Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
60
Favori
139.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ekranda yaşamış olduğunuz bu sorun Samsung Note 3-5-7 ve Note9 telefonlarında yok. Kullandığım için biliyorum.

Tab S3'te de yok. Aldığım günden beri pişmanım..!

Samsung tabletlerine önem vermiyor ne üretimde ne de yazılımsal olarak. O sebepten ben Apple tablet almadığıma pişman olmuştum ama sonra ne iade edebildim ne de satabildim kaldı elimde öylece.

Tab S3 ten 2 sene önce çikan Note5 telefon şuan tabletimden daha hızlı. Eğer iade edebilirseniz Tablette Apple'a geçmenizi tavsiye ederim. Ben yapamadım siz yapın bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam "morlu-yeşilli prizmatik ekran kırılması" (Değişik bir isim oldu :) ile ilgili araştırmalarımda 4 ihtimal olduğunu gördüm:

1) Tüm amoled ekranlarda mevcut olabilir.
    2) Bu modelin tüm ekranlarında mevcut olabilir.
    3) Samsung ekranın belli kısımlarını değişik tedarikçilere ürettirdi ve kalite kontrolünü düzgün yapmadı ise bu modelin sadece bazılarının ekranlarında olabilir.
    4) Sadece benim tabletimde olabilir.

Şu an geldiğim noktada ilk 3 maddeden birinin olma olasılığı var ve hiç kimse benim ekranımda bu durum yok demediğinden şimdilik 2. ve 3. madde daha olası görünüyor.. Tableti fiyat performans olarak iyi olduğu ve herşey dahil geldiği için tercih ettim. Şu an bir kaç gündür kullanıyorum genel anlamda iyi bir cihaz yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim :). 120 Hz ekranı, ses kalitesi, kaleminin özellikleri, inceliği ve performansı ile gayet güzel bir iş yapmış Samsung . Burada benim rahatsız olduğum ekrandaki o kırılma ve Samsung Türkiyenin bizlere yaptığı muamele. Tabi uzun kullanımda neler ortaya çıkacak onu bilmiyoruz.

Şu an alacak olsaydım tabletin artan fiyatlarından dolayı ipad pro 2020 11 inch ya da ipad air 4 modelleri ile samsung tab s7'yi de değerlendirirdim. Orjinal klavyeli kılıf falan da almazdım. Zaten bedava olmasa bu tabletin yanında da klavye almazdım :). 200-300 tlye iyi bir kılıf bir de çanta alır kullanırdım.

Bilgiler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H_Erdoğan -- 16 Ekim 2020; 17:44:6 >

• selamlar arkadaşlar. bugün Galaxy TAB S7 için sipariş verdiğim aksesuarlar geldi.

kılıf, klavye, mouse ve hub ile çok güzel bir sistem oldular ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU 

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

klavye link: https://www.hepsiburada.com/trust-22238-nado-pc-laptop-android-ios-uyumlu-kablosuz-bluetooth-klavye-p-HBV000009OJ6Z?magaza=Kraft%20Elektronik

125 liraya aldım, çok şık ve kullanışlı. parasını sonuna kadar hak ediyor. bluetooth ile direk bağlandı. ayrıca bir dongle ihtiyacı yok.

mouse link: https://www.hepsiburada.com/logitech-m590-multi-device-sessiz-kablosuz-mouse-siyah-p-HBV0000085K36?magaza=Hepsiburada

aldığımda 250 liraydı. yine bluetooth özelliği var ve içinde ayrıca klasik logitech receiver çıkıyor. blt. olmayan pc'ler için gerekli ama tablete direk bağlandı. çok sessiz ve ergonomik bir mouse. tuşları özelleştirilebiliyor.

QGeeM 8 In 1 USB C Hub: https://tr.aliexpress.com/item/4000318724519.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.759d4c4d0S21bp

en sevdiğim parça diyebilirim. aliexpress siparişi, 2 haftada geldi. hdd, usb vs bağlayıp kullanabiliyorum. wifi olmayan yerde direk RJ45 portunu kullanıp yüksek hızlı internet kullanabilirsiniz. hdmı ile görüntü aktarımı da sorunsuz. ayıca " USB-C Port" ile tüm bu işleri yaparken cihazı yüksek hızda şarj edebiliyorsunuz. özelliklerini belirteyim.

