Şimdi Ara

Samsung Galaxy TabPro S kutudan çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • abi yüzük nerde

  • firmalar ne yapsın pil teknolojisi yerinde sayıyor, pil herkezin önünde koça bir duvar, intel de biliyor işlemcinin bu platformlar için kralını yapmayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 19 Nisan 2016; 14:17:42 >
  • O kamera çıkıntısında OIS destekli 50MP kamera olmalıydı. Komedi resmen. İkisi bi arada deyince hep aklıma android ve windows bi arada olması geliyor ama her açtığımda hayal kırıklığına uğruyorum. 1000-1200 arası olursa bir ihtimal iş görür. Bilgisayardan çok tablet olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 19 Nisan 2016; 15:53:05 >
  • Tablet kullanımına soğuk bakıyorum. Tablet yerine akıll cep alınır, lüzumsuz bir alet.

  • Telefon bataryasındaki mAh ile tablet ve bilgisayar bataryalarındaki mAh aynı değil arkadaşlar.
    15.6 inç laptopumun bataryası 5000 küsür mAh ama mont cebine bile zorla sığar, evde ağırlık çalışırsın onunla. Aynı zamanda xiaomi 5000 mAh bataryam var ve telefonumdan küçük bir şey.
    Aynı voltajda çalışan benzer cihazlar için mAh geçerli bir karşılaştırma yöntemiyken voltaj farkı olan durumlarda Watt/Hour kullanmanız gerekir.

    @Xtrud



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 20 Nisan 2016; 16:37:15 >
  • Teknosa da denedim müthiş bir cihaz olmuş . SSD olmasından mıdır nedir normal dizüstünde daha hızlı tepki veriyor . Kasma durumu yok . Sesi çok iyi . Youtube 4k video açtım tam ekran takılma var mı dıye onda da bır sorun cıkarmadı.. şarjsız klavye hosuma gitti . Tablet temas edince tabletten enerji alıyor . Kamera da güzel arka kamera özellikle . Ön kamera da fena değil skype vs görüşmeler için ideal. Dokunmatik iyi .. kalem guzel olsayMİS iyi olurdu. . Hadi kalemi gectim usb tip c donusturucu koysalardı Ekstradan ara kablo iyi olurdu harici disk vs bağlama da .. huawei mate book aha çok aksesuarı gibi bakalım türkiyeye nasıl bir fiyatla girecek ona göre değerlendireceşim. Tablet se Windows 10 harika işler çıkartacak . Android çok vasat . Telefon kullanır gibisiniz tablet de .. Windows 10 bence tabletler de en çok tercih edilen olacak .. sadece tüketim değil üretmekte mümkün ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM DETAYLI İNCELEMESİNİ BİRAN ÖNCE KOYSANIZ NE KADAR GÜZEL OLACAK BÖYLE BİR ŞEYİ İNŞALLAH YAPARSINIZ NEZAMANDIR BEKLİYORUM DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK HARLERLE YAZDIM ŞİMDİDEN SAYGILAR...

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
  • Windows mouse ile kullanılır ancak bu videodaki arkadaşlara mouse desem "o ne ki?" diyecekler sanki. Yaw windows da mouse tecrübesini anlatmayan bir inceleme nasıl tamamlanmış sayılabilir? Laptop kullanıcılarının da birçoğunun mouse ile kullandığı gerçeğide ortadayken boş bir inceleme olmuş.

    İncelemedeki UX puanı 0

  • metinolmetin kullanıcısına yanıt
    Tablet pekala kullanılabilir bir cihaz bence. Tabi tablet derken 300-400 lira aralığındaki çamur ekranları kastetmiyorum.

    Akıllı telefon evet çok kullanışlı ama bizi 5-5.5 inç'e mahkum ediyor. Bilmiyorum Tab s2 gibi bie tablet kullandınız mı? İşten geldiğinizde koltuğa uzanıp tabletten internete girmek çok keyifli. Sosyal medya< youtube gibi içerik tüketimi için laptop'un başına oturmak kendi adıma bana zor geliyor. Tablet minicik telefon ekranından kurtardığı için bence gayet kullanışlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nice
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinolmetin

    Tablet kullanımına soğuk bakıyorum. Tablet yerine akıll cep alınır, lüzumsuz bir alet.

    almadan önce benzer düşünüyordum ama gördümki tablet daha uzun ömürlü bir yatırımmış.bir ipad aldım üstüne 3 telefon değiştirdim.evde ve seyahatte telefonun minnacık ekranına mahkum etmiyor.saatlerce internette dolaşmak veya filmi izlemek istiyorsan ancak 8-10" bir ekrana bakmak zorundasın.5-5.5"te gözler mahfoluyor.ayırca tablet varsa cebe sığmayan tepsi kadar bir telefonu heryerde taşımak zorunda kalınmıyor.sonuçta seyahate nasıl olsa içine tablet sığabilecek bir çanta ile çıkıyoruz.evde de zaten boyut sıkınıt değil.geri kalan heryerde portatif bir telefon yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Mayıs 2016; 13:41:10 >
  • Buna sim kart takilmiyo mu ? Eger sim yoksa bi halta yaramaz bu gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende bu tabletten var bır anda tum basılan tuslar calışmaz oldu

    acma kapama tusu
    ses acma kapama tusu
    windows home tusu calışmıyor

    tabletı acabılmek ıcın 2 saat beklıyorum acma kapama tusuna 20 sn basılı tutyorum bazen acılıyor bazen acılmıyor konu hakkında bılgısı olan varmı

    fabrika ayarlarına dondurdum
    sıfırlama yaptım degısen bırsey yok

    bıde video izlerken takılma yapmaya basladı 1-2 sanıyeligine ses gıdıp geliyor ekran goruntusu takılıyor sonra deva edıyor
  • collindark C kullanıcısına yanıt
    Maalesef aynı sorunlar bende de var. Cihazı kullanmadığın zaman ekranı kendisi kapatıyor sonra ne yaparsan yap ekrana bir daha görüntü gelmiyor. Halbuki cihaz çalışıyor. Uzun müddet power tuşuna basarak cihazı kapatıyorum sonra tekrar açıyorum düzeliyor. Bu sorunu ekranı kapatma seçeneğini kapatarak ve ekran koruyucusundan "boş" seçeneği ile çözdüm. Sanırım amoled ekranlarda ekran kapatma ile aynı durum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.