Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 Temmuz 2026 tarihinde düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyuruldu ve ön sipariş sürecinin ardından 7 Ağustos 2026 tarihinde piyasaya çıkarıldı.

• Ekran: 1.52 inç Super AMOLED, 498 × 498 piksel, 5.000 nit, safir kristal cam
    • İşlemci: Snapdragon Wear Elite (3 nm)
    • Bellek: 2GB RAM
    • Depolama: 64 GB
    • İşletim sistemi: Wear OS 7 tabanlı One UI Watch 9
    • Bağlantı: LTE, Bluetooth 5.4, çift bant Wi-Fi, NFC, GPS (L1+L5)
    • Sensörler: BioActive, kalp atış hızı, SpO2, ivmeölçer, jiroskop, pusula, barometre, vücut ve su sıcaklığı, uyku apnesi takibi
    • Batarya: 800 mAh, kablosuz şarj
    • Kasa: Titanyum, safir kristal cam
    • Dayanıklılık: IP68, IP69K, 10ATM, MIL-STD-810H, EN13319
    • Boyut ve ağırlık: 47.4 × 47.1 × 10.7 mm, 61.5 gram
    • Renkler: Titanyum Gümüş, Titanyum Gri

Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU]Mike O'Brienyoutube
    Galaxy Watch Ultra2 👉 https://mikeobrienmedia.com/GalaxyWatchUltra2 Galaxy Watch Ultra (last year's model) 👉 https://mikeobrienmedia.com/WatchUltra2025 Galaxy Watch9 video: https://youtu.be/rSBU1rRZtw4 Galaxy Fold8 video: https://youtu.be/5eM8NtR_Dgw Galaxy Fold8 Ultra video: https://youtu.be/aAlo21UhwTE This is the Galaxy Watch Ultra2, with tons of new features, hidden design changes, and a significantly longer battery life. In many ways, this is the best Galaxy Watch to buy. I’ve been wearing this for almost a week now and this is not just a first impressions video. I want to give an early look into my testing and see how accurate the heart rate is, the sleep tracking, the gps, and even the health and wellness features. There really are a lot of changes in this watch Follow me on social media! (it's always just @mikeobrienn) Instagram: https://instagram.com/mikeobrienn Twitter: https://twitter.com/mikeobrienn TikTok: https://tiktok.com/@mikeobrienn About me: https://mikeobrienmedia.com Please comment below with any questions you might have. Thank you all for watching! I appreciate you! Disclaimer: This video is purely based on my experiences, research, and opinions. You and only you are responsible for your actions. I made this channel to advise viewers and I truly hope to help you all out. I love making these videos and connecting with my viewers! One or more of the products shown in this video may have been sent to me at no cost. This does not influence my opinions; I always cover both pros and cons. This channel is monetized via YouTube ads as well as some affiliate links. If a purchase is made after clicking the link, I will receive a small commission at no extra charge to the buyer. Thank you all for watching! Additional video notes: DESIGN IP69k and 10atm water rating 12% slimmer 800mAh battery, 35% larger DISPLAY 5000 nit 1.52” display - brightest display in any smartwatch BUILD Titanium - two colors Gray or Silver Always 47mm 12% slimmer New band - 25% lighter, much thinner, I like this a lot BATTERY - 100% at 9am on July 15 -almost a 3 day battery life FITNESS & WORKOUTS NEW STUFF Trail run - route mapping, elevation map, nutrition and hydration alerts Upload GPX maps to the watch, see what elevation is coming next Predicts sweat loss Diving - partner with mares. New app made for Samsung. Compression limits, time without having to decompress, speed alerts, depth tracking, water temp, etc. HR ACCURACY Run - very very accurate for running. Compared to H10 ECG strap I was on a treadmill because the wildfire smoke has it looking like star wars outside - R-value 99 and R2 of 98 which included two major intervals Some lagging is normal I will continue testing this, but the preliminary results look very promising. I am happy to see such accuracy HEALTH & WELLNESS So we have a lot here, some is new and some have been around for a while Vitals - 5 metrics - HRV, HR, temp, resp rate, blood oxygen (after 7 nights you get a baseline) - I think Apple Watch already does this exact thing, right? Heart Health Score - no new metrics, just uses 4 metrics and gives you a score - sleep time, BMI, blood pressure, activity - interestingly not based on any HR readings Daily Cardio Load - helps you understand when to push or rest - gives rest time recommendations - I am still ramping mine up so nothing useful there yet Fitness Index - gives a score with a pentagon chart - then you get personalized training and workout programs (take a look at this) SLEEP ACCURACY Muse headband EEG tracking 1:12 Deep vs 1:15 Oura5 vs 1:12 Fitbit Air vs 59m Galaxy Watch Ultra2 4% error Oura, 0% error Fitbit, 18% error Galaxy Watch Ultra2 1:14 REM vs 1:23 Oura vs 1:21 Fitbit vs 1:37 Galaxy 12% error Oura, 9.4% error Fitbit, 31% error Galaxy But sleep stages aren’t everything. Restorative sleep is often judged by RHR, HRV, motion, temperature, and blood oxygen levels RHR: Muse 54, Galaxy 52, Fitbit 58, Oura 48 HRV - Galaxy 82, Fitbit 70, Oura 77 - without a reference device, no telling which is correct. All show a similar value though. It would be much lower after travel or alcohol consumption As I continue to sleep with this watch, I will record the anecdotes of how I feel vs the sleep score AGEs INDEX - snapshot of your metabolic health So the health stuff is extensive and honestly I expect everyone will have a slightly different regiment based on your goals. I appreciate the many options here SMARTWATCH ABILITIES SPEED TEST Close all apps Open strava Open google play Gemini - ask a question Gemini - ask it how many steps I took today Snapdragon Wear Elite - faster and more efficient LTE enabled Music on watch - auto sync with phone Hearing protection feature - alerts you with loud sounds, you choose the threshold Raise to speak to Gemini
    https://www.youtube.com/watch?v=R-Bs8P7wys8

