Bildirim
Samsung hdd görünmüyor lütfen yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başka bilgisayarlarda takıp denedin mi? _____________________________ -
sata kablosunda sorun var bence _____________________________ -
evet hem xp de denedim hem win 7 de
ama sonuç aynı..._____________________________ -
ayrıca iki farklı kabloyla da denedim değişiklik yok... _____________________________ -
hard diski çıkartıp bilgisayara bağla. çalışıyorsa usb çevirici kartta bir sıkıntı vardır _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: n55s-s1194v
hard diski çıkartıp bilgisayara bağla. çalışıyorsa usb çevirici kartta bir sıkıntı vardır
nasıl yapılıyor o iş. hard disk 2,5". bu arada 64 bit win 7 de aygıt yöneticisi gördü led ışık yanıp sönüyor ama hala görünmüyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sauros
quote:
hard diski çıkartıp bilgisayara bağla. çalışıyorsa usb çevirici kartta bir sıkıntı vardır
nasıl yapılıyor o iş. hard disk 2,5". bu arada 64 bit win 7 de aygıt yöneticisi gördü led ışık yanıp sönüyor ama hala görünmüyor.
harddisk i sök. normal harddisk gibi bilgisayara bağla._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
nasıl yapılıyor o iş. hard disk 2,5". bu arada 64 bit win 7 de aygıt yöneticisi gördü led ışık yanıp sönüyor ama hala görünmüyor.
harddisk i sök. normal harddisk gibi bilgisayara bağla.
hdd'yi söktüm ama bu şekilde pcye bağlama şansım yok çünkü bu girişler için adaptörüm yok. şu anda da hard diski usb ile bağladığımda led ışık yanıp sönüyor ve bip ses geliyor..._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
harddisk i sök. normal harddisk gibi bilgisayara bağla.
hdd'yi söktüm ama bu şekilde pcye bağlama şansım yok çünkü bu girişler için adaptörüm yok. şu anda da hard diski usb ile bağladığımda led ışık yanıp sönüyor ve bip ses geliyor...
şimdilik başka çözüm yolu görünmüyor dostum. hard diskin çalıştığını anlaman için tek yol bu_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler