Şimdi Ara

Samsung, Galaxy telefonlara ARCore platformunu getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Galaxy telefonlara ARCore platformunu getiriyor

    Samsung geçtiğimiz günlerde ARCore framework'ünü akıllı telefonlarına getirmek için Google ile işbirliği yaptığını duyurdu. ARCore projesi, akıllı telefonların Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisinden faydalanmasını sağlıyor. Yeni ortaklık, geliştiricilerin hem Samsung Galaxy hem de Google Pixel  marka cihazlarda çalışacak ARCore uygulamaları tasarlamalarına olanak sağlayacak.

     

    Ayrıca Bkz.LED arka kapaklı Alcatel A5 LED Türkiye’de
    ARCore daha önce Project Tango olarak biliniyordu. Ancak proje dahilindeki cihaz sayısı çok azdı. En son ASUS ZenFone AR modelinde bu teknolojiye yer verildiğini görmüştük. Tango sınırlı özelliklere sahipti zira artırılmış gerçeklik uygulamalarının çalışması için özel bir sensöre ihtiyaç duyuyordu. Ancak ARCore artırılmış gerçekliği tüm cihazlara getirecek.

     


    ARCore projesi ışık hassasiyeti ve tahmini, hareket izleme ve çevre anlayışı olmak üzere üç özelliğe odaklanıyor. Şirket konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Geliştiriciler, Google ile yapılan ortaklık sayesinde AR teknolojisini, Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8'e sahip olan milyonlarca Samsung kullanıcısına getirmek için ARCore SDK'yı kullanabilecek. Google ile gerçekleştirilen bu stratejik ortaklık, geliştiriciler için yeni iş fırsatları, tüketiciler için ise etkileyici deneyimler yaratmak için yeni bir platform sunuyor" dedi.







  • nintendo 3ds i olanlar bu teknolojileri 7 yıldır kullanıyor üstelikte 3 boyutlu olarak.

  • Düşünün bir mobilya alacaksınız bu mobilyanın görüntüsünü alıp evinizin odasına gelip yerleşiyor böylece odanızda nasıl duracağınızı daha almadan ekrandan görebiliyor olacaksınız.

  • Birkaç yıl önce zaten ikea ipadlerde mobilya yerleştirme işini yapıyordu. Tabi belki o zamanın yazılımına göre çok yeterli değildi ama eskisinden daha iyi olacaktır.

  • Onların yapması önemli değil iphone x yaptı sanki dünyada ilk onda varcasına. 3ds özellikle ps vitada da mevcut oyun olarak. Ama Dünyadaki işlevselliği iphone ile olacak gibi. Şimdi kablosuz şarj a geçti iphone lar şimdi görün restorant lokanta bilimum yerlerde kablosuz şarj olayı nasıl artıyor .

    MAsadan sandalyeye kadar. Artırılmış gerçeklik daha önceden kullandım ve ilk etapda merak uyandırıyor ama ekranla kıstıtlı olduğundan bir süre sonra hemyoruyor hemde ilgisini kaybediyor.

  • Ne yapacaklarını şaşırdı firmalar sektör doyuma ulaştı ve tıkanma noktasına geldi doğal olarak yeni arayışlar var ama ne kadarı hayata katkı sağlayacak entegrasyonu gerçekleştirecek orası şüpheli. Yenilik getirmek için yenilik artık yenilir yutulur cinsten bir şey olmaktan çıktı. Bunu bilen buna ayak uyduran firmalar alır yürür diğerleri için de sonu hızlandırır.
  • Apple'da gördüler geri kalmak istediler tabi.

  • Bence bir önceki nesle yani s7 ve s7 edge'e de gelmeliydi...

  • Şu gifte bulunan özelliği Sony senelerdir sunuyor. Fazlasını kattılar hatta ama böyle haber olmadı. Apple Animoji getirdim diyor ama Sony direkt 3 boyutlu model taramaya geçti tek sensörlü cihazlarında. Peki bunu niye yazdım, yapmaktan öte bunu yayabilmek daha önemli diye.

  • demeki bionc çip olmadan oluyomuş :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.