Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
64
Favori
133.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siyah renk uzun bir süre tekrar stoğa girmeyebilir. Yurtdışında beklenmedik bir talep olmuş cihaza. Sanırım bizde de oldu ki, ilk defa bir tabletin daha ön siparişte tükendiğini gördüm.

    Geçen yıl Tab S6 ile verilen klavye hediyesini yanlış hatırlamıyorsam kampanya süresi sonrasında da verdi Samsung. Belki bunda da öyle olabilir diye siyah renk beklenebilir ama içimden bir ses, bu yıl öyle olmayacağını söylüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 31 Ağustos 2020; 22:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye mağazasından hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emocan21 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.

    Ben de iPad Pro 9.7'den illallah edip akşam üstü gibi Samsung Shop sitesinden Mystic Black siparişi geçtim. Son kalanlardan aldım muhtemelen
  • Teslim aldım kılıf yok telefon açtım 3 Eylül sonrası dediler..

    Neyse 4 ay önce aldığım ipad pro ile çok kısa bir karşılaştırma yaptım...

    1. Ekran olarak süper amoled farkını belli ediyor..
    Hem renkler ve canlılık hem parlaklıkta tab s7 plus çok önde

    2. Ses ; açıkçası evimde kullandığım hp omeni ses bakımından ezen ipad pro s7 plusuda ezer diye tahmin etmiştim ama tam tersi dolby atmos kapalı olduğu halde s7 plus ipad proyu ezdi...

    3. Kamera şuan gece oda ortamında ipad pro hem ön hem arka kamerası çok daha başarılı

    4. Tasarım olarak her ikiside metal ve her ikisi de harika ama tab s7 daha ince

    Sonuç tablet kategorisinde hep ipad derdim ama ilk defa rakibi çıktı buna sevindim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sawgent kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aquaregia kullanıcısına yanıt
    Ben basta Gumus renklisini secmistim siyah da dikkatimi cekiyordu sonra degisiklik talebini olusturdum satin aldiktan 2 gun sonrasi. On siparis faslinda oldugu icin bir kereye mahsus degisiklik talebim kabul oldu. Normalde iptal etmem oneriliyordu.

    Klavye hediyesi suana kadarki Samsung Turkiye aciklamalarina gore sadece online kendi sitelerinden var. Ama ilerde Samsung kampanyasinin kapsamini da degistirebilir yani herhangi bi rmagazadan alinanlar hic olmazsa sonradan ayrica hediye olarak ta gonderimi yapilabilir. Yillar once Tab S3 cihazimda da boyle olmustu yani o zamanli kampanya arz talep ile alakali olsa gerek belli bir sure sonra kampanya olmaktan cikti bir sureligine klavye standart beraberinde ucretsiz sunulmustu.

    Bu sefer Samsung tableteri onceki yillardan daha fazla bir talep patlamasi olmasindan oturu klavye kampanyasinin fiziksel magazalara varan yayginligi goremeyebiliriz belki.

    Tek yol Samsung online sitesinde tekrar stoga girmesini beklemek :/ .

    Ben dahil baskalari da firsatlari yakalarsa burada bahsederiz. Firsatlar bolumunde olmasak ta ANA KONU olmasi sebebiyle gonul rahatligi ile de kampanyalar hakkinda paylasimlar yapabiliriz.


    Takipte beklemeliyiz :/
  • emocan21 E kullanıcısına yanıt
    Ses isini sonunda yillar sonra Apple gibi halletmis olmalari guzel. Bircok kiyaslamali incelemelerde ses cikisi kalitesi icin bu vurgulanmisti. Bizler de fark ediyor olusumuz da anlamli :) Yani o raddede iyilestirilmis :) .


    Kamerasi malesef gecen yilki Tab S6 ile ayni :/ ama islemcisi guncel olmasindan oturu bazi iyilestirmeler kamerasinda olacaktir. Bir umut Google Camera mod ile islemcisinin katkisi ile daha da iyilesebilir ... Hatta Samsung klasigi firmware ile kamerasi dahil bircok seyi iyilestirebilirler .

    Ben de Android te Nexus/ Pixel C lerden sonra nihayet bir tablet cikti dedim yillar sonra :) . Yillar oncesi Tab S3 aldigimda umut ve sok beraberinden sonra Ipad Pro 10.5 e gecmeme vesile ettiren de Samsung un ideal tablet cikartamiyor olusu idi hep bir veya birkac sey eksikti ozensizdi... Yillar sonra ilk defa SAmsung belli ki tuketicileri dinlemis ve goreceli kusursuz ideal bir urun var :) .

    Cihaz elime gecmedi ama hayal kirikligi genel manada olusmayacak gibi ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam tek kusuru kamerası gündüz daha çekmedim ama gece kötüydü..

    Ses bakımından bende şaşırdım...