1. USB-C Port: Max 60W PD şarj

2. USB3.0 portu: 5Gbps hızlı aktarım

3. HDMI bağlantı noktası: 4K Ultra HD çözünürlük

4. RJ45 portu: 1000M uçan ağ hızı

5. Serin LED göstergesi; Kompakt ve taşınabilir

6. SD bağlantı noktası: maksimum 2 tb'ye SD okuma desteği

7. AUX portu: 3.5mm ses arabirimi Port desteği giriş ve çıkış

8. Giriş portu: USB 3.1 10Gbps

9. MacBook ile aynı malzeme

10. Widely Macbook Pro için uyumlu, yüzey Pro 6, Huawei Matebook

kılıf link: https://tr.aliexpress.com/item/4000121393927.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.759d4c4d0S21bp

kılıf üst kalite. amazon'dan verdiğim kılıf gelene kadar idare etsin dedim ama idarelik değil kalıcı da olabilirmiş. tek eksiği iç kısma kalem yerleşmiyor. arka tarafta taşımak zorundayız. diğer siparişi verme sebebim kalemi içerde muhafaza edebilmesi. yanında ufak hediyeler de yollamışlar. kalem vs. ekran koruyucu iş görür. kılıfın fotoları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistakey_87 -- 17 Ekim 2020; 20:19:23 >

• arkadaşlar tab 7 yi tavsiye edermisiniz neden soruyorum lcd ekran olduğu için kullanan arkadaşlarlar yorum yaparsa sevinirim

• Merhaba arkadaşlar,

1 ay önce aldığım Gümüş Gri Tab S7 Plus tabletimi ve Klavyeli Kılıfı satmayı düşünüyorum. Nerede ise hiç kullanılmadı. Yanında aldığım silikon kılıfı da vereceğim. Temperli cam ekran koruyucusu da var, ama takmayı tam doğru yapamadığımdan kötü görünüyor. Yine de koruması için çıkarmadım. Cihazda forumda bahsedilen yeşil ekran vs hiç bir sorun bulunmamaktadır. İstanbul içi elden teslim edilebilir. Kontrol edip alabilirsiniz. Satma nedenim, çok fazla excel kullandığım ve mobil excel çoklu excel kullanımına izin vermediği için başka bir cihaz alacağım. İlgilenen arkadaşlar DM den yada 0532 7735556 no'lu telden bana ulaşabilir.

• Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt

Hocam Microsoft’un surface serisi sizlik cihazlar.

• Ali Çeşmeci A kullanıcısına yanıt

Google e tabloları açılır pencerede açtığım da kayıtlı olan 4 farklı Excel dosyasını ayrı pencerelerde açabildim. Dahada fazla açabilirdim.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Fakat benim kullandığım rapor panelinde raporları xls olarak import edebiliyorsunuz. Ve download ettiğiniz xls formatında tabloyu mobil Excel ve google-tablo açmıyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tab s7 plus için kalem hassasiyetini etkilemiyecek ekran koruyucu varmı kullandıgınız ?

• Ekim güncellemesi Türkiye için yayınlanmış

• Oyunlarda iyilestirme arayanlara :

Cozunurluk dusurulmesi ile performans ve bataryada hiz ve kazanc elde edilse de kalite dusuklugu gozlenecektir. Buna cozum oneriler icin yukardaki videoda bahsedilenler uygulanabilir.

Herne kadar xda forumunda Tab S7 Plus denilmese de bu cozum bircok tablet modeli ve telefonu icin ise yarayabilir de ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mistakey_87

selamlar arkadaşlar. bugün Galaxy TAB S7 için sipariş verdiğim aksesuarlar geldi.

kılıf, klavye, mouse ve hub ile çok güzel bir sistem oldular  

klavye link: https://www.hepsiburada.com/trust-22238-nado-pc-laptop-android-ios-uyumlu-kablosuz-bluetooth-klavye-p-HBV000009OJ6Z?magaza=Kraft%20Elektronik

125 liraya aldım, çok şık ve kullanışlı. parasını sonuna kadar hak ediyor. bluetooth ile direk bağlandı. ayrıca bir dongle ihtiyacı yok.

mouse link: https://www.hepsiburada.com/logitech-m590-multi-device-sessiz-kablosuz-mouse-siyah-p-HBV0000085K36?magaza=Hepsiburada

aldığımda 250 liraydı. yine bluetooth özelliği var ve içinde ayrıca klasik logitech receiver çıkıyor. blt. olmayan pc'ler için gerekli ama tablete direk bağlandı. çok sessiz ve ergonomik bir mouse. tuşları özelleştirilebiliyor.

