Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
34.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kendim bizzat denedim telefona turkçe (mobilara) dil paketi yuklendigi zaman t9 da normal harf har yazamıyosunuz t9 da yazmak zorunda kalıyosunuz normalde mobilera yuklu diyilken # basılı tutugunuzda normal harfleri yazabılıyosunuz yanı 3,3 kere bastınızda f harfi çıkarabılıyosunuz ama turkçe paket yuklendiginde t9 la yazabılıyosunuz bunuda telpaya ileticem ama bir sonuç alacama inanmıyorum ama arkadaşlar herkes mesaj atarsa sonuç alabiliriz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: obaci

    KARANLIĞA KÜFRETMEKTENSE BİR MUM YAKALIM MI?
    Arkadaşlar ben bugüne kadar hiç Samsung telefon kullanmadım. Ancak i750 almayı düşünüyorum. Fakat Samsungu Türkiyede rezil eden TELPA hakkında okadar kötü şeyler duydum ki Samsungun bunları hakketmediğini düşünüyorum. Anlaşılan bu adamların bu işi yapabilecekleri de yok. TELPA bu işi becerebilecek olsaydı bukadar şikayete birazcık kulak kabartır ve kendilerine bir çeki düzen verirlerdi.
    Bana sorarsanız samsung genel merkezini mail yağmuruna tutalım. Böylece sanırım ya bunları bir şekilde dize getirirler yada bu işi hakkıyla yapacak başka birilerine verirler.
    Benim bu konuda yapabileceğim;
    1- E-maillerin gönderilmesi gereken ilgili adresini bulurum.
    2- İngilizce bilmeyenler için, şikayetleri anlatan ingilizce bir metin hazırlarım ve herkes bu metni adını ekleyerek gönderebilir.
    Lütfen bu konuda sizler de destek vererek yardımcı olurmusunuz...

    Bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Lütfen görüşlerinizi yazınız ki doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz, tartışıp doğrusunu yapalım... yani arkamda gücünüzü hissetmek istiyorum.



    Arkadaşın önerisini dikkate alan olmamış, Hem Telpa'dan şikayet ediyonuz, hem de klasik Türk vatandaşı gibi boşver diyosunuz. Bence Arkadaş güzel bir konuya el atmış. Ama zannedersem kaçırmışsınız.




  • arkadaslar bende bir samsun ı750 aldım ama video yu tam ekranda izleyemiyorum ayrıca internet ayarlarınıda yapamadım bana yardım ederseniz cok sevinirim yapacagınız yardımlar için şimdide tesekkürler ........... ayrıca bu cihazıda satmayı düsünüyorum daha cihazın 23 ay garantisi var!



    e-mail adresim : drakula_sword@hotmail.com




  • Eylül-Kasım 2006 sonuna kadar yoğun bir şekilde konuşulan ve hatta Türkiye'ye gelip gelmiyeceği tartışılan ve geldikten sonra da bu PDA'yı alıp, yetersiz prospektüs ve gerekli ilgiyi göstermeyen "TELPA" yüzünden atacakmıyız?

    Daha öncede bu PDA'yı çözen arkadaşların biraz özveri gösterip edindikleri kullanım bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşmalarını istemiştim. Ancak bugüne kadar bu konuda yeterli bir gelilşimin olduğunu görmedim. Fakat bu forma katıldığım günden beri bu PDA'yı aldığı için pişman olan, yardım talep eden, İthalatçı firmadan şikayet eden hatta aldığı için pişman olup değiştirmek isteyen, satmak isteyen vs. bir sürü serzenişler okudum.

    Bilgi paylaşıldıkça güzel ve anlamlıdır.

    Bu nedenle, Samsung SGH-i 750 konusunda uzmanlaşan arkadaşlar, lütfen edindikleri bilgilerini burada bizimle paylaşsınlar.

    Saygılarımla,




  • arkadaşlar bende yeni aldım bildiginiz bilgileri paylasırsanız sevinirim. AVEA hattım var gprs ayarı yapamadım yapmaya calıstım yine olmadı bilen varsa yardım etsin şimdiden saolun
  • arkadaslar ben yukarıda verilen avea gprs ayarlarını yaptım

    sonuc olarak bilinmeyen bir sebepten dolay ı baglanılamıyor diyo! buna ne yapmalım acill yardım edin
  • Değerli Forum Arkadaşlarım;

    Yazılarımda daha öncede belirttiğim gibi almış olduğumuz SGH-I750'nin içinden malesef yeterli bilgiler içeren katolog çıkmadığı için zorlandığımızı belirtmiştim. Bu sorunun ortak sorunumuz olduğunu düşünerek yapmış olduğum bir araştırmada, http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/manual.jsp?curr_page=3 adresinde "TELPA"nın tercüme etmekten imtina ettiği 229 sayfalık yeterli bilgilerle donatılmış kataloğa ulaştım. Bu PDA'yı kullanan herkeze bu sayfayı ziyaret etmesini öneriririm. Ben bu katoloğu incelemeye ve hatta yetersiz ingilizcemle birşeyler yapmaya çalışıyorum. Hatta ingilizce bilmedende kataloğu inceleyerek birşeyler öğrenmek mümkün. Faydalı bilgiler edindikçe sizlerle paylaşacağım...




