Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.056
Cevap
210
Favori
294.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27kya geçen ay almıştım amazondan tabs9 ultrayı fakat kılıf bulamıyorum arkadaşlar kaliteli kılıf bilen varmıdır veya kullanan? cam koruyucu olarak mat mı almalıyım?

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Jtech kılıf ve ekran koruyucu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Kılıf ya da ekran koruyuculardan biri Türkiyede yoktu, amazon Jtech eu dan almıştım diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaat A kullanıcısına yanıt

cok tesekkur ederim hocam bakayım

• hem yatay hem de dikey şekilde yaslayabileceğimiz bir kılıf var mıdır acaba bildiğiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar,bu tabletlere acaba 2 farklı bluetooth kulaklık aynı anda bağlanabiliyor mu?

• 23 ay garantili 128 gb versiyon ve bej renk tab s9 mevcut. Kılıfıyla birlikte 17 bin tl (rakam pazarlığa kapalıdır). Düşünen varsa irtibata geçebilir.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Klavyeli kilif satildi sanirim

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Plusta klavyeli kılıf var  

Abi yetisemiyorum sana :))

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Tab s9 ve galaxy booku elden çıkarıp, galaxy book 4 almayı planladım. Plus olan kalacak her türlü  

Iyi book unu cikardin :))

• Bataryayı içiyor bu tab s9. Sebebi de Amoled ekran anladığım kadarıyla. Telefonlarda Amoled çok daha verimliyken tabletlerde lcd'ler bariz öne geçiyor. notebookcheck'teki testlere inanmamıştım, haklıymış. Tab s7 FE olsun, başka birçok lcd ekranlı model olsun, işlemcisi verimsiz olsa bile ekran süresinde amoled'li üst düzey tabletleri katlıyor. Ve %15-20 farktan bahsetmiyorum. Neredeyse ikiye katlıyor bazı modeller. Kaldı ki benim telefon bile (A34) tabletten uzun çalışma süresi veriyor. Chrome'u yani tarayıcı sayfalarını bile dark modda kullanmama rağmen böyle bu durum. Demek açık tema kullansak vay haline.

Ama o tabletlerde de bu performans yok maalesef. Yine de ders oldu bana. Kalemi de çok kullanmıyormuşum onu fark ettim. Bir dahakine bu kadar tepe seviye ve AMOLED'li almamak lazım:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 13 Kasım 2024; 9:15:14 >
  • pervical P kullanıcısına yanıt
    2 farklı kulaklığı bağlayabiliyorsunuz ama 2 cihazdan da ses almak istiyorsanız bildirim panelindeki medya çıkışı seçeneğinden 2 kulaklığı da tiklemeniz gerekiyor. çok minimal seviyede ses gecikmesiyle iki cihazdan da senkron ses alabilirsiniz. ayrı ayrı ses kontrolü de mümkün

• girizgah kullanıcısına yanıt

Hem s9 hem s9 plus kullanıyorum. Haftasonu 3 saat civarı tod tv üzerinden maç izledim. Cihazın şarjı fulldü, 3 saat sonunda %64'e düşmüştü. Bana pek kötü gelmedi...

TR'de satılıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt

Satılmıyor maalesef...

Ayrıca Tod TV çok şarj tüketen optimizasyonu gerçekten kötü bir uygulamayı onu da belirteyim. Bütün cihazlarımda kullanıyorum, her hafta Gs maçlarını izliyorum. Diğer uygulamalara göre çok daha fazla pil tüketiyor. Apple cihazlarımda aşırı ısınma yapıyor.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Android tv uygulaması berbat, mobil uygulaması akıllara zarar. Geçen sene bu zamanlar rize havalimanında maçı açmaya çalışıyorum yine, bir türlü açlımıyor. Şebeke full, indirme hızı muhteşem filan. Sonra baktım yan tarafta gençler de maçı izliyor. Nereden izliyorsunuz diye sordum inat tv dediler   kaçak yayın yapan uygulamada maç izleniyor, resmi yayıncının uygulamasında izlenmiyor... Adamların yaptığı iş bu kadar kötü yani.

• Merhaba,

Şirketimiz için sunumlar ve genel kullanım için şahsıma tab s9+ almayı düşünüyoruz. Tavsiye eder misiniz, kullananlar ne düşünüyor, iş hayatına uygun mudur. Birkaç yorum almak istedim. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.