QGeeM 8 In 1 USB C Hub: https://tr.aliexpress.com/item/4000318724519.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.759d4c4d0S21bp

en sevdiğim parça diyebilirim. aliexpress siparişi, 2 haftada geldi. hdd, usb vs bağlayıp kullanabiliyorum. wifi olmayan yerde direk RJ45 portunu kullanıp yüksek hızlı internet kullanabilirsiniz. hdmı ile görüntü aktarımı da sorunsuz. ayıca " USB-C Port" ile tüm bu işleri yaparken cihazı yüksek hızda şarj edebiliyorsunuz. özelliklerini belirteyim.

1. USB-C Port: Max 60W PD şarj

2. USB3.0 portu: 5Gbps hızlı aktarım

3. HDMI bağlantı noktası: 4K Ultra HD çözünürlük

4. RJ45 portu: 1000M uçan ağ hızı

5. Serin LED göstergesi; Kompakt ve taşınabilir

6. SD bağlantı noktası: maksimum 2 tb'ye SD okuma desteği

7. AUX portu: 3.5mm ses arabirimi Port desteği giriş ve çıkış

8. Giriş portu: USB 3.1 10Gbps

9. MacBook ile aynı malzeme

10. Widely Macbook Pro için uyumlu, yüzey Pro 6, Huawei Matebook

kılıf link: https://tr.aliexpress.com/item/4000121393927.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.759d4c4d0S21bp

kılıf üst kalite. amazon'dan verdiğim kılıf gelene kadar idare etsin dedim ama idarelik değil kalıcı da olabilirmiş. tek eksiği iç kısma kalem yerleşmiyor. arka tarafta taşımak zorundayız. diğer siparişi verme sebebim kalemi içerde muhafaza edebilmesi. yanında ufak hediyeler de yollamışlar. kalem vs. ekran koruyucu iş görür. kılıfın fotoları:

Merhabalar. Type C hub ile ne tür HDD kullanıyorsunuz? Kapasitesi ve dosya sistemi nedir?

Aux 3.5mm bağlantısından ses alıp mikrofonu (bağlı kulaklığın) kullanabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -UnBaLanceD-

Merhabalar. Type C hub ile ne tür HDD kullanıyorsunuz? Kapasitesi ve dosya sistemi nedir?

Aux 3.5mm bağlantısından ses alıp mikrofonu (bağlı kulaklığın) kullanabiliyor musunuz?

Alıntıları Göster

geç cevap için kusura bakmayın.

kullandığım hdd WD 2 tb. dosya sistemi ise NTFS. yalnız bu tür hdd ürünlerini kullanırken Type C kablosu ile cihaza güç vermek gerekiyor.

kulaklığı kullanabiliyorum ama mikrofonu deneyemedim (mikrofonsuz). kullanıcı yorumlarında ve satıcının bilgilendirmesine göre mikrofon da kullanılabiliyor.

• Tab S7 modeli için kapaklı kılıf tavsiye edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: galiga

Tab S7 modeli için kapaklı kılıf tavsiye edebilir misiniz?

Amazon'dan aldığım kılıf. Kalem saklama yeri var ve sağlam. Dış yüzeyi kaliteli.

amazon.com
    [1+1 Pack] IVSO for Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870/T875)(11 Inch 2020 Release) Case and Screen Protector, 9H Hardness Tempered Glass, Slim Tri-Fold Stand Smart Case Cover with Pencil Holder Black
    https://www.amazon.com/gp/product/B08DP1BQCN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Bu da aliexpress'ten aldığım kılıf. kalem saklama yeri yok ama şıklığı, sağlamlığı ve uygun fiyatı ile üsttekinin yerine tercih edilebilir.

aliexpress.com
    US $5.02 20% OFF|Samsung Galaxy Tab için bir kılıf S6 Lite SM P610 P615 10.4
    https://tr.aliexpress.com/item/4000121393927.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.759d4c4d0S21bp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• merhaba arkadaşlar tab S6 vardı bende şarj olmama nedeniyle servise vermiştim değişim oldu ve tab S6 yerine tab s7 verdiler tabi ki de üst model daha iyi fakat ekran amoled olmadığı için biraz takıyorum bu durumu sizce tab s7 nin ekranı nasıl kullanan arkadaşlar

• arkadaşlar kampanya ile normal tab7 4700 almak mantıklımı. huwai mate pro var aslında aklımda ama google sorunu düşündürdü 3700 onun fiyatı da kril 990 var kararsız kaldım

• 3800 huewai tabmate pro aldım orjinal kalem hediyesi ile 3800 geldi.artık kirin 990 la idare edicez :)))))

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.