Şimdi Ara

*** SAMSUNG GALAXY Y S5360 *** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.781
Cevap
12
Favori
229.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sorun yaşayan arkadaşlar sizin şansınız o.
    ben 2-3 aydır kullanmaktayım,hiç bir şey olmadı.
    samsung'un ilgilenmesi gerek bu sorunlar ile...
  • biraz da şans işi gerçekten. ama sorun samsung un ilgisizliği. hakem heyeti kararını versin ona göre bir şeyler düşünecem. tam bırak gitsin kapanıp açılsın diyorum telefonu yeniden kullanmaya başlıyorum her gün bi şey çıkıyor. android marketten oyun yüklüyorum oynuyorum bi 5 dakika . arka kapak fırın gibi yanıyor. oynamıyom oyun filan diyorum bi telefon ediyorum arkadaşa . 5 dakika konuşuyorum bu defa da ekran fırın gibi yanıyor android e hayran kaldım iphone alacak kadar zengin biri değilim ama sırf android diye ve tabi ki uygun diye bu telefonu aldım ancak arızası hakem heyeti tarafından da onaylanırsa yine android alırım ama samsung olmaz bu defa. müşteri hizmetleri teknik servisin telefon ve adresini vermek dışında başka bir işe yaramıyor gerçekten.




  • Bende bu telefonu dün satın aldım. bütün özellikler hemen hemen standart düzeyde gelişmiş bir aygıt değil fakat kamera ve ses kalitesi beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. androit alet ve fiyatına göre biraz daha iyi bir tasarıma sahip olabilirdi. özellikle kulaklık girişi çok kötü en ufak temasta ses gidiyor ve ses çok düşük seviyede 150 tl'lik samgung telefonumda bile daha iyi bir ses kalitesi alıyordum...

    Ayrıca yaşadığım bir problem var, ne yaptıysam kendi kendine internet kullanımının önüne geçemedim turkcellden mesaj gelip duruyor bu kadar kota aştınız şöyle ücretlendirildi diye. neti kapatmanın bir yolu var mı? lazım olur zaman zaman diye müşteri hizmetlerine söyleyip tamamen kapatmak istemiyorum ama kafasına göre neti kullanmasına da ayar oldum. ilk kez android telefon kullanıyorum bu arada...
  • Slayer983 kardeşim o internet ayarını şu yollarla çözebilirsin MENÜ - AYARLAR - KABLOSUZ VE AĞLAR - MOBİL AYARLAR dedikten sonra ilk 2 seçeneği kapatıyoruz...

    İlk 2 seçenek Paket veri kullan ve Veri dolaşımı olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903^^ -- 24 Mayıs 2012; 11:18:52 >
  • Bende 4 5 aydır veya daha fazla da olabilir bu telefonu kullanıyorum ilk zamanlar zaman zaman resetleme problemi vardı kendim yazılım güncellemesi yaptım ve artık reset problemi kalmadı bir çok oyun uygulama yükledim hiç bir sorun yaşamadım bu fiyata alınabilecek güzel telefonlardan birisi Facebook uygulamaları yüklü devamlı face üzerinden mesajlaşıyorum ve şarjı 2 gün gidiyor bu özellikleri kapatırsan 4 5 gün gittiği oldu. Ben memnunum telefonumdan hem kibar küçük hem kullanışlı hemde resim kalitesi yeterli
  • teşekkürler Since1903^^ internet sıkıntısını çözdük ama ses olayı harbiden çok moralimi bozuyor ses kalite hem kötü hemde çok zayıf cılız bir ses. birde jaka hafif temas edince ses gidip geliyor. çok dandik parça kullanılmış.
  • Rica ederim. :) Ses konusunda kulaklıkla dinlediğim için sorun yok bana göre. Artık eskisi gibi normal açıp dinlemek garip geliyor. :):)
  • Ses konusunda bir program buldum fakat fazla sesini yükseltmiyor yani az bi fark yaratıyor. İstersen bir dene derim

