Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 128GB | Garantili | Sıfır Gibi | Kılıflı | Eksiksiz Satın Al 26 Mayıs 2025 14:30 1 1 Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 128GB | Garantili | Sıfır Gibi | Kılıflı | Eksiksiz 📌 Ürün Bilgisi:Marka/Model: Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus (Wi-Fi)Model Kodu: SM-X610Depolama: 128 GBEkran: 12.4"Alım Tarihi: 12.02.2025Garantisi Devam Ediyor. ✅Kutu, kalem, orijinal şarj kablosu ve fatura eksiksiz şekilde mevcut.Kılıf hediye olarak verilecektir. 🎁Kozmetik & teknik olarak sıfır ayarında, en ufak çizik, kusur yok.Neredeyse hiç kullanılmadı, tamamen ihtiyaç fazlası.Fiyatını da bu kadar temizlikte bir ürün için normal tuttuğumu düşünüyorum. En iyi ve en ucuz durumdaki cihazdır, pazarlıksız fiyattır.💡 Neden Satıyorum? Yakın zamanda laptop aldığım için tablete ihtiyacım kalmadı. Boşta durduğu için değerlendirmek istedim.📦 Kargo & Teslimat:Türkiye'nin her yerine her kargo firmasıyla güvenli şekilde gönderilir.Aynı şehirde olanlar için elden teslimat imkânı da vardır.📞 Ciddi alıcılar ulaşabilir. Sıfır ayarında, güvenilir ve garantili bir cihaz arayanlar için güzel ürün.📸 Ürünün fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 12 Şubat 2027 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 128GB | Garantili | Sıfır Gibi | Kılıflı | Eksiksiz