Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.603
Cevap
71
Favori
138.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    12 taksiti görünce bende çok düşünmedim garanti bonusa 12 taksit diyor ama ben cepteteb ile de 12 taksit aldım ilginç bir şekilde. 25 tl de yakıt puan gibi bir kampanyaları da var webden alımlarda. ama şu an hediye verilmiyor sanırım. onu kaçırınca bana çok mantıklı gelmiyor bu saate bu fiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 15 Eylül 2018; 18:4:59 >
  • Haklisin hocam ..internette 1900 e satan buldum..çok niyeti bozarsam belki böyle alıp satan birisinden denk getiririm ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klbroglu

    Ürün ayın 12'si itibari ile bayilere gitti ve ön siparişteki ürünler de 12sinde tüketiciye ulaşacak şekilde kargolanacaktı. Ben shop.samsung.com/tr üzerinden aldım ve hala kuryeye verilmedi (İstanbul içi kurye ile teslim olacak). Müşteri hizmetlerini düzenli olarak arıyorum denebilir. Verilen cevap hep aynı: "Elimizde ürün var ama hediyelerle ilgili bir sorun var galiba, genel merkeze de bildirim yaptık. Sadece siz değil herkes bekliyor. En kısa zamanda kurye çıkışı sağlanacaktır."
    "Ön siparişin ne anlamı kaldı?" sorusuna hala cevap yok ama.
    Ayın 10unda sipariş vermiştim ma halen daha ürün elime ulaşmadı. Bu sabah ürün faturası elime ulaştı ama sadece saat gözüküyordu. Normal şartlarda hediyeler de faturalandırılır ve 0 TL gözükür. Müşteri hizmetlerini aradım ve kampanya şartlarının değiştiğini ve hediyelerin daha sonra geleceği söylendi. Saatim de yarın itibariyle kuryeye teslim edileceği bilgisi verildi.
    Koskoca firma gelen aşırı talepten sonra çuvalladı resmen. Benim için aşırı problem olmamakla birlikte sinirlendiğim nokta bilgi verilmemesi. Aramak, mail/sms atmak bu kadar zor olmamalı.
    @Pedimento Hocam size de fatura maili geldi mi? Fatura oluşturulduysa en kısa zamanda yola çıkacaktır diye tahmin ediyorum.




  • Bana hala fatura email'i gelmedi. Sipariş sırasına göre diyorlar ama anlaşılan o da yalan. Amatörce davranıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünden beri kullanmakta olduğum galaxy watch saatimle ilgili izlenimlerimden biraz bahsetmek istiyorum.

    dün öğle saatlerinde aldım saati. sonrasıda eve gelip kutuyu açtım ve hemen şarja taktım. %100 olunca açıp kuruluma başladım. güncelleme gelmiş. onu yaptım.sonrasında saate bir kaç uygulama kurdum. menülerini baya karıştırdım. bildiğiniz gibi anteraman takibinede önem verilerek yapılmış bir saat. haftada 2 3 defa yüzmeye gidiyorum. saatinde su geçirmezlik özelliği ve yüzme takip özelliğini bildiğm için havuzda test etmeye karar verdim.

    - havuza girip yüzme antremanını başlattım. havuz boyutu ile ilgili bir çok ayarı seçebiliyorsunuz. ilk denememde oldukça doğru sonuçlar verdi. kulaçları tur sayılarını çok doğru saydı. ancak nedense sırtüstü yüzdüklerimi doğru algılamadı. muhtemelen güncellemelerle bu tür basit hataları düzeltirler. antreman modunda açarsanız aynı zamanda sürekli sizin kalp atış hızınızıda ölçüyor. ayrıca yüzme modunu açınca otomatik olarak sudan kaynaklı yanlış ekran tıklamalarından kaçınmak için su modunu açıyor. yüzme bitincede su modu kapatılıyor ve hoperlörde su kalmaması için hoperlörden ses çıkartıyor.

    - sonrasında yürüyüşe çıktım. yürümeye başladığımda gene antreman takipçisini açtım. bu modu açınca direk olarak gpsi de aktif hale getiriyor. kalp atış hızı sürekli takipte yaklaşık 55 dk yürüdüm. gittiğim yolları hızı bulunduğum yükseklik kalp atış hızım gibi bir sürü ayrıntı raporu ile yürüyüşümü kaydetti.

    - sonrasında antreman modu açmadım. ama 15 dk boyunca hızlı bir yürüyüş yaptım bunu otomatik algılayıp kaydetti. ama antreman modu gibi kalp atış hızı gps verisi gibi veriler yoktu.

    - gece kolumda saatle uyudum. bildiğiniz gibi saat uyku takibi yapıyor. yattığım ve kalktığım saatleri doğru bir şekilde tutmuştu. uyku kalitesi derin uyku zamanları gibi ayrıntılı bilgilerde mevcut.

