Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.052
Cevap
64
Favori
134.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selam, geçen hafta Hepsiburada üzerinden tab S7+ aldım ama tableti yan tutunca sol üst köşede yeşil ekran var. Sizce ne iade etmeli miyim? Veya değişim mi yaptırmalıyım? Tüm S7lerde bu sorun var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selck_ S kullanıcısına yanıt
    Panelde sıkıntı var gibi duruyor. Görsel var mı?
  • ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selck_ S kullanıcısına yanıt
    Amoled ekranlarda fabrika çıkışı öyle sorun olabiliyor. İade ya da değişim isteyin.
  • Samsung servisi ve hepsiburada ile konuştum, iade oluşturdum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikey konumda sıkıntı yok sanırım. Sadece yatay kullanımda oluşuyor değil mi?
  • Dikey konumda da var. Ama yatay kadar belli değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cam ekran koruyucu işi beni delirtecek 😀. Üçtür aynı şey başıma geliyor. İlk başta düzgün yapışıyor. Sıfır kabarcık. Çok da güzel hizalıyorum. 3~4 gün sonra yanlardan kalkmaya başlıyor. 15 günde ekrana doğru ulaşıp gözüme takılıyor. Şöyle dikkatli bakınca cam ekran koruyucuda çok küçük kırıklar varmış gibi görünüyor.
    Zore Nano ekran cam koruyucu (Bu tam yapışsa bile önermem ki yapışmadı😀. Kalemle kullanınca çizik içinde kaldı)
    Zore cam ekran koruyucu
    Microsonic cam ekran koruyucu (Bundan almayın. Diğerinin hiç değil Zore diye bir markası var. Bunlar isimsiz cam ekran koruyucunun kutusunun üstüne Microsonic etiketini yapıştırmışlar. Öyle satıyorlar😡)
    Nitekim şansımı bir de Dafoni marka cam ekran koruyucu ile deneyeceğim ama buradan da sorayım dedim. Cam ekran koruyucu kullanıp memnun kalan var mı? Olmadı düz ekran koruyucu alıp takacağım ama onun da dokunmatik hissi hiç güzel değil😢.
    Bir de şu manyetik kılıflardan Türkiye'de bulabilen var mı? Yurtdışından almıyorum çünkü kargo beklerken helak oluyorum🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Men manyetik kılıfı aliexpress'den sipariş ettim. 2 haftada geldi. Baya da memnunum.


    https://tr.aliexpress.com/item/1005001344945516.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20035878075&tt=MG&aff_platform=default&sk=_mPDc577&aff_trace_key=fe9885a3936044ae968cb83dc22ce611-1610774155815-09437-_mPDc577&shareId=20035878075&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=2ecbc5078096474f8876a1769bfa00a7

    Bunu aldım. Ama şöyle söyleyeyim, tamam güzel de, manyetik olması çok da gerekli değilmiş. Kullandıkça farkediyorsunuz. Çoğu zaman yanlışıkla arka taraftan açıyorum kılıfı. 😄




  • merhabalar. bilginize ihtiyacım var. Tab s7 ve ipad air 4 arasında kaldım.
    arkadaşlarımın ipad kullanıyorlar. notabiliyt ve diğer not alma programına baktım. harikülade. pdf üzerine not alma vb.

    microsoft one note hakikaten bu kadar işlevsel mi? pdf word dosyalarını güzelce tasnifleyip üzerlerine not alabilir miyiz? Samsung note uygulamasına da büyük bir güncelleme geldiği söyleniyor. Pdf ve word uzerine yazı yazma için kullanıcam daha çok. Seçimimi hangi cihazdan yöne kullanmalıyım? Bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur_91

    Selamlar, tab s7+ ile smart view'de problem yaşayan var mı? Note 20 ultra ile bağlanabildiğim Sony xf9005'e tabletle asla ekran yansıtma yapamıyorum. Aynı şekilde kablosuz dex bağlantısı da yapamıyorum. Yalnız şöyle bir durum var, hem telefon hem de tv aynı ağa bağlıyken smart view çalışmıyordu, ne zaman ki tv kendi kendine bağlı olduğu ağdan koptu telefon o zaman bağlanabildi. Tv ekranında wifi cihazına bağlandı gibi bir şey yazdı. Hemen aynısını tablette de denedim yok kesinlikle olmuyor, tv'yi görüyor hem ekran yansıtma hem de google Chromecast olarak, ancak ekran yansıt dediğimde bekleyip bekleyip başarısız oluyor.

    Ne zorunuz vardı da teferruatlı hale getirdiniz bu kadar? Note 8'im varken smart view'e bastığım anda çat diye aktarırdı. Ne böyle ayrı sayfa açılırdı, ne de yok bağlantıyı kes yok bilmem ne... Nette baktığımda eski paylaşımlar çıkıyor, cihaz çok yeni, o yüzden size sormak istedim. Teşekkürler.