    Note 10 plus ve İPhone 11 anakonularında da ipad prodan çıkan sesi epey övmüştüm ama tab s7 plus çok daha başarılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 1 Eylül 2020; 9:5:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tab s7 plusta YouTube da videoları 2k da izleyebildiğim halde neden ipad proda en fazla full HD

    Sebebini yada bi ayarlamasını bilen varsa söylerse sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emocan21 E kullanıcısına yanıt
    VP9 codec mevzusundan kaynaklanıyor. iPadOS 14 betalarında açılıyordu gördüğüm kadarı ile. Bende 14 beta6 yüklü.

    Detaylı bilgi için;

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Evet bu sabah iade ettim. Şimdi Samsung'dan tekrar sipariş vereceğim. Kılıfı İrlanda Samsung Mağazasında gördüm, 230€
  • Samsung Shop'dan siparişimi verdim ama maalesef siyah kalmamış, bronze ile gümüş arasında gittim geldim. Fakat Bronz biraz iddialı geldi ve gümüşde karar kıldım. Ama iade ettiğim cihaz siyahtı ve güzeldi, siyah alan arkadaşlar keyifle kullansın :-) Şimdi tekrar kargo yolu gözleyeceğiz...
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    Yuksek ihtimalle siyah olmadigindan gumuse kayacaksiniz :) . Klavyesi icin alinir.

    Samsung bir sekilde bizlere dayatiyor da diyebiliriz elinde anlasilan cok fazla pembe kalmis :) . Tahminim en cok siyah sonra da gumus renklisi Turkiye'de tutulacaktir.

    Renkler zevkler tartisilmaz elbette .

    Hepsiburada kendi stoklarinda bile siyah kalmamis :) Gumus rengi hemen kargolamaya hazir ama :) . Hepsiburada klavyesini istemeyenler icin ideal diyebilirim ...

    Samsung Turkiye anlasilan yine dogru arz talep olayini cozemedi ve ellerine yuzlerine bulastirdilar! Temkinliler ama satis once surecte kalite anlayisi zedeleniyor boyle ...
  • emocan21 E kullanıcısına yanıt
    Yazilimsal olarak 2K olarak mi yoksa gercekten midir kiyaslamasini anca Youtube Vanced yukleyince ve gerekli ayarlari yaptiktan sonra anlayacagiz :)
    https://vanced.app/


    Arayuz cozunurlugu her zaman dusuktur ama bazi video/ fotograflarda gercek cozunurluge gecebiliyor .

    Zamanla belli olacaktir. Resmiyette her kosulda dogal cozunurlukte midir bilhassa 120 Hz aktif iken ayrica teyidini yapmaliyiz :) . Donanimsal olarak Snapdragon 865 Plus kaldiriyor ve Exynos lu varyanti da yok telefonlardaki gibi :) ...

    Teyid sart :) ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Evet Gümüş'de karar kıldım ve sipariş verdim. Hatta ben alana kadar o da biter mi diye korkmadım değil. Ben Hepsiburada'ya 1 tane siyah iade ettim bugün. İsteyenler takip etsin, belki satışa koyarlar. Ama kılıf opsiyonu varken aynı paraya kılıfsız almak ne kadar mantıklı, yaklaşık 2.000₺ bedeli olacak bir aksesuardan bahsediyoruz. Bu arada Hepsiburada Samsung satıcılı da ürün kalmamış. Yada ben göremedim, HB, Samsung Mağazasında da ürün yok... Sanırım bir kaç güne hiç bir yerde ürün kalmayacak. Eğer iade edemeseydim, tekrar Samsung Shop'tan kılıflı alıp diğerini satacaktım.
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    Samsung Turkiye istese tedarik edebilirdi . Neticede bizlere dayatiyorlar klavye ile. Hicbirsey bedava degildir. O klavye emin olun ki ederi tablet fiyatina eklenmistir. Neden klavyesiz alalim ki ? O klavye tas catlasa 300 TL lik tir ...
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    shop.samsung.com'da siyah renk bugün yeniden stoklara girmiş. Az önce sipariş verdim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Siyah renk uzun bir süre tekrar stoğa girmeyebilir. Yurtdışında beklenmedik bir talep olmuş cihaza. Sanırım bizde de oldu ki, ilk defa bir tabletin daha ön siparişte tükendiğini gördüm.

    Geçen yıl Tab S6 ile verilen klavye hediyesini yanlış hatırlamıyorsam kampanya süresi sonrasında da verdi Samsung. Belki bunda da öyle olabilir diye siyah renk beklenebilir ama içimden bir ses, bu yıl öyle olmayacağını söylüyor.
    Sepetimde 1 haftadır siyah renk duruyor. Alsam mı almasam mı kararsızım. Şimdi satın al dedim ama siyah renk stok ile ilgili uyarı vermedi. :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.