    - ayarlarda kalp atışı hızı takibi direk 10 dk da bir ölçülecek şekilde geliyor. kapatmadım. kapatacağımıda sanmıyorum.

    - dünden beri telefona bağlıydı.kalp hızı takibi açık.aod kapalı ama güç tasarrufunda değil. kurulumlar güncellemeler gps takibine rağmen şu an itibariyle %55 şarjım var. daha pil oturmadan bu kadar şarjımın olması oldukça güzel geldi. hele huawei watchdan geçtikten sonra oldukça hoşunuza gidiyor. rahat 3 günü bulur normal şartlar altında

    - bezel olayı huawei watcha göre çok pratik. ekrana dokunmadan bir çok şeyi yapabiliyorsunuz. buna bayıldım.

    - bence saat tarz duruyor.

    - entegrasyon kısmı ise heryerde okudğum gibi bir android wear değil. mesela huawei watch kullanırken spotifydan müzik dinlediğimde bunlar direk bildirim tablosunda gözüküyordu. müziği burdan başlatıp durdurup sonraki şarkıya geçebiliyordum. ama bu saatte uygulamaya girmem gerekiyor.

    - türkçe konuşmayı algılayamaması kötü bir durum. saat ekranından yazı yazmak işkence olur kesinlikle. huawei watchda direk yapabiliyordunuz bunu.

    aklıma geldikçe yazmaya devam ederim




  • Merhaba millet bende kampanyaya kapılıp bir adet sipariş ettim 10 gün önce sipariş verenlere gelmediyse ben bi ay hiç arayip sormiyim moral bozmiyim süpriz olsun :)
  • Hocam inceleme için teşekkürler . Saati samsung telefon ile mi kullanıyor sunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Aynen note 8 ile kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den almıştım. Az önce kargo sms'i geldi. Yarın elimde olur sanırım. Bakalım hediyeleriyle mi gelecek?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shop.samsung.com/tr üzerinden 10 Eylülde sipariş verdiğimi belirtmiştim daha önce. 10:50 itibariyle kuryeye teslim edilmiş ve dağıtıma çıktığına dair mesaj aldım. En geç yarın teslim edilir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klbroglu -- 17 Eylül 2018; 13:11:56 >
  • Benim sipariş için de kargoya verildi mesajı geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünüm geldi. Fotoğrafı paylaştım.

    https://www.instagram.com/p/Bn07wUVhe6v/?taken-by=ercanatay

    Hediyeleri sonra kargo ile gönderecekler.
  • Benim de ürünüm geldi. %80 şarjla çıktı hiç açmadan direk %100 yaptıktan sonra deneyimlemeye başlayacağım. İlerleyen günlerde deneyimlerimi yazarım. Herkese hayırlı olsun diyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klbroglu

    Ayın 10unda sipariş vermiştim ma halen daha ürün elime ulaşmadı. Bu sabah ürün faturası elime ulaştı ama sadece saat gözüküyordu. Normal şartlarda hediyeler de faturalandırılır ve 0 TL gözükür. Müşteri hizmetlerini aradım ve kampanya şartlarının değiştiğini ve hediyelerin daha sonra geleceği söylendi. Saatim de yarın itibariyle kuryeye teslim edileceği bilgisi verildi.
    Koskoca firma gelen aşırı talepten sonra çuvalladı resmen. Benim için aşırı problem olmamakla birlikte sinirlendiğim nokta bilgi verilmemesi. Aramak, mail/sms atmak bu kadar zor olmamalı.
    @Pedimento Hocam size de fatura maili geldi mi? Fatura oluşturulduysa en kısa zamanda yola çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

    Alıntıları Göster
    n11.com'dan almıştım. Ürün yolda, fatura bende de sadece saat gözüküyor.

    Bende ne olur ne olmaz diye Samsung shop kampanya sayfasından e-fatura bilgileriyle başvuru yaptım bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Eylül 2018; 8:12:51 >




  • n11.com'daki Samsung Mağaza'dan aldığım saat geldi arkadaşlar. Sadece saat geldi, hediyeleri yok.

    Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU]

    Şimdi taktım şarj ediyorum. %77 şarj vardı şarja ilk koyduğumda.

    Bilen varsa bir sorum olacak. Eski saatim gear S2'yi eşime verdim. Bu yeni şarj ünitesiyle ikisini de şarj etmem mümkün müdür? Bir sakıncası olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Eylül 2018; 15:13:20 >




  • hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba hatipoglu,

    Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

    n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Bana geri dönüş yaptılar. Ben de saati satın aldığım anki görseli kendileriyle paylaştım. Başlıkta hediyeleriyle yazıyor.

