|
Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: srcndrml
Sarj alan metalleri deforme oldu gear fit 2nin ve sarj almiyor cozumunude bulamadim bulan varmi acabaMerhaba , şarj pimi ile ilgili yazı önceki mesajlarda bulunmakta. Benimki de şarj almıyordu geçen sene yazın pimleri çıkartarak ince lehim yaparak şarj yerini yaptım. Şu an sorunsuz kullanmaktayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 20/03 tarihinde Samsung yetkili servise uğradım. Gear Fit 2 nin pil değişim ücreti ve alt kasa (şarj pinleri değişmiyor kasa ile birlikte değişim yapılıyormuş) değişiminin fiyatını sordum. Pili 150₺, Alt kasayı da 180₺'ye değiştiriyorlarmış. Şarj pini ve pil sorunun çözümü 330₺. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: foxwoods
Merhaba, 20/03 tarihinde Samsung yetkili servise uğradım. Gear Fit 2 nin pil değişim ücreti ve alt kasa (şarj pinleri değişmiyor kasa ile birlikte değişim yapılıyormuş) değişiminin fiyatını sordum. Pili 150₺, Alt kasayı da 180₺'ye değiştiriyorlarmış. Şarj pini ve pil sorunun çözümü 330₺.Şimdi pil 250-300 olmuştur kesin, aleti 250 tl'ye almıştım :D o paraya yeni saat alırız üstüne ekleyip...
-
Arkadaşlar bende honor band 3, mi band 5 sonrası gear fit 2 ile aranıza katıldım. Kısaca uzun süre önce çıkmış cihaz olsa da teknolojisi çok iyi ve bu zamana kadar bunu satın almamış olmam beni üzdü. Dışarıdan uygulama kurma şansımız var mı acaba
Bende cihazı yeni keşfettim bu zamana kadar almadigima çok pişman oldum Galaxy fit 2 ile bunun arasında kaldım ikinci elleri var 200 e falan satıyorlar alsam mı sizce
Hocam eşime de de galaxy fit aldık. Galaxy fit basit duruyor tabi ki. Ama şarj uzun gidiyor onda. Bu cihaz daha kalite duruyor ve özellik olarak kat kat daha iyi. Teknolojisi eski yarın ne sorun verir bilemem. Ama ben çok seviyorum.
Valla bende aynı dediğin şekilde Galaxy fit 2 alıp eşime hediye ettim aynı cihazdan bir tane daha almak manasız geldi şarjı sadece saat ve bildirimde kaç gün gidiyor size
GPS ve WiFi kapalı sabah şarjdan 100 ilen takıyorum bir sonraki akşama anca gidiyor 20.00 e kadar tabi bildirim fazla alıyorum. Bir gece kolumda uyuyorum rahatsız etme modunu açıyorum. En güzel kısmı hızlı yanıtla ile gelen mesajlara cevap vermek. Whatsapp, mesajlar hepsinde oluyor
Galaxy fitte WhatsApp bildirimleri WhatsApp aramaları görülmüyor bunda onu da yani WhatsApp aramaları da geliyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darXelcan -- 21 Ağustos 2021; 13:56:27 >
Uygulama bildirimini aktif etmeniz lazım.
Galaxy fit 2 ve gear fit 2 kullanan biri olarak tavsiye ediyorum kesinlikle gear almayın şarjı eski olduğu için bir gün gitmiyor ek hiçbir özelliği de yok öyle abartılı Galaxy sade stabil ve neredeyse aynı akıcılıkta üstelik sıfır
Merhaba , yaklaşık 3 senedir bu cihazı sürekli bluetooth açık olarak Samsung Note 3 telefonumla birlikte kullanmaktayım. Yaklaşık 44-48 saat arasında şarjı gidiyor. Telefon ile tam uyumlu çalışıyor. Bende çok memnunum. Yeni çıkanlar beni etkilemedi...
-
Arkadaşlar oğluma alacağım. gps özelliği ile onu takip edebilir miyim?bu gps tam olarak ne işe yarıyor?
-
edemezsiniz sadece yürüyüş güzergah ve mesafe hesabı yapar.
-
Benim saatimde artık şarj olmuyor. :(
-
Merhaba. Saatte alarm kurma özelliği var mı diye Sorma gereği bile duymadan aldık fit 2 yi. Telefon olmadan alarm açma kapatma gerçekten yok mu? 3 yıl önce yazılmış bir çözüm ancak güncel değil sanırım
Hocam işlemi detaylandırır mısınız veya o mesajı ekler misiniz yanıt olarak? Benim şarj pinim içine kaçmış durumda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X