Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W Clear Coat Resimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dün Hepsiburada'dan siparişini verdiğim i8150 SAMSUNG GALAXY W + Clear Coat saat 11'de geldi. Ürün jelatinli açılmamış kutuda geldi. Yalnız belirttikleri hediye micro sd kart çıkmadı. Ben de daha önceden aldığım kartı taktım. Daha sonra gittim avea'nın yeni nesil paketine (30 TL'lik)üye oldum. Hattım 10 DK. açıldı.

Clear Coat'ı önce sadece ön yüzüne uyguladım yalnız uygularken plastik ameliyat eldivenlerinden taktım ve ufakta olsa bir pudra beyazlığı ekranın bir köşesinde hafifçe oldu ben de akşam ürünü yıkadım ve tekrar uyguladım, bu sefer arkaya da uyguladım.

Sonuç olarak ön tarafa uyguladığım koruma filtresi tatmin edici. Dokunmatiğine bir etkisi yok. Ama ekran parlak olduğu için parmak izi kalıyor ama görüntü kalitesinden bir şey kaybetmiyor. Arka taraf kapağına uyguladığım bölüm ise kendinden yapışkanlı arka kapağı sağlam tutuyor ama elden kaymaması için tırtıklı olan bölümü biraz kayganlaştırdı. Ama görüntüsü biraz daha güzel oldu sanki. Yalnız kamera bölümündeki korumayı beğenmedim büyük ihtimal onu çıkartırım. Aşağıda ürünün linki ve fotoları var. İyi Günler.

http://www.hepsiburada.com/liste/clear-coat-samsung-galaxy-w-i8150-clear-coat-gorunmez-cizilmez-kilif-omur-boyu-garanti-/productDetails.aspx?productId=telekrnclearglxyw&categoryId=16102

http://img42.imageshack.us/img42/2210/img0610iz.jpg
    http://img821.imageshack.us/img821/9079/img0615he.jpg
    http://img526.imageshack.us/img526/4043/img0616bx.jpg
    http://img213.imageshack.us/img213/3627/img0623dm.jpg
    http://img818.imageshack.us/img818/4702/img0627qt.jpg
    http://img835.imageshack.us/img835/2529/img0628oz.jpg
    http://img52.imageshack.us/img52/1702/img0635ey.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryakan -- 27 Mayıs 2012; 12:24:05 >

AMD Athlon II X4 640 3.0 GHz / 2x2=4 GB Corsair Value Select DDR2-800 / 2x2=4 GB Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 DDR2-800 / ECS A780GM-A B.E. V1.1 / Palit HD4850 512 MB /320 GB Samsung Sata II HDD / 1 TB Samsung Sata II HDD / 1 TB Western Digital Elements Harici HDD / /Jazz 7915 5+1 / Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası / Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80+ R3 /22" Inca IL-1022 Black Monitör / Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit.
  • öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.. full body kit sizce telefonu nasıl koruyabilirki ben cihaz düştüğü zaman köşeleri zarar gorecekse kaplamanın bence anlamı yok..zaten masaya koydugumda falan ufak çizikler olacaktır ama bence kılıfın yerini tutamaz...ben suanda ekranımda mat koruyucu aldm kılıfsız kullanıyorum..hiç bir kılıfı begenmedm..silikon almıstım beyaz çok sırıttı bu ürün ilgimi çekti lakin köşeler düştüğünde zedelenir gibime geldi yani pek içime sinmedi ...:S
  • Teşekkürler.. ben zaten ürünü öncelikle ekran koruması için aldım. Hem de parlak olsun istedim. Arka kapağı da kapladm koruması dışında parlak bir hava vermesi iyi oldu. Ben de sizin söylediğiniz koruma kılıflarını sevmiyorum zaten hiç almayı da düşünmedim. Onun yerine deri çekmeli bir kılıf aldım. 10 TL'ye Onunla kullanacağım. i9100 içinmiş ama bizimkide sığdı içine fazla büyük değil. geniş geniş daha iyi. ben eski telefonumu da 6 sene içinde 4 veya 5 kez düşürdüm onun2-3 tanesi son yıl içindeydi zaten. Telefonu düşürmedikten sonra sorun yok zaten kırılacağı da varsa hiçbir kılıf onu kurtaramaz.
    AMD Athlon II X4 640 3.0 GHz / 2x2=4 GB Corsair Value Select DDR2-800 / 2x2=4 GB Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 DDR2-800 / ECS A780GM-A B.E. V1.1 / Palit HD4850 512 MB /320 GB Samsung Sata II HDD / 1 TB Samsung Sata II HDD / 1 TB Western Digital Elements Harici HDD / /Jazz 7915 5+1 / Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası / Xilence XP700 700W 135mm Fan PSU Gaming Serisi 80+ R3 /22" Inca IL-1022 Black Monitör / Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit.
  • Güzel olmuş ekranda herhangi bir parlaklı kaybı yok resimden gördüğüm kadarıyla.Ben mat ekran filmi kullanıyorum telefonun elimden daha iyi durması akıp gitmemesi için beyaz silikon koruyucu kılıf ile kullanıyorum oldukça şık duruyor.Şimdi sarı olan modelini buldum yarın birgün alıcam...

