Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 4 [Ana Konu] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.715
Cevap
239
Favori
584.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LGatakan kullanıcısına yanıt

    Söylemek istediğinize bir itirazım yok tabii ki. Ancak işin şu boyutu da var söylemek istediğinizi hiç böyle söylememiştiniz. :)


    Neyse, biz eğlenmeye devam :) Ben artık aktif spor yapmıyorum maalesef belki o zaman benim de akıllı saatte önceliğim sensörlerin tutarlılığı olurdu ancak değil. Keşke aldığım cihaz çok daha iyi olsaydı bu konuda ama zaten ben de bu tarz takipleri ihtiyaç veya merak duyduğumdan değil sadece saatimde olduğundan yapıyorum. Benim için akıllı saatte daha önemli şeyler var.


    Bu arada şiirle de hiç aram yoktur :) Sağlıcakla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın kurtulun bu saatleri kafanız rahat eder böyle atışmanıza gerek yok bir saat ve bir marka için bakın keyfinize :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 14 Ağustos 2022; 11:15:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt

     


    Yok hocam ben memnunum saatimden şimdilik. 

  • Akıllı saatte herkesin beklentisi ve önceliği farklıdır.Sadece nabız sensor kalitesi,sadece kasa yapısı ,sadece pil ömrü akıllı saat almak için kriter değildir.Mesela spor yapamadığım için nabız sensoru zerre umurumda değil.ama Amerika Kanada gibi ciddi sertifikasyon onayı olan ülkelerden tansiyon ekg onayı alan bu saatin bu özellikleri günde 15 kere gönül rahatlığı ile kullanıyorum.Diğer olmaz ise olmaz önceliğim kadran çeşitliliği.Dünyanın en güzel kadranlarını Facer ile saate yükleyip keyfime bakıyorum.sanki hergün farklı saat almışım hissiyatını yaşıyorum.Aynı anda Huawei Gt Runner,Ve Huawei watch 3 Titanium kullanıcısıyım.onlardan da başka nedenlerden dolayı çok memnunum.Ama Huawei Xiaomi,Amazfit,Oppo saatler içinde gerçek AKILLI saat hissini sadece Samsung verebilidi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt

    Tamam da hocam pil sensör kasa önemli değilse geriye ne kalıyor ki normal saat kullanmak daha mantıklı. Asıl sadece kadran için saat alınmaz. Ayrıca bahsettiğiniz onayları evet aldı ama kalibrasyon yaptığınız tansiyon neyse sana onu veriyor internette onlarca video var nabız tansiyon ve EKG konusunda guvenilecek bir saat değil Samsung. Bunu ben değil akıllı saat incelemecileri söylüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

    Adam önemli değil dememiş ki tek kriter o olamaz demiş. Yoksa tabii ki de para veriyoruz her açıdan olabildiğince iyi olmasını isteriz.


    Sadece kadran için almadım, tüm pakete bakıyorum. Ama yani kusura bakmazsanız sadece "hele bakayım kaç çıkmış" diyerek baktığım ölçümü her zaman %100 doğru değil diye gidip şeklini tipini arayüzünü sevmediğim başka özelliği işe yaramayacak cihaz alacak değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu gibi konuların amacı , tamamen saate nasıl pratik aklikasyon yüklenir , yazılım nasıl atılır , aksesuarları nedir nerelerde uygundur , kadran vs arayüz nasıl yüklenir nerden indirilir , uygun fiyata nerede satılır , elindeki parcayı paylasan veya satan olur , ne bilim saati kullanmak kolay kullanabilmek ve için ne gibi püf noktası varsa onların paylaşıldıgı platfomdaki bir konu olmalı .

    Fakat bizim Samsung saat konuları özellikle ;

    Londra'daki kartıyla NFC ödeme takıntısı olan mı dersiniz , uykusundaki horlamanın tizi zayıf sevmedim diyenmi dersiniz , kanımdaki oksijeni tam ölçmedi yandık eyvah diyenmi dersiniz , hele hele ama alınmaz ip atlerken yanlıs sayıyor diyenmi derseniz , birde bonus olarak bunu alma sunu al o iyi bu kötü sidik yarısıyla mutlu olmanın gazıyla yasayanmı derseniz hepsiyle dolu valla ..

    Yahu canı isteyen alır , begenmezse satar veya atar , bizene , veya sizene .

    Mahvediyor birkaç cocuk sanırım akıllı adamın işi degıl bu kadar kasmak ugrasak bence , mahvediyor konuyu sagolsun .

    Bi gidin salın konuyu da rahatca gercekten işe yarar konu olsun lütfen rica ediyorum.

    Ayırca ben saati sırf canım istedi hosuma gitti diye aldım onuda belirtmek isterim , umrumda degıl o hassas ayarlarıymış veya ölçümleriymiş , saatin verisine bakarak karar alacak kadar imkansızlıkla mücadele etmiyoruz , gider her işi kendi uzman biriminde teyit ettirim olur biter .

    Kalın sağlıcakla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok uzadı konuyu kapatın :)
    Ben kadran için kullanıyorum . Normal saat alsan kadranı nasıl değiştirceksiniz :) Şaka bi yana gerçekten çok uzadı . Medikal bir cihaz değil saatimiz. Samsung kendisi bile uyarıyor verileri baz almayın diye . Medikal alanda kullanmak isteyen verilere güvenmiyecek.

    Kullanma amacımıda yazayım.
    - Araç başında çok oluyorum telefon ile ilgili değilim herşeyi kolumdaki saatten halledebiliyorum . Mesajlar gerekli değilse ekrana bakım önemsiz diyip uğraşmıyorum ve yol hakimiyetim bozulmuyor .
    - Yürüyüş adımım eksik olduğunda tetikliyor 1 saat yürümeme teşfik bile ediyor.
    - Kadranlar günlük giysime işimi ortama göre değiştiriyorum .
    Daha çok şey var ama ileride yazarım :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon3781 D kullanıcısına yanıt
    siz saate bi dünya verip tüm bu rezillikleri kabulleniyor olabilirsiniz. ama bu saatlerin birincil amacı aynı zamanda fitness watch ve sağlık takibi olmasıdır. tüm pazarlama bunun üzerine kuruludur.

    yani sizin önemsiz dediğiniz şeylerin aşırı köyü ve yanlış ölçümlenmesine aklı başında insanlar gelip yorum yapıyorsa, buna önem veren başkaları da mağdur olmasın diye bilgi paylaşıyorsa bu gayet doğaldır.

    sizce bu tartışmalar neden apple watch konusunda neredeyse hiç yok? ya da çok az. sebep böyle problemlerin çok küçük olması ve buna bağlı müşteri memnuniyetiyle da minör konularla ilgilenilmesi…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dostlar telefonda kayıtlı bazı numaralar aradığında saatimde ismi gözükmüyor? çözümü var mı bunun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aramada çalan telefonu saatten sessize alabiliyor muyuz? Buton göremedim, ayarlarda da bulamadım

    Edit: buldum :) elimi saatin üstüne kapatınca sessize alıyormuş 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 14 Ağustos 2022; 17:20:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    Peki android tarafında kullanılabilecek, fiyatı uçup kaçmayan, hatta görece hesaplı olan ve bunun yanında sensörleri yeterince iyi olan akıllı saat/bileklik olarak ne var?

  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.