Şimdi Ara

Samsung, kamerasıyla öne çıkacak bir Chome OS tablet hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın dizüstü segmentinde başarılı işler yapan platformu Chrome OS kendisini geliştirmeye devam ediyor. Google’ın tablet tarafındaki tek tercihi olacağı tahminleri de yapılan Chrome OS yakında bunu destekleyen bir hamle yapabilir.


     


    Nautilus tablet neler sunuyor?


     


    Elde edilen yeni bilgilere göre Samsung yakın zamanda Chrome OS çalıştıran bir tablet piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nautilus kod adlı bu tablet modelinin Kaby Lake tabanlı Intel Core işlemciye ve LG G6, Nokia 8 gibi telefonların ana kamerasında gördüğümüz 13MP çözünürlüğündeki sensöre sahip.


     


    Ayrıca Bkz.Dünyanın en küçük telefonu rekor bağış peşinde

    İkisi bir arada tarzındaki tabletin çıkarılabilir bir klavyeye sahip olacağı belirtiliyor. Ekranı ise 12 inç civarında olacak. Daha çok dizüstü tarzında ilerleyen Chrome OS platformunda tablet modeline rastlamadığımız için Samsung önemli bir adım atmış olacak. Firma ilk nesil Galaxy Tab Pro S modelinde de Windows tarafında büyük ses getirmişti.


     


    Nautilus tablet modeli ile birlikte Surface tarzında bir deneyim yaşamak isteyen Chrome OS kullanıcıları için iyi bir alternatif ortaya çıkmış oluyor. Ayrıca yüksek kalitedeki kamerası da tercih sebebini arttırabilir. Bu noktada tabletin fiyatı önemli zira artık Chrome OS ürünlerinde fiyat seviyesinin iyice yukarı çıktığını görüyoruz. Pahalı bir tablet modeli tüketiciyi Windows 10 tarafına kaçırabilir. 


     







  • Sony IMX258 yani. Xperia XA, Mi4C, J5 vs cihazlardaki sensör.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.