|
denemiştim bu yöntemi ama bir yerde birşeyi atladım demekki. eyvallah. İlk fırsatta deneyeceğim. Stabil çalışmama ile ne kastediyorsun ? Biraz daha açar mısın? vaktin olunca. |
galaxy store'da yorumlarda da yazmışlar; kasıyor. bir şey söylüyorsun, cevabı veriyor ve donuyor. yani kullanılacak gibi değil. |
|
|
|
|
S10e'nin şarj aleti ile 1-1,5 saatte şarj oluyor. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
0-100'e 2 buçuk saati buluyor. Aod hariç bütün özellikler açık olursa brnim kullanımımda, eğer ki kapanana kadar kullanırsam, 48 saat kullanım oluyor ama ben genellikle akşam işten gelince yemek ye duş al falan derken o arada takıyorum şarja fulleniyor. Genellikle bu şekilde kullanıyorum. Bu kullanım tarzım spor hariç. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
44mm kullanıyorum, şarjdan çıkaralı tam 2 gün oldu ve pil şu an %31. Always on kapalı, stres ve nabız ölçümü manuelde; diğer her şey açık. Saati koşu ve bildirimler için kullanıyorum daha çok. Pil %15'e düşünce şarja takıyorum, %100 dolması 2 saati bulmuyor. Kullandığım watch face'ler default olanlar, diğer yapımcıların face'lerinin daha fazla pil tükettiğini Galaxy Watch (2018) kullanırken farketmiştim, bilginiz olsun. |
kullanim tarzin nasil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle kendi arayüzleri daha az harcıyor pili. Nabız ölçümü ve aod şarja etki eden en önemli iki şey. Onları kapatınca 2 günü geçmesi normal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biz de ekleneceğiz elbet. Ama ne zaman 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|