Şimdi Ara

Samsung i8510 (innoV8) firmware update problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir i8510 8gb telefon satın aldım fakat firmware güncellemesini birtürlü yapamıyorum.

Samsung Pc Studio 7.2.24.9 yükledim, programı açıyorum telefonumu görüyor buraya kadar problem yok fakat Software Updater'i açtığım da "Your phone is not connected!" hatası alıyorum. Halbuki hiç bir sorun yokken!

Ayrıca Windows 7 64 Bit kullanıyorum, işletim sistemi ile alakalı bir durum olabilirmi?

Yardımcı olabilecek, çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlara rica ediyorum, lütfen yardım edin

Birde screenshot koyayım sizde bakın :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayh3m

Merhaba arkadaşlar.
    Yeni bir i8510 8gb telefon satın aldım fakat firmware güncellemesini birtürlü yapamıyorum.

Samsung Pc Studio 7.2.24.9 yükledim, programı açıyorum telefonumu görüyor buraya kadar problem yok fakat Software Updater'i açtığım da "Your phone is not connected!" hatası alıyorum. Halbuki hiç bir sorun yokken!

Ayrıca Windows 7 64 Bit kullanıyorum, işletim sistemi ile alakalı bir durum olabilirmi?

Yardımcı olabilecek, çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlara rica ediyorum, lütfen yardım edin

Birde screenshot koyayım sizde bakın :(

bu telefon için güncelleme çıktımıki

• Valla benim telefonun yazılım sürümü i8510DJHJ4 yok mu yardım edecek arkadaşlar :(
  • kardeş forumda mevcut yanılmıyorsam apollo denilen bir program var kolayca anlatımlara bakarsan forumuda araştırırsan bulabilirsin ama cihaz garanti dışı kalıyormuş garantisi varsa servise götürmeni tavsiye ederim bilgine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S8+ Sim Unlock Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    LG firmware update
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.