daha profesyonel olduğunu düşündüğüm için bana hangi testleri yapmamı önerirsiniz. servis elemanları gelip kuracak bir şey yok diyecek , yani kimse malına kötü demez. o yüzden önerileriniz neler olur. saygılar sunuyorum.

    Tv hayırlı olsun.
    Umarım bir sorun çıkmaz
    samsung servisi genelde pek iyi sayılmaz.
    Gerekli testleri yaptırmaya çalış. .
    Daha sonra kendin yap. .
    Eğer sorun çıkarsa 15 gün içindeki haklarını kullanırsınız. ..Güzel Tv...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.