    Bu arada tabletten bunun dışında aşırı memnunum, pc ile bütün ilişkimi kestim diyebbilirim. 34 inc monitör bağlıyorum, mouse klavye vs borsa için kullanıyorum. Aynı anda bir sürü anlık data çeken grafik, yanda youtube, ekstra ne kadar uygulama açarsam açayım asla kasmıyor. Dex elim ayağım oldu resmen. Süper netlik ve hızla beni tavladı :)) ipad prodan fiyatının dışında bence en büyük artısı dex'tir tartışmasız.

    Selamlar, kendi problemimi kendim çözdüm, paylaşayım. Öncelikle araştırdığım zaman bir çok Sony tv'de bu problemin yaşandığı yazılmış ve ne zamandır bir çözüm gelmemiş. Reddit'te birisi geçici bir çözüm sunmuş, denedim çalıştı.


    Tv'nin ayarlar menüsüne giriyoruz HOME ekranından, ardından uygulamalara tıklıyoruz ve şu satırı buluyoruz:

    com.sony.dtv.networkapp.wifidirect.WifiDirectApplication

    tıklıyoruz, ardından veriyi ve ön belleği sil seçeneklerine tıklıyoruz. İşlem bu kadar. Bu şekilde kablosuz Dex'i de smart view'i de tabletle çalıştırabildim. Ekran yansıtma ekranına gitmeyi unutmayın tabi Tv'de (İster hdmi değiştirme ekranından ister uygulamalar arasından).


    Bunu paylaşan kişi her cihaz bağlamak istediğinde bu sıfırlama işini tekrarlamak gerektiğinden bahsetmiş, benim denemelerimde sorun olmadı. Tabletten sonra telefonu hem kablosuz dex ile hem de smart view ile gaytet güzel ve hızlı bağladım. Ardından tableti denediğimde gene sorunsuz ve hızlı bağlandı. İleride gene sorun yaşarsak işlemi tekrarlarız, ne yapalım :) Bu arada dex az da olsa takılıyor kablosuz bağlantıda. Tablette de uyarı çıkıyor bağlandığınız cihaz kablosuz dex için optimize edilmemiştir, kablo kullanırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz diyor. Ben de zaten hiç bağlanamadığım için Dex destekli hdmi to type c kablo siparişi vermiştim amazon'dan, gelince onun performansını da paylaşırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_91 -- 17 Ocak 2021; 14:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-s7-receiving-one-ui-3-1-update-android-11//


    SIM kartli tum varyantlara Android 11 ile ONE UI 3.1 guncellemesi almistir. Turkiye'de resmi olarak SIM kartli varyantlari suan icin yok .


    Guney Kore varyantlari icin yayinlanmistir.


    Sanirim en fazla 2 ay icinde bize de gelir ...

  • Bugün mediamarkt tan 6.500 tlye aldım siyah renk Plus ı. Cuma elime ulaşacak. Düz tab s7 5.083 tl, plus 6.524 tl. Tab s7 lerde kampanya var. N11 de 100-200 tl daha ucuza bulunabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın..Ben de uzun zamandır indirim takip ediyorum. Geçtiğimiz yıl karne dönemi indirimi olmuş kılıfları çok uyguna vermiş Samsung. Şu an tabletle alırsan %50 kampanyası var ama yine de fazla bence kılıf için...acaba kılıf ile beraber daha cazip bir indirim gelir mi diye bir kaç gün daha beklemeye karar verdim
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Önemli bir yenilik olacak mi 3.1 ile?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palermo

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın..Ben de uzun zamandır indirim takip ediyorum. Geçtiğimiz yıl karne dönemi indirimi olmuş kılıfları çok uyguna vermiş Samsung. Şu an tabletle alırsan %50 kampanyası var ama yine de fazla bence kılıf için...acaba kılıf ile beraber daha cazip bir indirim gelir mi diye bir kaç gün daha beklemeye karar verdim

    Kılıf çok güzel de hakkaten çok pahalı. %50 ile bile pahalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

    Android 11 geliyor ve sanirim S21 lerdeki bircok ozellikte beraberinde gelecektir Tab S7 WIFI ve LTE modellerine ...

  • Windows 10 yapi 2004 veya yukarisi yuklu bilgisayarlarda Tab S7 ler artik ikincil monitor gibi davranacaktir ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU  . Cozunurluk 1080P 60 Hz ve SDR olarak goruntu aktarmaktadir.


    Sahsen root atmadan 1080p uzerine cikmanin birkac yolu olabilir ve WIFI modellerine ciktiginda da sahsen deneyip bildirecegim. Malum bizdeki cihazlar 2K ile 4K arasinda bir cozunurluge sahip .




    ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU




    https://www.androidpolice.com/2021/01/19/samsung-galaxy-tab-s7-and-s7-get-second-screen-support-with-one-ui-3-1-update/






    Ek olarak ONE UI 3.0 atlanarak direk ONE UI 3.1 e gecilmesi de guzel olmustur ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU .



    Simdilik Guney Kore varyantlarina cikmistir gorsellerden de anlasilacaktir.





  • Ön ekrana fabrikasyon jelatin falan çıkıyor mu?

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.