Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar; okul için samsung galaxy tab s8 almayı düşünüyorum fiyatı ipadlere göre oldukça uygun.İstediğim ipad moddeler 13-16k bandında gezerken samsung 9-10k ya bulunabiliyor.Merak ettiğim şey eğer samsung alırsam 2-3 sene sonra güncelleme vs şekilde çöp olur mu yani kasar açılmaz oynatmaz mı ?apple böyle bir sıkıntı pek olmuyor.




  • Merhaba değerli öğrenci arkadaşım.


    Öğrencilik hayatın boyunca sunumlar hazırlayacaksın, PDF düzenleyeceksin, ödevler yapacaksın, videolar izleyip notlar alacaksın, derste not tutacaksın, ses kaydı alacaksın, hatırlatıcılar kuracaksın vs...


    Şimdi bunları iPad ile de yaparsın ama bu dosyaları arkadaşlarınla paylaşman gerektiğinde Apple sana "nanik" yapacak. Apple iyi hoş ama iş dosya paylaşmaya gelince elli tane takla atmak zorunda kalacaksın. Herhangi bir Android tabletten dosya aktarma kolaylığına asla erişemezsin.


    Tabletten üniversitenin eski projeksiyon cihazına, akıllı tahtasına bağlanman gerekecek. iPad ile ağzında kuş tutsan bağlanamazsın. Android tablet ile ufak bir çevirici ile bağlanabilirsin.


    Öğrencisin... Oyun oynayacaksın, müzik dinleyeceksin, kitap okuyacaksın, film/dizi/maç izleyeceksin ama... Paran yok. Telegram APK dolu, anlatabiliyor muyum? inat tv pro falan. Kıps? iPad ile reklamlarda boğulursun.


    Güncellemelere gelelim. Tab S8 Android 13 rahat alır, Android 14'ü görür ama Android 15 zor.


    Bende iPad Pro 9.7 var. İlk aldığım iOS versiyonunu hatırlamıyorum. Şuankini de bilmiyorum açıkçası. Bana sor bakalım güncelleme ile gelen önemli, hayat değiştiren bir şey oldu mu? HAYIR. İşletim sistemi güncellemesi kocaman bir yalandır. 32 yaşında bir ağabey'in olarak söylüyorum sana..


    Android al geç.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.