    Bu arada n11.com'dan samsung mağazaya sordum hediyeleri, ayrı bir kargo ile gönderilecek şeklinde bir yanıt geldi.Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU]
  • Kısaca 1 günlük deneyimleri aktarayım;
    Artılar:
    -Özel bir okulda sınıf öğretmenliği yapmaktayım; gün içinde kurum içi mailler ve WhatsApp yazışmaları, veliden gelen mailler vs. bir çok iletişim oluyor. Tamamını saat üzerinden görmek büyük artı. Bazen önemli mailler vs. olabiliyor. Hatta ilk ders yoklamasını sisteme girdikten sonra bile WhatsApp üzerinden müdür yardımcımıza gönderiyoruz. Diğer şubeden biri yazdıktan sonra cevap olarak kendi sınıfımı gönderdim. Teneffüste öğrencilerimle vakit geçirirken de aynı şekilde saatin bu özelliği işime gelmedi değil.
    -Bir PowerPoint sunusunu saatten PPT düzenleyici ile oynattım, hatta biraz daha ileri gidip kısa bir süre saat ekranını fareyi hareket ettirmek için kullandım. Belirli ölçüde sunum kalemi işlevi gördü. Gayet de kullanışlı idi. Sunumu ister dokunarak isterseniz bezel ile ileri geri oynatabiliyoruz.
    -Sabah evden 06:15 gibi telefonumun şarjı %100le çıkardım, 16:30 da %35-30 arası kalırdı bugün %55 civarı kaldı geriye. (Telefon Note 8, tüm bildirimler, konum vs. sürekli açık. Sadece saati kullanmaya başladıktan sonra AlwaysOnDisplay'i kapalı duruma getirmiştim.)
    -Okulda katlar arası in-çık, yürüme vs. derken gün içinde sürekli sağlık bildirimleri aldım, işime gelmedi değil. An itibariyle de 27 kat inip çıkmışım gün içinde. Bu bildirimler hoşuma gitmedi desem yalan olur. Saat gelene kadar Samsung Health uygulaması kapalı olurdu.
    -Benim için en önemli şeylerden biri müzik dinlemek. BeatsSolo2 ve Galaxy Watch'ı aynı anda kullanırken ve saat üzerinden müzik geçişlerinden hiçbir problem yaşamadım. Telefonu sürekli elimde değil artık. Hatta cebimde bile değil. Serviste veya toplu taşımada iken çantada.
    -Eve gelirken ev arkadaşımı da saat ile arayıp kablosuz kulaklık ile konuştum. Bu da bir diğer pratiklik. Telefona dokunmama gerek kalmadı ve pratik bir şekilde halletmiş oldum.
    -Sıkıldığımız anda saat arayüzü değişmesini saymıyorum bile. İstediğimiz tarza dönebiliyor.
    Eksiler:
    -Eksilerin tamamı uygulama desteği ile ilgili. Tüm bildirimleri görmek güzel (sosyal bir girişimde Slack kullanıyoruz, oraya düşen mesajları bile okuyabildim) ama keşke bazı uygulamaları tüm özellikleri ile saatten kullanabilsek. Mesela WhatsApp, mesela Twitter, mesela GMAİL. (Samsung mail'e okulumuzun k12 uzantılı mailini kuramadım. IT uzmanı ile yoğunluktan görüşemedim ama yıllardır Gmail kullanan birisi olarak Gmail tercih ederdim. Telefondan tabi ki mail atmayacağım ama bazen "Meiliniz ulaştı, sevgilerimle." yazma ihtiyacı hissettiğim mailler oluyor onlar için bile ciddi bir pratiklik katabilirdi.
    Tüm eksileri galiba işletim sistemine bağlayacağım. Tizen işletim sisteminin dezavantajları ne yazık ki "keşke" dedirtiyor.

    Sonuçta elimizdeki saat, akıllı telefon değil. Bu açıdan bakınca ve tek günlük deneyimde işimi kolaylaştırdığı söylenebilir. Bu fiyatlar verilir mi? Açıkçası ben hediyeler olduğu için ve teknolojiye olan düşkünlüğümden bu parayı ödedim. Kesinlikle ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Gerek saat arayüzü değişimleri gerekse kordon değişikliklerini düşününce kombinlerin artması sebebiyle kesinlikle pişman değilim. Gerçekten şık bir saatim var. Ve normal saatten fazlasını yapıyor. Keşke dolar, Euro alı başını gitmese, keşke vergi sistemi günümüz haliyle olmasa da bu tip ürünlere daha kolay erişebilsek ama maalesef şu anda elimizden bir şey gelmiyor.

    Umarım uygulama geliştiricileri günlük yaşamda kullandığımız uygulamaları Tizen için de geliştirir.

    Son olarak 1 günlük izlenimlerim bu kadar, pratiklik kazanacağımız uygulama tavsiyesi olanlar tavsiyelerini yazarsa varsa sevinirim.




  • Samsung Galaxy Watch 1 [ANA KONU]

    Halef & Selef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 18 Eylül 2018; 22:37:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hepsiburada üzerinden satın almıştım bugün elime ulaştı saat ama hediyeler gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım daha sonra göndereleceklerini söylediler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.