Şimdi Ara

Samsung HT-F4550 vs Sony BDV-E690 5+1 hangisi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar,

    iki model 5+1 cihaz var sizce hangisi dersiniz ? Sony BDV-E690 ( 1000 watt) , Samsung HT-F4550 ( 500 watt) eğer kullanan arkadaşalr var ise siz olsanız hangisi seçersiniz.

    fiyatlar aynı gibi.



  • arkadaşlar yardım rica ediyorum...
  • aykutersoy A kullanıcısına yanıt
    Televizyonunuz iki markadan biriyse tv'niz ile aynı marka olanı tercih edin. ben sony tv - sony blu-rayli ev sinema sistemi kullanıyorum. tek kumanda ile sorunsuz herşeyi yönetiyorum.

    kağıt üzerinde farklı markalarla da sorunsuz çalışması gerekiyorken sony tv - lg ses sistemini aynı uyumla çalıştıramayan tanıdığım da var. o yüzden risk almamak için aynı marka seçmek faydalı olabilir diye düşünüyorum.

    bu seviyelerdeki fiyatlar, hazır paket ürünler arasında zaten ciddi bir ses farkı olmayacaktır. iki ürünün desteklediği formatları ve sizin tvnizin ya da medya dosyalarınızı oynatacağınız aygıtınızın desteklediği formatları baz alarak kıyaslayın.

    iki üründede 1 hdmi yuvası üzerinden arc desteği var, optik giriş var, rca stereo giriş var. yani ses çıkışı için bu ürünleri kullanmak istiyorsanız bağlantı yöntemi olarak bir üstünlük söz konusu değil. iki ürünle de dolby 5.1 ve dts 5.1 ses desteği sağlayacaklardır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.