    Buyur link:http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-chazlar-icin-ekolayzer-program%C4%B1?highlight=ses+y%C3%BCkseltme

    NOT: Başka sitelerin linki yasak mı bilmiyorum. Eğer böyle bir yasak varsa Kusuruma bakmayın. :)
  • reset sorunu çok can sıkıcı. bu sorun için internette çok fazla öneri var. öncelikle yazılım güncelleme kesin çözüm değil. yine olması mümkün. internette tu telefon için root yapıp bazı ek yazılımlar yüklemeyi tavsiye etmişler. root yapmak telefonu garanti dışı yapabilir . kesin cözüm samsung da ama teknik servislerin bilgisizliği yüzünden bu tarz sorunlarda telefona sorun yoktur raporu vermek daha kolay geliyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrax_gs

    reset sorunu çok can sıkıcı. bu sorun için internette çok fazla öneri var. öncelikle yazılım güncelleme kesin çözüm değil. yine olması mümkün. internette tu telefon için root yapıp bazı ek yazılımlar yüklemeyi tavsiye etmişler. root yapmak telefonu garanti dışı yapabilir . kesin cözüm samsung da ama teknik servislerin bilgisizliği yüzünden bu tarz sorunlarda telefona sorun yoktur raporu vermek daha kolay geliyo.

    Haklısın root işlemi benim kafamı karıştırıyor. En ufak hatada kalıcı zararları varmış bu nedenle garanti süresince root yüklemeyi düşünmüyorum ben. Bu reset sorununu araştırmayı düşünüyorum umarım kesin bir çözüm vardır...
  • Matrax_gs arkadaşım bu yolu denedin mi hiç?

    Telefon Açılmaz İken Hard resetleme İşlemi:
    1- Telefonun bataryasını çıkartın.
    2- Telefon kapalı iken ses artırma tuşu+home+power tuşuna basıp cihazı açınız.
    3- Cihazın açılış paneli gelecek ekrana.
    4- Menüden üstten 4. kısmı olan "wipe data factory reset" kısmına gelip home tuşuna basınız.
    5- Cihazın resetleme işlemi yaklaşık 1 dk sürecek.
    6- İşlem bittikten sonra "reboot" kısmında iken home tuşuna basarak cihaz yeniden başlatılır.
    7- Biraz önce açılmayan cihaz şimdi sorunsuzca açılıp gerekli dil ve gmail hesap bilgilerinizi girerek telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Telefon Açılabilir İken Hard resetleme İşlemi:
    Cihazınızda *2767*3855# e basmanız yeterlidir.Bu işlem sonucunda da tüm verileriniz silindiğini unutmayınız.

    Not:Bu işlemleri yaptıktan sonra tüm kişisel verileriniz(rehber,foto vb.) silinecektir.Cihazınızı ara ara yedek alınız..

    Alıntı:www.erasistem.net

    Belki işine yarayabilir.




  • Telefonu almamak için sebep kalmadı,herşeyin çözümü var :) Bu arada matrax_gs arkadaşım seni kırdıysam özür dilerim :)
  • arkadaşlar,
    kies üzerinden güncelleme uyarısı alıyorum ama yarıda kesliyor,kies airi ise yükleyemedim-uyumsuz diyor-..ne yapmam gerek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Since1903^^

    Rica ederim. :) Ses konusunda kulaklıkla dinlediğim için sorun yok bana göre. Artık eskisi gibi normal açıp dinlemek garip geliyor. :):)

