Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.051
Cevap
64
Favori
133.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Turkiye modelleri suan itibariyle kucuk olanda RAM ce dahili depolama dusuk!

    Kucuk olan LTPS ekranin omru OLED/ AMOLED gibi kisa .

    Kucuk olanin sadece parlaklik degeri biraz daha yuksek cozunlugu daha dusuk ama piksel yogunlugu biraz daha iyi ...

    Buyuk olanin kalvyesi daha fonksiyonlu ve touchpad i daha buyuk kucuk S7 ye nazaran.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Singapur'da satın alanlara dün itibariyle teslim edilmeye başlanmış. Biz ön sipariş verenlere de bir an önce gönderseler artık. Canlı desteğe sordum, 3 Eylül tarihini verebiliyorlar ancak.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Cuma bir hareket olabilir . Her ulkeye es zamanli baslansa .
  • Bi test edebileceğimiz yer olsa bari karar vermek için.siz plus olanımı tercih ettiniz ve ne amaçla kullanacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Bende daha önce Tab S6 vardı, S7+ siparişini verince onu sattım. Ben daha çok laptop yerine kullanıyorum. Genelde yanımda taşıyorum, online iş programına dışarıdan erişmem gerekebiliyor, o açıdan çok faydası oluyor. Tab S6 web browser işlemlerinde biraz küçük kaldığı için S7+ tercih ettim. Ayrıca telefonumla çektiğim fotoğrafları tablette kalemle kesip biçmek, üzerinde oynamak vb. çok daha rahat oluyor. e-kitap ta okuyorum ara sıra.
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Keske olsaydi telefonlarda var hepsi ayni anda tanitilmisti ...

    Benim icin AMOLED/OLED ideal olmasa da resmi Turkiye cihazlarindaki modeller RAM dahili depolama ve ufka olanin da LTPS panel olmasi ( zamanla kalitesi dusmesi sorunlar cikartmasi ) dusuk RAM ve depolama birimli olmasi ( yurtdisinda yuksek RAM 8 GB 512 GB dahili hafizali hatta LTE ve ek olarak 5G li modelleri olmasi da hatirlanmali ) beni genel olarak Turkiye garantili olarak Tab S7 Pro ya sevk etti.


    Online siparisi vermistim kampanyasi en mantikli olan boyle.

    Ama fiziksel magazalara da ayni kampanyalar veya denk birsey Cuma veya sanaldan once gelirse iptal eder fiziksel magazalardan da alabilirim. Onceki yillarda Samsung online da musteri kampanyali aliyor mahkumdur vazgecemez ayagina politikalar gutmektedir. Bu sefer de olmayacagi ne malum ? Cunki halen hicbir kesinlik ozellikle Fiziksel Magazalarda yok! Bu kabul edilemez. Bence Fiziksel Magazalara gidip teslim alinabilecektir. Sanaldakilere de kargoya verildi ayagina gunler veya haftalar sonrasina bile ulastirabilirler. Yurtici Kargo ile geliyor! Kurye yok ... Tuhaf bir hizmet anlayisi online magazasinda ...


    Ekran pikselleri efektif cozunurluk olarak ufak olani sankim daha basarili olacak ozellikle belge dokumanlarda .Keskinlik detay daha fazla olacaktir. OLED/AMOLED tabletlerde genelde pentile piksel dizilime sahip olunuyor ve %33 efektif piksel dusuk kaliyor.

    Karar kisiye bagli beklentileri oncelikleri vs ile belirleniyor. Eksi yanlari onemsiz olur buyuk modelde insan alir veya kucukteki bazi ozellikler dikkat ceker alinir ...


    Ama Samsung oyle bir secimlik birakmis ki RAM depolama ile buyuk olana bizlere resmen dayatiyor . Buyuk olandan SAmsung un kari fazla zaten ...




  • Kalemi ve yazilimi detaylica incelenmis. Guzel bir derleme .

    Kalemi kullanirken eeliniz ekrana temas etse bile sadece kalem calisiyor. Yani gercek dogal bir deftere yaziyor gibi kullanim deneyimi hissi vermektedir basarili da .

    Birkac uygulama kullanimi ve inceliklerden de bahsediliyor. S-pen kiyaslamalari da var ..


  • Küçük model Hepsiburada'da stoklara girmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Stoklara girmis gibi. Bende de renk degisimi yapmistim onaylanmis. Sanirim Pazartesi net belli olur...

    Hepsiburada'da da klavye hediyesi varmis hemde beraber teslim ediliyor.

