Şimdi Ara

Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)
    Samsung Q20 video kamera Switch Grip II, Full HD 1080p çözünürlüğe sahip olması sayesinde, coşkulu ayrıntılara sahip filmler çekmenizi daha kolay hale getirir.
    (32GB hizli SD kart fiyata dahildir)

    Switch Grip II
    Sağ elini ve sol elini kullananların üzerinde uzlaşacağı şey; Switch Grip II’ye sahip geliştirilmiş ve kompakt Q20’nin her iki ele de uygun biçimde yapılmış olduğudur. Hangi elinizle tuttuğunuzun hiç önemli olmadığı için, kameranızın LCD ekranı görüntüyü sağ tarafta gösterecek biçimde düzenleyecektir. Kamerayı dik tutarken çekim yapmak daha rahat değil mi? Güzel haber; LCD ekranınızı 90º çevirebilirsiniz ve görüntü sağda kalmaya devam eder. Zor konumlarda video çekmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    Maceralarınızı Full HD Video Kaydı ile yatıştırın (1920x1080/60p)
    Neden Full HD filmler çekmek varken sadece video çekesiniz ki? 1 920x1080 çözünürlükle, çarpıcı renk ve yoğun netliğe sahip zengin ayrıntılar içeren görüntüler çekin. Dahası, saniyede 60 kare taramalı hız oranıyla; ABD, Kanada ve Japonya gibi ülkelerde kullanılan NTSC televizyon formatıyla eşleşen saniyede 30 kare hızında görüntüler sunar. Bu, HDTV’niz veya HD monitörünüz üzerinde görüntünün kusursuz olmasını sağlar ve size üstün bir seyir deneyimi sunar.

    My Clip ile en sevdiğiniz sahneleri işaretleyin
    Arkadaşlarınızla çıktığınız gecenin veya ormandaki yürüyüşünüzün en sevdiğiniz anlarını – hızlı ileri veya geri sarmak için zaman harcamadan oynatın. My Clip özelliği videonuzdaki herhangi bir sahneyi etiketlemenize olanak tanır, bu sayede en komik anları veya muhteşem manzaraları hiçbir ek düzenleme yapmadan yeniden seyredebilirsiniz.
    ?

    Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)
    ?
    Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)Samsung HMX-Q20 Full-HD Video Kamera (+ SD Kart)
    Fiyat : 449 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Istanbul Turkiye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.