    Normal hoparlördeki ses normal ben kulaklıktan şikayetçiyim. En ufak temasta ses gidiyor hatta bazen kulaklığımı çıkardığımı sanıyor alet ve de çok düşük seviyede kalitesiz bir ses alıyorum. Bilgisayarımda 10 tl'lık kulaklık bile bangır bangır ses veriyor daha önce de 150 tl'lik samsung telefonum vardı onun ses düzeyi gayet tatmin ediciydi. söz konusu akıllı bir telefon olunca bu duruma pek alışamadım. fabrikasyon bir durum mu yoksa sadece benim telefonumda mı böyle bir sorun var onu da bilmiyorum açıkcası.
  • estağfurullah kırgınlık filan yok. tek kı(r) (z) gınlığım samsung a telefonu alınca reset sorunu çıkarsa telefonu teknik servislere boşuna gönderme. doğrudan değişim iste. mümkünse internetten telefonu almaya çalış. çünkü benzeri bir sorun yaşarsan 7 gün içinde mazeretsiz iade hakkın var. eğer sabırlı bir insansan üstüne biraz daha koyup 500-600 tl civarındaki akıllı telefonları tavsiye edderim. akıllı telefonda fiyat düşünce pek o kadar da akıllı telefon olmuyorlar maalesef
    "since" arkadaşım yardımın için teşekkürler. yine de hard reset düşünmüyorum. bu gibi teknik işlemleri samsung ve onun sözde en başarılı teknik servisi BAŞARI TEKNİK servisin yapması gerekirdi. benim telefonda sorun devam ediyor. 11.06.2012 tarihine hakem heyetinde toplantıya çağırdılar. aynı telefonda problem yaşayan 5 kişi ile daha irtibata geçtim. bunlardan3 ü teknik servise göndermişler 2si de benim gibi hakem heyetine başvurmuş. tek fark onlar 3 defa göndermişler ben 5 defa gönderdim telefonu eğer onların hakem heyeti kararı erken çıkarsa onların kararını da kendi şikayetime eklemek istiyorum. bundan sonrasında öncelikli amacım telefondaki arızayı tespit ettirip bir an önce samsung dan kurtulmak .




  • Hayırlısı kardeşim. Umarım kurtulursun bu dertten. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kertenkeleci

    quote:

    Orijinalden alıntı: Impression

    Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum,
    -Kullanan arkadaşlar pişman mı ? yoksa memnunlar mı ?
    -Bunun yerine şunu al diyebileceğini ürün varmı ?
    -Root işlemi vs yaptınız mı?
    -Oyunlar ve uygulamalarda çözünürlük sorunu yaşıyor musunuz? sıkıntı oluyor mu? (Örn,haber sitelerinin uygulamaları var çalışıyormu ntvmsnbc gibi?)

    Cevaplarınız bekliyorum

    bu telefonu vatan computer'dan 385 tlye aldım.bu paraya en iyi cihaz.ama bu cihazı 530 tlye alcaksanız kazık yersiniz.root işlemi yapmadım.angry birds oyununda çözünürlük sıkıntıszı var ama oynuyorsunuz.
    birkaç uygulama önerebilirim:
    battery solo widget
    cnn türk
    avg
    milyoner
    özlü sözler
    ımdb
    moboplayer
    tureng sözlük
    ninja chicken(öneri)
    viber
    ve go locker sayesinde android 4.0 kilit ekranı(yüz tanıma değil)

    Merhaba ben go locker yukleyemiyorum sürümünüz uyumsuz mesajı alıyorum siz nasil yukledinz paylasirsaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar,telefonu almama 1 hafta kaldı.Bazı arkadaşlar telefonda konuşma sorunu var demiş.Sizdede varmı böyle sorunlar?Yada güncelleme yapınca geçermi?

    Bun bu root,güncelleme olaylarını pek bilmiyorum ama sizler yardımcı olursunuz herhalde?


    Bu arada telefonu İstanbul Bilişim'den alan varmı? 383 TL?


