Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
63
Favori
128.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Hocam senin için Programı indirdim. Spen desteği de sağlıyor uygulama. Gayet iyi çalışıyor gönlün ferah olsun. Etkinliklerden de dediğin ekran görüntülerini buraya ekliyorum. Kolaylıklar dilerim.

    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU


    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU


    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran çok mu kötü? Pazartesi günü amazondan sipariş ettim henüz gelmedi ama duruma gore iade ederim çok kötüyse.
  • CheffromMars kullanıcısına yanıt

    Çok kötü değil asla. Çok iyi de değil. Bence yeterli günlük kullanım için. Benim icin asıl sorun performansı oldu maalesef. O nedenle mecbur iPad e geçtim. Keşke biraz daha güncel bir işlemcisi olsaymış. 3000 TL bile olsa alınırdı güncel ve hızlı bir işlemci ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 13 Ocak 2021; 17:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfer kullanıcısına yanıt

    S6 Lite'in ve iPad 7/8 in Android tarafında olabilecek en düzgün rakibi Matepad 10.4 ama uygulama desteği vs çok can sıkıcı.

    Zamanında Windows Phone telefon kullanırken uygulama sorunundan çok çekmiştik şimdi tekrar o riske girmeye hiç gerek yok.

    Keşke Google desteği tam gaz devam etseydi o zaman Huawei Matepad 10.4 mükemmel bir cihazdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Gerek teknik özellikleri gerek kalem desteği gerekse klavye aksesuarı vs ile rakipsiz. Google problemi olmasa direkt olarak alırdım ben de. SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

  • Samsungun oneuı arayüzüne alıştım. Telefonu kullanasım gelmiyor 😀 2013 te aldığım tab 3 tabletim touchwizdi. Sonra Tableti köşeye atıp iphone geçince ios arayüzü ne güzel diyordum. Taki oneuia geçene kadar. Çok güzel geliyor bana. Samsung çok geliştirdi kendini. (Kişiden kişiye değişir)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 13 Ocak 2021; 21:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar okul için bu tableti almayı düşünüyorum. Bölüm gereği sürekli pdf,powerpoint okuyorum. Bunların üzerine not alabileceğim için kolaylık olur diye düşündüm. Çıktı almaya kalkınca bir süre sonra içinde kayboluyorum kağıtların. Kalem efektif şekilde kullanılabiliyor mu? Biraz bakındım apple tarafında tablet için çok güzel not alma uygulamaları var ve çok stabil,güzel çalışıyor.Android tarafı için de durum böyle mi? Şimdiden teşekkürler

  • arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

    Şu anki telefonum iPhone önceki telefonum s10e idi. OneUI gerçekten çok güzel. İşim gereği yoğun olduğumdan sesli asistan ve AirPods çok kullanıyorum. Pratik oluyor.

    Türkçe dil desteği Samsung bixby de yok maalesef.

    En iyi Türkçe destek sadece Siri de var. AirPods ile de tam entegre. Kulaklığa dokunmadan bile komut veriyor. Bu yüzden değiştirdim. Yoksa s10e çok iyiydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 15 Ocak 2021; 4:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

    Eğer ciddi manada okulda defter yerine tablet kullanacaksanız ve tüm notlarınızı tablete alacaksanız iPad den şaşmayın. Evet android tabletlerde de bunu yapabilirsiniz ama iPad'deki kadar verimli ve işlevsel olamıyor. Özellikle notability ismideki uygulama öğrencilerin iPaddeki vazgeçilmezi. YouTube 'da konu ile ilgili pek çok inceleme var. Onları da izleyin.


    Kalem olarak ise daha uyguna seçenekler var. İlla gidip Apple Pencil almanız şart değil. 500 liraya Logitech Crayon var, 300 liraya AliExpress'te kalemler var. Veya ikinci el Apple Pencil'ı 500 lira civarı satanlar oluyor ara sıra.


    En son pozitif teknoloji firmasının eğitim kampanyası altında iPad + Kalem kampanyası vardı. Onu da değerlendirebilirsiniz. İkisini birden alınca ucuza geliyordu.

  • Şöyle ki ufak notlar ve işaretler yapmam gerekecek. Ama tabletin asıl amacı bu olacak. Dizi-oyun vs için almıyorum. Evet dediğinizi uygulamaya denk geldim dün çok beğenmiştim. O zaman bu tabletten vazgeçiyorum. Apple'da bütçemi aşıyor pc'den okumaya devam :D Cevabınız için teşekkürler

  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin düşünmeniz gereken notlardan ziyade kalemin dayanıklılığı olmalı. İlk başta yaptığım yorumları geri almak üzereyim. Kalem ucunun rengi koyulaştı. Hassasiyeti ise bir tık azaldı eski haline nazaran. Galiba kaçınılmaz sona yaklaşıyor cihaz.

    Öte yandan servislerin yedek uç temin etmemesi ise bardağı taşıran son damlalardan.

    Çünkü Samsung Notes PDFler dahil görsellerin üzerine çok iyi not tutuyor. Deneyimleyebildim cihazı. Güzel bir kategorileme sistemi var. Ama dediğim gibi. Kalem problem oluşturabilir.
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.O zaman vazgeçmek şu an için en mantıklısı olacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

    Şöyle ki ufak notlar ve işaretler yapmam gerekecek. Ama tabletin asıl amacı bu olacak. Dizi-oyun vs için almıyorum. Evet dediğinizi uygulamaya denk geldim dün çok beğenmiştim. O zaman bu tabletten vazgeçiyorum. Apple'da bütçemi aşıyor pc'den okumaya devam :D Cevabınız için teşekkürler

    Faydalı olduysa ne mutlu. Sonuçta 2.500 lira para verip mutsuz olmaya gerek yok. Ayrıca bazı arkadaşlar kalem uçlarının çabuk zarar gördüğü ve yeni uçların da kolayca temin edilemediğinden söz ediyor. Apple Pencil ile ilgili kısa sürede ucun yıpranması ile ilgili genel bir şikayet yok. Bunu da dikkate almak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 15 Ocak 2021; 13:9:53 >
  • Merhaba, bende artık samsung tab s p610 tablet almış bulunmaktayım. İlk izlemim gayet iyi spen olması bennim içim çok iyi bir ressam ve tasarımcı olarak. Daha önce s2 tab 817 vardı ekranı s amolet ekranlı olması çok iyiydi şimdi arızalandığı için s6 lite geçtim. Ekranın amolet olmaması bir dez avantaj ama gayet iyi fiyat performas olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahkus kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Dediğiniz gibi Amoled ekran olsa iyi olurdu. Ama işte her şeyi fiyat belirliyor. Ülkemizde her şeyin fiyatı ateş pahası. İnsan en iyisini almak istiyor ama bütçe yetmiyor artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de tableti dün satın aldım bugün elime ulaştı. Tabletin şarj girişinin sol kısmı kullanırken diğer kısımlara göre bir miktar daha sıcak gibi geliyor. Tam ısınma gibi değil rahatsız edici bir sıcaklık yok ama bunu fark eden var mı? Ya da tablet ekranında ısınma hisseden. Normal midir değil midir bilemedim. Not almak ve bir şeyler karalamak için kullandım yalnızca. Dediği gibi yalnızca diğer kısımlar baya soğukken o kısım ılık gibi.

  • IsmailAkdag I kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. O dediğiniz kısımda sanırım işlemci mevcut. Çünkü bizde iki cihaz var ikisinde de Samsung Notes kullanırken hafif ısınma oluyor. Bu ısınma bir soruna yol açmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.