• arkadaşım sonuç olarak şunu sorayım bu almış olduğun ürünü kesinlikle tavsiye ederim dermisin,telefon düştüğü zaman ne kadar koruma sağlayabilir açıklarsan çok seviniriz saygılar

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Güzel olmuş ekranda herhangi bir parlaklı kaybı yok resimden gördüğüm kadarıyla.Ben mat ekran filmi kullanıyorum telefonun elimden daha iyi durması akıp gitmemesi için beyaz silikon koruyucu kılıf ile kullanıyorum oldukça şık duruyor.Şimdi sarı olan modelini buldum yarın birgün alıcam...

hocam bende beğendim güzel duruyor varsa bi link atsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: AeonFlux™

hocam bende beğendim güzel duruyor varsa bi link atsanız

Nette bulmadım olsada almam! İZMİR'de ÇANKAYA bulunan cep telefonu aksesuvar ve parça satan bir yerde gördüm.Şuan stoklarında kalmamış sarı rengi geleceğini söylüyorlar 1 hafta içinde.Bunun beyazını aynı yerden 5TL aldım.Çok kullanışlı ve telefonu yandan ve arkadan gelecek darbe ve çizilmelere karşı koruyor sağlamlık hissi iyi.Tavsiye ederim.

http://www.ebay.com/itm/300688823809?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresk -- 28 Mayıs 2012; 10:07:05 >

Orijinalden alıntı: justings

arkadaşım sonuç olarak şunu sorayım bu almış olduğun ürünü kesinlikle tavsiye ederim dermisin,telefon düştüğü zaman ne kadar koruma sağlayabilir açıklarsan çok seviniriz saygılar

Ben urunu ekran korusun diye aldim ozellikle ekrani kesin korur ama arka kapak icin bisey diyemem koseler korunmuyor cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende siparişi verdim dün gece. muhtemelen yarın elimde olur. uygulaması biraz zor duruyor. umarım yarın düzgün bi şekilde halledebilirim

Orijinalden alıntı: prince1907

bende siparişi verdim dün gece. muhtemelen yarın elimde olur. uygulaması biraz zor duruyor. umarım yarın düzgün bi şekilde halledebilirim

Ben 2 defa uyguladim ilkinde eldivenin pudrasi kaldi icinde yikadim tekrar uyguladim sorun yok zaten iphone icin uygulama var nette ustelik urun zarar gorsede degistirme yapiyorlasmis gercek omur boyu garanti varmis

• arkadaşlar ürünün içinden iplik bırakmayan bez çıkmadı ama sitede kullanım talimatında ekranı bu bezle silin diyor. ürünü geri yollayayım mı ?

Orijinalden alıntı: prince1907

arkadaşlar ürünün içinden iplik bırakmayan bez çıkmadı ama sitede kullanım talimatında ekranı bu bezle silin diyor. ürünü geri yollayayım mı ?

Gözlük beziyle silseniz de olur.

• arkadaşlar ürünü uyguladım ama ekrana görüntü yokken yai telefon kilitliylen böyle ekran yapış yapış gibi duruyor. böyle ekran çok kirliymiş gibi duruyo. bezle sildi üstünü fakat bişey değişmedi. sizde orj cam gibi mi duruyor ?
  • hertürlü kılıfı denemiş biri olarak söylüyorum bu sıcak havalarda kılıf olmuyor arkadaşlar bumper file vs. telefon sizin terinizle terleme yapar.ayrıca tak çıkar kılıf telefonlarda iz yapıyor, cebinize sokup çıkarırken sorun oluyor sıkışıyor gelmiyor düşme tehlikesi atlattım böyle kaç kere, bu kiti kullandım şimdi rahat rahat masaya sert yüzeye bırakabiliyorum çizilcekdiye düşünmüyorum, kılıf kullanmaya karşı değilim ama kışın kalın giyinmeye başlayınca mont vs. ozaman kılıflar sorun olmuyor ama yazın dediğim gibi benim için sorun
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.