Şimdi Ara

Samsung i9500 - i9505 Galaxy S4 için Sıcak Fırsatlar (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.010
Cevap
66
Favori
425.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ElektroForever isimli satıcıdan bir arkadaşıma Samsung i8200 S3 Mini 2 YIL SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ Siyah telefon aldık. Onayladılar sonra da ertesi gün arayıp elimizde siyah yok başka renk verelim, siyahı temin edeceğimizi düşünerek onayladık dediler. Mahçup oldum iptal etmek zorunda kaldık indirimimiz de yandı. N11 üzerinden dikkatli alın bu satıcıdan sorun en azından olmayan ürünleri satabiliyr.
  • S4 icin guncel firsat soyleyecek var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet güncel fiyatlar nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar garanti tenpa elektronik diye yazıyorsa sakın almayın imei ilk başta ithalat kayıtlı diye çıkıyor 2 ay sonra kopya ve bir ay sonra telefonunuz kullanılmayacak mesajı geliyor. Gitti Gidiyor gibi bir site insanların mağdur olmasına sebep oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kevah

    Arkadaşlar garanti tenpa elektronik diye yazıyorsa sakın almayın imei ilk başta ithalat kayıtlı diye çıkıyor 2 ay sonra kopya ve bir ay sonra telefonunuz kullanılmayacak mesajı geliyor. Gitti Gidiyor gibi bir site insanların mağdur olmasına sebep oluyor.

    Paralel ithalatta sağlam bir firma değilse malesef bu mağduriyet çok yaşanıyor.

    Adam gittigidiyordan hesap açıp stoğunu eritene kadar satıyor formaliteden bir garanti kaşesi

    stoğu erittikten sonra gg hesabını kapatıyor bu iş bu kadar basit


    Gg da ürün alırken paralel ithalatta fatura isteyin zaten çoğu kesmiycektir. Faturasız ürünlerin ödemesini onaylamadan fatura isteyin fatura gelmezse ürünü iade edin. Çoğu ilk başta hayır diyicektir zorlayınca dijital fatura gönderelim diyiceklerdir o nasıl oluyor bilmiyorum ama mümkün olduğu kadar kaşeli mühürlü fatura almanızda fayda var
  • abduri A kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, siz de almayın arkadaşlar. Gittigidiyordan Temmuz 2015 te s3 aldım, faturalı ve garanti belgesi var. Imei sorgulattım kayıtlı görünüyordu. Bugün mesaj geldi imei klonlanmış, telefon kapanacak diye. Imei şimdi sorgulattığımda klon görünüyor. Mesajda Turkcelli ara diyor, Turkcelli aradım garanti firmasını arayın diyor. Garanti firması Tenpa Elektronik diye bir firma, aynen dediğiniz gibi telefon numarası falan yok. BTK yı aradım, imei Philips marka telefondan klonlanmış görünüyor, yapacak hiçbirşey yok diyor. Gittigidiyordaki firmanın da yerinde yeller esiyor. Siz dikkatli olun arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lapacı35

    arkadaşlar sizce bu satıcı güvenilirmidirhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-sifir-s4-firsat-urunu-orjinl-2-yil-garantili-super-fiyat-270430613/detay

    hocam sahibinden.com en son telofon alacağın yer olsun.mesela verdiğin linkteki telefon %99,99 sıfırlanmış ürün güven olmaz ve muhtemelen orjinal kutusunda göndermeyecek.gitti gidiyor ve n11 gibi siteleri öneririm.
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde çok satan var ve hemen hemen hepsi sıfırlanmış urun satıyor ve anlamayan insanları düşürüyorlar bence sahtekarlık..
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.