Samsung Galaxy Watch Ultra 2, ilk nesil Galaxy Watch Ultra'ya kıyasla daha büyük ve 5.000 nit parlaklığa ulaşan bir ekran, yeni nesil bir Snapdragon işlemci, 800 mAh'ye çıkarılan daha büyük bir pil ve daha ince bir kasa tasarımıyla geliyor.

Ekran ve Tasarım Farkları

• Ekran Boyutu: 1.52 inç (Ultra 2) vs 1.5 inç (Ultra 1)
    • Parlaklık: Maksimum 5.000 nit (Ultra 2) vs 3.000 nit (Ultra 1)
    • Kalınlık: 10.7 mm daha ince yapı (Ultra 2) vs 12.1 mm (Ultra 1)

Donanım ve Performans Farkları

• İşlemci: Yeni nesil Snapdragon çip (Ultra 2) vs 5 çekirdekli Exynos işlemci (Ultra 1)
    • Pil Kapasitesi: 800 mAh batarya (Ultra 2) vs 590 mAh batarya (Ultra 1)
    • Depolama: 64 GB dahili alan (Ultra 2) vs 32 GB dahili alan (Ultra 1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Ağustos 2026; 11:1:33 >

• Üstad bence konuyu sil. Ultra konusunda devam edelim diye konuşuldu. Zaten saatler genel olarak aynı. Çok hareketli bir konu olmadığından mevcut ultra konusunda devam edilmesi daha iyi olacaktır ama yine de emeğine sağlık. Tabi ki nihai karar senin 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 9 Ağustos 2026; 22:52:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

hocam 1.konuyu da ben açtım. 2. konuyu da :) valla bana kimse sormadı fikrimi.. ultra 2'yi çok alacak adam var gibi gelmedi bana.

ben ultra 2'yi de aldım.. burada tek başıma takılırım sıkıntı yok bana :)

İlk izlenimler

* Batarya konusundaki beklentilerimin çok altında kalması. Büyüyen pil ve daha verimli chipsete rağmen neredeyse watch ultra 1 ile aynı pil performansına sahip.

* Şimdiye kadar kullandığım en kaliteli plastik kordonu yapmışlar, kordon kalitesi diğer akıllı saatlere göre gelişim göstermiş.

* One 9.0 olmasına rağmen geçişler google pixel watch'a göre halen pürüzlü.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Kordon konusuna katılıyorum hocam. Yeni kordonlardan almıştım bugün geldi. Kalitesi gerçekten çok iyi. Yeni saatin gelmesini bekliyorum :)

Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU]

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kordon bedeni ne seçtiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 10 Ağustos 2026; 11:25:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Hocam beden seçimi yok standart S/M/L diye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben aynı fikirde değilim açıkçası, watch ultra 1 ve watch ultra 2025 exynos cihazlar.. üstelik ikisi de watch ultra diye geçiyor.. bu cihazların miladı doldu. Samsung ilk kez snapdragon chipset kullanıyor. Ve ilk kez batarya da 800 mah gibi yüksek sayılabilecek bir batarya kullanıldı. Yani cihaz aynı gibi gözükse de baya farklı bir cihaz.. watch ultra diğer cihazlardan farklı yani. O konuyla keskin bir şekilde ayrılmasında fayda var.

Saat ekranında 9 rakamının olduğu yerde bazen turuncu yuvarlak nokta oluyor. Bazen yok. İlk Ultra deneyimi olduğu için ne olduğunu anlamadım. Bilen var mı?

Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU]

hayrlı olsun. ilk samsung akıllı saatiniz mi? okunmamış bildirim olduğunda 9'un orda küçük bir nokta olur. bildirimler okunduğunda gider samsung'a özel bir durum yani.. watch ultra ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 12 Ağustos 2026; 13:14:34 >

Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU]Samsung Galaxy Watch Ultra 2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Ağustos 2026; 14:39:47 >

Hocam eğitim indirimi ile ne kadar satın aldınız?

Anakart: MSI X870 Gaming Pro Carbon, İşlemci: AMD Ryzen 9900X3D, CPU Soğutucu: Corsair H115i 280MM RGB Platinum, RAM: GSKILL 64GB (2x32GB) TRIDENT Z5 DDR5, Ekran kartı: MSI RTX 4080 SUPER, Monitör: MSI MAG 341CQP QD-OLED VE Viewsonic VP2768, Kasa: CoolerMaster H500M, Güç kaynağı: Corsair RM750x, M2 SSD1: Crucial T705 Serisi 2TB 3D NAND NVMe M.2 SSD (14500MB - 12700MB)
    SSD2: KIOXIA 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s - 6400MB/s)
    SSD3: SAMSUNG 970 PRO 1 TB
    SSD4: Samsung 860 Evo 500 GB
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.