    Arkadaşlar acil yardım..
  • root yapma. root demek kısaca telefonun kilidini kırmak demek. telefonunun üretici firmasının izin verdiği vermediği herşeyi yükleyebiliyorsun böylece. üstelik bu telefonda android 2.6 kuruludur ama root yaparsan sadece android 4.0 da çalışan pek çok uygulamayı da telefona yükleyebilirsin. sakıncası ne peki ? root işlemi zor bir işlem, dikkat gerektirir, uzmanlık ister ve bir sorun çıkarsa telefonu garantiye gönderirsen root yaptığın anlaşılır ve telefonun garanti dışı kalır.

    Diğerlerine gelince telefon ucuz segment telefon olduğu için güncellemeleri yüklersin ama çok büyük farklılıklar bekleme. çünkü bu güncelleme olayı daha üst düzey telefonlarda (lüks sınıfı) daha köklü değişiklikler getiriyor. ama bu telefonda sadece işletim sisteminin çalışmasını hızlandırır, yeni bir özellik filan genellikle eklemez. daha çok sistem performansını artırır. konuşmada ses sorunu hiç yaşamadım, ama telefonda kulaklık olmadan müzik dinlerim filan dersen zor. kulaklıksız ses seviyesi düşük özellikle kalabalık ortamlarda yetersiz kalıyor. telefon kullanışlı . android olması güzel. 3g wifi var. nete hızlı giriyor.
    olumsuz yönleri olarak ise şarj canavarı. şarjı çok gidiyor. sarj omrunu uzatan uygulamalar yuklememe rağmen 2 gün den fazla dayanmıyor. hafıza kartını kapasite olarak fazla al. 2gb dan fazla olsun. yoksa google play den uygulamalar indirdikten bir süre sonra telefonun hafızası yetersiz kalıyor ve geç açılmalar başlıyor. uzun süreli görüşmelerde ön yüz ısınma sorunu yaşıyorum, uzun süreli oyunlarda arka kapak ısınma sorunu yaşıyorum. dokunmatik geri ekran tuşu bazen çalışmıyor. ve ayrıca tekrar söylemek istemesem de samsung un bazı modellerinde görülen yukardada epey tartıştığımız kapanıp kendi kendine reset sorunu yaşadım.
    sonuç : kağıt üstünde mükemmel bir telefon. hem uygun hem de kullanışlı. ama sorunsuz üst düzey performanslı bir telefon bekleme.samsung sitesinin linkini veriyorum. telefonu kullanan diğer kullanıcıların yorumlarını oku kararını kendin ver.
    samsung galaxy y müşeri yorumları ve deneyimleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragorn20


    quote:

    Orijinalden alıntı: kertenkeleci

    quote:

    Orijinalden alıntı: Impression

    Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum,
    -Kullanan arkadaşlar pişman mı ? yoksa memnunlar mı ?
    -Bunun yerine şunu al diyebileceğini ürün varmı ?
    -Root işlemi vs yaptınız mı?
    -Oyunlar ve uygulamalarda çözünürlük sorunu yaşıyor musunuz? sıkıntı oluyor mu? (Örn,haber sitelerinin uygulamaları var çalışıyormu ntvmsnbc gibi?)

    Cevaplarınız bekliyorum

    bu telefonu vatan computer'dan 385 tlye aldım.bu paraya en iyi cihaz.ama bu cihazı 530 tlye alcaksanız kazık yersiniz.root işlemi yapmadım.angry birds oyununda çözünürlük sıkıntıszı var ama oynuyorsunuz.
    birkaç uygulama önerebilirim:
    battery solo widget
    cnn türk
    avg
    milyoner
    özlü sözler
    ımdb
    moboplayer
    tureng sözlük
    ninja chicken(öneri)
    viber
    ve go locker sayesinde android 4.0 kilit ekranı(yüz tanıma değil)

    Merhaba ben go locker yukleyemiyorum sürümünüz uyumsuz mesajı alıyorum siz nasil yukledinz paylasirsaniz sevinirim

    play storeden indirdim indirmeden önce go launcher ex i yükleyinç




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.