  • Bahsettiğin dosyayı "Telpa" değil, "Samsung Türkiye" Türkçe'ye çeviriyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Makrey

    arkadaşlar kendim bizzat denedim telefona turkçe (mobilara) dil paketi yuklendigi zaman t9 da normal harf har yazamıyosunuz t9 da yazmak zorunda kalıyosunuz normalde mobilera yuklu diyilken # basılı tutugunuzda normal harfleri yazabılıyosunuz yanı 3,3 kere bastınızda f harfi çıkarabılıyosunuz ama turkçe paket yuklendiginde t9 la yazabılıyosunuz bunuda telpaya ileticem ama bir sonuç alacama inanmıyorum ama arkadaşlar herkes mesaj atarsa sonuç alabiliriz







  • Telpa, i750'lerdeki T9 problemi için bir yama yayınladı:

    www.telpa.com.tr/?urun_id=55&bolum=yukleme
  • Arkadaslar bende enteresan bır sorun soz konusu bunun bana ozgu bırseymı yoksa telefonlardakı bug dıyebılecegımız bır sorunmu oldugunu ogrenmek ıstıyorum.sorun su telefondakı bır fotografı veya mp3 u fıle explorer dan vaya baska bır uygulamayla bluetooth aracılıgı ıle bılgısayarıma gonderdıgımde hıcbır sorun olmuyor ama programs>obex ftp aracılıgı ıle gonderdıgımde datalarda bozulmalar olusuyor.Mesela resımlerde renk degısımı ve belırlı yerlerınde yatay kaymalar oluyor helekı kendı kamerasıyla cektıgınız fotografları obex ftp ıle gonderdıgınızde tam bır zıg zag lanma soz konusu mp3 lerde ıse telefonda normal calarken sadece obex ftp ıle gonderırsem bılgısayara parcada atlamalar olusuyor.Word ve exel dokumanlarında herhangı bır sorun olusmuyor.Ya bu ıcındekı orjınal programda bır bug var yada benım bluetooth umla anlasamıyorlar dener ve yorumlarınızı yazarsanız sevınırım keza obex ftp oldukca kullanıslı bır program bug varsa cok yazık olacak.

    *** Bu olayı yasadıgım ev bılgısayarımdan sonra ıs yerındekı bılgısayar ve bluetooth la denedım aynı sorun devam etmekte.Arkadaslar lutfen deneyın eger OBEX FTP de ortak bır sorun varsa bunun gıderılmesı yoluna gıtmelıyız dıye dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duvayn -- 28 Ocak 2007; 13:18:32 >




  • i750 usb'den şarjz olmuyor. Bu bence ciddi bir eksi.
  • Alarmlar ve mesajlar ıcın sadece .wav kullanması sınır bır durum.
    ayrıyeten dıyelımkı bır alarm ıcın bır wav dokumanı koydunuz dızıne , saat alarm seceneklerınden calmasını ıstedıgınız sesı sectıgınızde cok sınır bır sekılde parcanın sonuna kadar sectıgınız sesı calıyor hıcbır sekılde durduramıyorsunuz ınanılmaz gıcık bır durum.
    Bırde cogu fotografta otomatık olarak benım zaman tunelı dedıgım efektı uyguluyor fotografın orta net yanlar blur lasıyor dısarıya dogru.
  • Arkadaşlar, Windows Mobile 5 yükleyeniniz var mı telefona?
  • Ne yazıkkı 5 yuklenemez bu telefona.Su OBEX FTP yı bır denesınız arkadaslar cok ıyı olacak ortak bır sorun olmasından kıllanıyorum.
  • neden yüklenemez ki? Ram'ide Rom'u da mimimum gereklere uygun.
  • i750'sini webcam olarak kullanan var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar benim size bir sorum olacak.
    uzun yıllardır samsung telefon kullannıyorum. i750 hoşuma gitti. ama benim için telefonun fotoğraf çekim ozelliği iyi olmalı. D900 iyi gibi gorunse de en ufak bir titremede sorunlara yol açtığından kaçınıyorum. bunun dışında p850 onerildi ama o da çok kalın ve kapaklı telefonları pek sevmiyorum. i750ile p310 güzel telefonlar ama resimlerini hiç goremedim. buraya normal ayarlarla çektiğiniz resimleri koyabilir misiniz?
  • TIKLA Burada baya bır i750 ıle cekılmıs fotograflar var ama hepsı ozene bezene cekılmıs bence cunku an fotograflarında ne yazıkkı bu kalıteyı yakalaman bıraz zor hıc yoktan ben yakalayamadım.Kucuk oynamalarda fazla bozulma oluyor ama vıdeo kalıtesı bence super.
  • arkadaşlar ben samsungun yeni yamasını yuklemeye çaliştim ama yuklerken diyoki zaten yuklu tekrar yuklensinmi evet dedimde kurdugunuz program eski surume aittir çaliştiramazsınız diyo ve yuklemiyo sizdede bölemi dedi yoksa yuklendimi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.