    Samsung Online in espirisi yine kalmadi . Erken siparis ver ama baska model de olsa Cumartesi kargolanacak!
  • Ben GittiGidiyor Samsung mağazasından siyah renk sipariş vermiştim. Pazartesi ye kadar bekleyelim bakalım, kargoya verilecek mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere, Yeni Zelanda ve Hollanda'da klavyeli kılıf ile ilgili tedarikçi sorunu yaşanmış. Eylül başı ile Ekim arası bir tarih veriyorlarmış klavye teslimi için. Aynı sıkıntı bizde de olmaz inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7+ alanların bazıları ekran düşük parlaklıkta iken bazen ekranın tamamında, bazen ise bölgesel oluşan ve gri arka planda oldukça belli görülen yeşil renklerden şikayetçiler.

    https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/idqrip/s7_display_issues_at_low_brightness/

    https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/ifj5bt/screen_uniformity_at_low_brightness_on_my_tab_s7/

    Neredeyse 1000 dolara satılan bir tablette kabul edilmeyecek bir sorun ve ön siparişi iptal etmeyi düşündürdü bana. Düşük parlaklık ve karanlık ortamlarda göründüğü için mağaza iade de kabul etmeyebilir (gerçi cayma hakkı var her türlü de). Bir an düz S7 veya iPad daha cazip göründü. Görünüşe göre bu sorun AMOLED kullanan Samsung cihazlarının (telefonları dahil, S20 mesela) çoğunda görülebiliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wagner kullanıcısına yanıt
    Benim S6'da da vardı bu durum. Kimi cihazda daha az, kiminde daha çok. Normal kullanımda fark etmek neredeyse imkansız. Ama olmaması gereken bir şey tabii ki ve büyük ekranlı AMOLED cihazlarda daha çok belli oluyor. Belki de AMOLED'in doğası bu. Ben bu sebepten dolayı siparişi iptal etmeyi düşünmüyorum. Cihaz gece modunda iken, sürekli loş ortamda, düşük parlaklıkta ve gri arka planlı kullanımınız olursa gözünüze batar, ona göre karar verin. Gece modu kapalı iken bu durumla karşılaşmanız ise neredeyse sıfır ihtimal.

    Ekleme: Bu durum Note 20 Ultra'da da varmış. Ancak S20'deki gibi bir güncelleme ile sorun çözülebilir demişler.

    https://taskboot.com/2020/08/24/the-problem-with-the-green-tint-of-the-screen-manifested-itself-in-the-galaxy-tab-s7-and-note-20-ultra/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Ağustos 2020; 18:24:3 >




  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    beyefendi siz samsung tab s6 kullanmışsınız bu alet 4-5 yıl götürür mü ? ve herhangi bir sıkntısı var mı aletin.
  • 4-5 yıl götürme konusu size bağlı biraz. Yoksa bu tabletlerde en son teknoloji ürünü bileşenler var ve 4-5 yıl içinde illa ki eski model durumuna düşecek olsa da, gayet rahat şekilde işinizi görür. Samsung en az 3 büyük yazılım güncellemesini de taahhüt ettiği için, kullandığınız uygulamaların en son sürümünü de rahatça kullanma imkanınız olur.
  • Hepsiburada 24'ünde kargoya verecekti, en azından bunu belirtiyordu satın alma esnasında. Fakat bugün Hepsiburada ve Samsung müşteri yetkilisi ile yazıştım, konudan hiç haberleri yok ve Hepsiburada 3 gün içinde kargoya verilmezse size bir dilekçe yazalım dedi :-) Sanırım bekleyeceğiz... Bu arada mağazaları da aradım, onlara da bir tarih vermemişler!
  • Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt
    Ne dilekçesi yazacaklarmış, tableti vaktinde gönderemedik, arz ederiz mi?

    Dün gece o tarihi ayın birine çektiler gördüğüm kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ondan korkuyorum. Gerçi artık HB'da ön siparişten çıkardı ürünü, normal satışa döndü ve bununla beraber 1 Eylül yazdı. Umudum yeni siparişler için olması bu tarihin. Hiç sevmiyorum bu bekleme olayını, mağazaya gelirse öncesinde ve hediyesi de olursa direk iptal eder mağazadan alırım. Ama bugün 1-2 mağaza ile konuştum, çok soran var ama daha bir tarih alamadık merkezden dediler. Aynı sorun yeni saat ve kulaklık içinde geçerli dedi. Sanırım Note 20 teslimlerinde kulaklık hediyesini daha sonra yollayacaklar. Kılıf kampanyası bizde de olur dediler ama ben emin değilim.
  • Bu arada Samsung shopta sepete eklemiştim. Bu SMS geldi.
    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş teslimi ile ilgili herhangi bir bilgiye erişebilen oldu mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.